|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako ponovno vzbuditi pozornost?
28.2.2008 20:32:41   
Anonimen
....pri bivšem prijatelju oz. priložnostnem ljubimcu? Evo, tole sem dons poslušala eno debato na vlaku,...."da je lover ful zaseden, da nima več časa za njo, da se boji, da je med njima "minilo", da je njun odnos le še kolegialen......"    pa se mi je zdela dobra tema za semle. No, mogoče ne spada ravno med "družina in partnerski odnosi", definitivno pa spada med "odnose"...

Sicer mene bolj zanima kako ste ve, koketirale s svojimi sedanjimi user posted image , kako ste jih osvojile, ste jih taktično oz. načrtno osvajale, ali se pač "le zgodilo"?

Kaj pa če tista zaljubljenost mine? Vemo, da mine in pride ljubezen, ampak vemo tudi, da se je za "popestritev" odnosa včasih treba tudi potruditi. Kako spet vzbuditi partnerjevo pozornost, da bi bila v takšni obliki kot takrat, ko smo bili zaljubljeni? Je to sploh  mogoče?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako ponovno vzbuditi pozornost?
28.2.2008 20:37:50   
mami_miki
tako, da se oba zavedata, oz. začneta spominjat, da iščeta vso ljubezen najprej v sebi-ko pa enkrat najdeš vso ljubezen v sebi, pa ne rabiš več popestritve, ker ni potrebna...ker ko ti nekdo ni več interesanten in se moraš skoz trudit, da bi ti bil oz. bi bil ti njemu, potem vidiš, da ti nekaj manjka. Ampak manjka tebi-v tebi, zato moreš to sam zapolnit-lahko se razideš, menjaš še 100 partnerjev, ampak slej ko prej ugotoviš, da si ti tisti, ki sebi popestruješ življenje-tako je potem z nekom bit še samo radost...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2008 20:45:23   
smrka
Ko me je vidu je na rit padel.. lepe joske, sklesana postava..... no zdaj je pa vse nasprotno. Pa tudi on je meni takoj padel v oci, lusen mi je bil ful!

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2008 20:53:49   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Ko me je vidu je na rit padel.. lepe joske, sklesana postava..... no zdaj je pa vse nasprotno. Pa tudi on je meni takoj padel v oci, lusen mi je bil ful!

zdaj pa?

hja...zunanjost je žal minljiva-lahko vse naredimo, se šminkamo, gremo na lepotne operacije, vse, vse, vse...pa se telo stara in enkrat bo staro...to je dejstvo...

zato pa pravim, da je treba v sebi iskat-to je neminljivo....zunaj (vse-kar vidite-od telsa, do stvari...)-je minljivo...
zdaj pa kaj želiš: ljubiti za večno-ko resnično najdeš ljubezen v sebi, spoznaš tudi, da si večen-to pomeni, ljubezen neseš s seboj-oz. sposobnost ljubiti...

ali pa bit neserečen zaradi starajočega se telesa, travmirat do konca življenja kako nismo več lepi, sexi, mladi, kje smo zgrešili, krivit partnerja in sebe zakaj je tako, pa ni več kot je bilo-vsega tega ne bomo nesli v grob, niti kreditnih kartic in oblek....

zato pravim, slej ko prej najdeš radost v sebi-to ne pomeni, da se na zunaj zanemariš-prej boš odrešen....

išemo na napačnih stvareh, iščemo občutek zaljubljenosti-saj! je...tukaj zdaj, sam spomnimo se, če ga poznaš, ga lahko obudiš...

pa tudi ko smo se zaljubili-je bilo to iz nas! mi smo bili zaljubljeni-to pomeni je bilo v meni, zato moram pri meni-sebi, začet...

in vse gre tako...

< Sporočilo je popravil mami_miki -- 28.2.2008 20:54:30 >

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2008 21:21:11   
deja27
preden se je pokazal on,sem že obupala nad moškimi-skor nouser posted image ,pol se je pa pojavu,pa se je isto zagledu v moje joške in zgleda v veliko rituser posted image user posted image ,pol mi je pa teživ tuk časa,da me je osvojil,pol k me pa kušnu,sem pa vedla da je to tauser posted image user posted image ja v vsaki vezi je zaljubljenost-ljubezen,vzponi in padci,sam od vsakega je odvisn kuk se potrud,pa oba morta bit za to-sploh,če kaj škriple-po mojeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2008 21:32:48   
Rožica I
Jaz se kar strinjam z MamiMiki! V bistvu je pozornost vzbudit v nekom, ki te je imel nekoč rad, sedaj pa so ta čustva izginila, Sizifovo delo user posted image .

Ti samo poskrbi zase- v vsakem pogledu (od hobijev do ukvarjanja z duhovnostjo.., delaj na sebi.., razvajaj se.., imej se rada user posted image !).
Potem boš izžarevala nekaj posebnega. Privlačila boš ljudi nasplošno, mogoče tudi tega, ki ga omenjaš. In če ga ne boš, ne bo to zate katastrofa, ker boš itak zadovoljna sama s seboj. Tako nekako user posted image .

ROŽICA

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2008 21:34:16   
mami_miki
rožica...super ti greuser posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.2.2008 21:35:21   
Anonimen
Ti samo poskrbi zase- v vsakem pogledu (od hobijev do ukvarjanja z duhovnostjo.., delaj na sebi.., razvajaj se.., imej se rada user posted image !).
Potem boš izžarevala nekaj posebnega.

