|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako se odločiti?
26.11.2007 16:09:04   
Anonimen
Stvar je sledeča.Trenutno sem zaposlena v podjetju že 7 let.So bili vzponi in padci,ampak trenutno postaja neznosno.Odkar so v vodstvo prišli novi ljudje,se je marsikaj spremenilo.Delavec,kateri je zloben(po domače povedano druge tišči v drek),Dela npr.1 leto,pa postane vodilni,tisti,kateri pa so marljivi in dajo vse od sebe pa ne dobijo šanse,da bi sploh napredovali.Saj človek bi rekel,potrpi,glavno da imaš službo,ampak vseeno je tisto v tebi močneje in močneje,čutiš da si sposoben nečesa več.Zato pač v glavi porajam misel da bi dala odpoved,bila nekaj časa doma,nato pa poiskala nekaj druga.strah me je začet kaj novega,vendar me prevzame tud misel na to.Morda pa kje drugje znajo cenit osebo,katera si to zasluži.Kaj bi storile ve?Vem,da mi bo marsikdo napisal,pa prilagodi se,ampak nevem če je sploh smiselno vztrajat tam,kjer ti ne dajo sploh nobene možnosti?hvala da ste me brale in lep dan.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako se odločiti?
26.11.2007 16:23:19   
Anonimen
anonimna imava mislim da kar podobno situacijo,samo da sem jaz zaposlena v družinski firmi.Če bi bila na tvojem mestu grem sigurno.Zato sploh ni za premišljevat,sej vem najllažje je napisati.Pri meni je največji problem katera oseba mi veliko pomeni,bi jo zelo razočarala,če bi šla,zato sem se jaz odločila še počakati par mesecev in nato povem pogoje,če se ne bodo strinjali,adijo.
Veliko lepše je hoditi v službo z veseljem kot z odporom,da ne veš kaj te čaka ko prideš na delovno mesto.
Jaz bi na tvojem mestu iskala poleg te službe,kako bolj primernejšo.ž
Pa srečno,kdor koli že si!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2007 16:25:07   
Anonimen
Če imaš finančno zaledje, go for it.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2007 16:26:38   
Anonimen
Ne bi dala odpoved, dokler ne bi imela druge službe zagotovljene.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2007 16:59:13   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zato pač v glavi porajam misel da bi dala odpoved,bila nekaj časa doma,nato pa poiskala nekaj druga.

Bo pametneje ostati in vmes iskati drugo službo, če je tu tako neznosno. In ko jo najdeš, daš tu odpoved in greš. Ne prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2007 17:10:35   
blazka
Mislim, da je najbolje, če začneš iskati novo službo čimprej. Ko jo najdeš, greš, tako kot je rekel Daddy.

Veliko sreče pri iskanju!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.11.2007 19:59:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Ne bi dala odpoved, dokler ne bi imela druge službe zagotovljene.

Enako.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.11.2007 20:09:39   
Teja N
Tako je. Nikoli ne veš, lahko jo najdeš hitro, lahko pa traja kar nekaj časa. Zato potrpi tam, dokler je ne najdeš, iskat jo pa začni kar hitro.

Vem kako je po določenem času oditi, jaz sem v svoji prvi službi ostala 10 let in mi je bilo kar težko iti in strah, kako bo v novi službi, pa potem ugotoviš, da ni noben bav bav.
Zato kar pogumno, začni prošnje pisat.

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.11.2007 21:01:47   
natasarobi
Sama sem bila na podobnem kot ti. Začela sem iskati novo službo. Ko sem jo našla sem dala odpoved.

Sicer sem hotela dati odpoved že prej, ampak si nisem mogla privoščiti, da bi bila brez dohodka. Če bi pa lahko bila, verjemi, da ne bi za sekundo premišljevala o tem kdaj dam odpoved.

(odgovor članu Teja N)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.11.2007 21:55:29   
lelaval
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zato pač v glavi porajam misel da bi dala odpoved,bila nekaj časa doma,nato pa poiskala nekaj druga.

Bo pametneje ostati in vmes iskati drugo službo, če je tu tako neznosno. In ko jo najdeš, daš tu odpoved in greš. Ne prej.

Jaz bi naredila tako.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

sindarin

Preferirate lesene igrače( brez ozira na ceno)?

da (46%)

ne (54%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!