kako se odločiti? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> kako se odločiti? (26.11.2007 16:09:04)

Stvar je sledeča.Trenutno sem zaposlena v podjetju že 7 let.So bili vzponi in padci,ampak trenutno postaja neznosno.Odkar so v vodstvo prišli novi ljudje,se je marsikaj spremenilo.Delavec,kateri je zloben(po domače povedano druge tišči v drek),Dela npr.1 leto,pa postane vodilni,tisti,kateri pa so marljivi in dajo vse od sebe pa ne dobijo šanse,da bi sploh napredovali.Saj človek bi rekel,potrpi,glavno da imaš službo,ampak vseeno je tisto v tebi močneje in močneje,čutiš da si sposoben nečesa več.Zato pač v glavi porajam misel da bi dala odpoved,bila nekaj časa doma,nato pa poiskala nekaj druga.strah me je začet kaj novega,vendar me prevzame tud misel na to.Morda pa kje drugje znajo cenit osebo,katera si to zasluži.Kaj bi storile ve?Vem,da mi bo marsikdo napisal,pa prilagodi se,ampak nevem če je sploh smiselno vztrajat tam,kjer ti ne dajo sploh nobene možnosti?hvala da ste me brale in lep dan.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: kako se odločiti? (26.11.2007 16:23:19)

anonimna imava mislim da kar podobno situacijo,samo da sem jaz zaposlena v družinski firmi.Če bi bila na tvojem mestu grem sigurno.Zato sploh ni za premišljevat,sej vem najllažje je napisati.Pri meni je največji problem katera oseba mi veliko pomeni,bi jo zelo razočarala,če bi šla,zato sem se jaz odločila še počakati par mesecev in nato povem pogoje,če se ne bodo strinjali,adijo.
Veliko lepše je hoditi v službo z veseljem kot z odporom,da ne veš kaj te čaka ko prideš na delovno mesto.
Jaz bi na tvojem mestu iskala poleg te službe,kako bolj primernejšo.ž
Pa srečno,kdor koli že si!

Anonimen -> RE: kako se odločiti? (26.11.2007 16:25:07)

Če imaš finančno zaledje, go for it.

Anonimen -> RE: kako se odločiti? (26.11.2007 16:26:38)

Ne bi dala odpoved, dokler ne bi imela druge službe zagotovljene.

daddy -> RE: kako se odločiti? (26.11.2007 16:59:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zato pač v glavi porajam misel da bi dala odpoved,bila nekaj časa doma,nato pa poiskala nekaj druga.

Bo pametneje ostati in vmes iskati drugo službo, če je tu tako neznosno. In ko jo najdeš, daš tu odpoved in greš. Ne prej.

blazka -> RE: kako se odločiti? (26.11.2007 17:10:35)

Mislim, da je najbolje, če začneš iskati novo službo čimprej. Ko jo najdeš, greš, tako kot je rekel Daddy.

Veliko sreče pri iskanju!

Anonimen -> RE: kako se odločiti? (26.11.2007 19:59:25)

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Ne bi dala odpoved, dokler ne bi imela druge službe zagotovljene.

Enako.

Teja N -> RE: kako se odločiti? (26.11.2007 20:09:39)

Tako je. Nikoli ne veš, lahko jo najdeš hitro, lahko pa traja kar nekaj časa. Zato potrpi tam, dokler je ne najdeš, iskat jo pa začni kar hitro.

Vem kako je po določenem času oditi, jaz sem v svoji prvi službi ostala 10 let in mi je bilo kar težko iti in strah, kako bo v novi službi, pa potem ugotoviš, da ni noben bav bav.
Zato kar pogumno, začni prošnje pisat.

natasarobi -> RE: kako se odločiti? (26.11.2007 21:01:47)

Sama sem bila na podobnem kot ti. Začela sem iskati novo službo. Ko sem jo našla sem dala odpoved.

Sicer sem hotela dati odpoved že prej, ampak si nisem mogla privoščiti, da bi bila brez dohodka. Če bi pa lahko bila, verjemi, da ne bi za sekundo premišljevala o tem kdaj dam odpoved.

lelaval -> RE: kako se odločiti? (26.11.2007 21:55:29)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zato pač v glavi porajam misel da bi dala odpoved,bila nekaj časa doma,nato pa poiskala nekaj druga.

Bo pametneje ostati in vmes iskati drugo službo, če je tu tako neznosno. In ko jo najdeš, daš tu odpoved in greš. Ne prej.

Jaz bi naredila tako.

Stran: [1]