Se strinjam :).

Itak...user posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2008 21:35:29   
Rožica I
Ja, teorija mi kar laufa, praksa ..khm, pa je druga stvar user posted image !

ROŽICA

Neposredna povezava do sporočila: 9
28.2.2008 21:37:51   
Anonimen
Ja, teorija mi kar laufa, praksa ..khm, pa je druga stvar user posted image !

A v praksi je se bolje, al kako...:))?

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.2.2008 22:18:30   
Anonimen
Hm....sm šla zdej mojga vprašat, pa prav da mu je všeč k ve da ga ne rabmuser posted image
Očitno sm butasta sam to se men zdej glih ni zdelo da je komplimentuser posted image

Men je pa on itak fenomenalen k je en najbl brihtnih ljudi k jih poznam. Pa nadarjen in ambiciozen. Pa še dobro rit mauser posted image

Očitno pr nama ne rabva vzbujat pozornostiuser posted image
Sm jo pa tri leta nazaj vzbudila, k je bil apatičn.....sm spakirala pa šla. Ga je zbudiluser posted image

< Sporočilo je popravil karin24 -- 28.2.2008 22:21:13 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.2.2008 22:20:27   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Hm....sm šla zdej mojga vprašat, pa prav da mu je všeč k ve da ga ne rabmuser posted image
Očitno sm butasta sam to se men zdej glih ni zdelo da je komplimentuser posted image

Men je pa on itak fenomenalen k je en najbl brihtnih ljudi k jih poznam. Pa nadarjen in ambiciozen. Pa še dobro rit mauser posted image

no...če ga res ne rabiš, pa si lahko brez njega-če je to res, potem si neodvisna od neke veze-kaj je zagovo nekaj najboljšega! če ti je ok, da si z nekom, in če ti je ok, če nisi...to je svoboda in ne vezanost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.2.2008 23:20:19   
lex
Ker ni bil v mojem krogu ljudi, ker je bil toliko starejši od mene in ker je preprosto ON, zato sem bila in sem še z njim, ker se uspeva spičit v 2 sekundah in se v naslednjih 3 pobotat, preprosto ker se znama skregat pa tud pobotat. Nisem več zaljubljena vanj, ga pa ljubim in ker ko me pogleda ve kaj mi manjka (no včasih mu kaj uide).

Spoznala sva se prek najinega skupnega prej znanca, sedaj dobrega prijatelja in ker je mel zlomljen srček, mu je bilo treba pomagat da se zaceli.
Najboljš od vsega pa je bilo to, da je bil všeč samo meni, drugač je bila kolegica še kar nekako zageldana v moje "fante" kar pa ni glih najbolj fajn. Ampak saj veste kako je ko si zmešana najstnica.
res pa je, da včasih ne vem kako sem zdržala zraven njega 10 let.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.2.2008 12:58:39   
baguSka
Sicer mene bolj zanima kako ste ve, koketirale s svojimi sedanjimi , kako ste jih osvojile, ste jih taktično oz. načrtno osvajale, ali se pač "le zgodilo"?

Kaj pa če tista zaljubljenost mine? Vemo, da mine in pride ljubezen, ampak vemo tudi, da se je za "popestritev" odnosa včasih treba tudi potruditi. Kako spet vzbuditi partnerjevo pozornost, da bi bila v takšni obliki kot takrat, ko smo bili zaljubljeni? Je to sploh mogoče?

On je osvojil mene. In je revez porabu kar precej casa.. Pa se je splacalo in tisockrat hura za njegovo vztrajnost!!!! :))))))

Zaljubljenost se ni minila oz se stopnjuje se vedno. Midva se vsak dan trudiva za popestritev in se vsak dan sproti trudiva za pozornost drug drugega, da je vedno v taki in pdb obliki - ze od samega zacetka. Torej sva se vedno zaljubljena vsak dan sproti. Pri nama JE mogoce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.2.2008 13:33:33   
gojska

Pri nama vedno užge če začneva uporabljat iste (osladneuser posted image ) izraze in vzdevke kot takrat, ko sva bila na sveže zaljubljena.
Takoj se spomniva tistih močnih občutkov in kot da bi spet oživeli.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.2.2008 20:08:58   
* Mateja *
meni moj mož ni bil ravno všeč, bila sva že dalj časa kolega, ampak do njega pač nisem ničesar čutila. On je pa v mene bil zagledan še ful časa. kaj ne, ko sem pa tako popolna,...user posted image

In pol sva slučajno bila enkrat skupaj, sva se mal poštemala, se mi je spovedal in sva provala, brez kakih čustev z moje strani. in pol sem spoznala, da ni tako napačen kot oseba in sem se tudi jaz zaljubila. Čeprav vizualno niti pod razno ni podoben mojemu idelanemu  moškemu. user posted image

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.2.2008 21:15:35   
mateyka
hej baguSka, enako pri nas user posted image  user posted image

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.3.2008 12:39:30   
žirafica
Kaj pa če tista zaljubljenost mine? Vemo, da mine in pride ljubezen, ampak vemo tudi, da se je za "popestritev" odnosa včasih treba tudi potruditi. Kako spet vzbuditi partnerjevo pozornost, da bi bila v takšni obliki kot takrat, ko smo bili zaljubljeni? Je to sploh  mogoče?

Na odnosu je treba delati vsak dan, tudi po 20, 30 letih. Treba ga je negovati kot nežno rožouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?