Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako preiti na navadno mleko 25.1.2006 21:43:50
|
|
|
|
Anonimen
|
meni je rekla dr. da naj dajem pol pol, potem pa vzamem umetno bek in samo alpskega šibam!
|
|
|
|
RE: kako preiti na navadno mleko 25.1.2006 21:52:53
|
|
|
|
nynna
|
Jest sem ene dva dni mešala z vodo, po nasvetu pediatrinje, potem pa začela kar normalno, brez težav. Sem ji dajala alpskega, sedaj ji pa dajem navadnega, ker so mi rekli da je boljši. Ne vrem ne enega ne drugga
|
|
|
|
RE: kako preiti na navadno mleko 25.1.2006 21:56:42
|
|
|
|
mamči
|
Bojše je, če vzameš navadnega 3.2 mlečne maščobe in ga prevreješ. Na začetku mešaj s prilagojenim. Sama sem striktno proti alpskemu - za otroke in naša pediatrinja tud.
|
|
|
|
RE: kako preiti na navadno mleko 26.1.2006 8:20:13
|
|
|
|
Marogica
|
Mi smo prešli na alpsko mleko po dopolnjenem 6. meseu starosti, po nasvetu pediatrinje tako: ca 3 dni mešati melko z vodo 50:50 in opazovati, če bi prišlo do kakšnih alergij. Jaz sem vzela alpsko, 3.5, neprekuhano.
|
|
RE: kako preiti na navadno mleko 26.1.2006 12:20:09
|
|
|
|
deily
|
Mi smo najprej dali samo en obrok alpskega, nato dva, ostalo pa je gosto hrano. Torej postopoma
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.