mami_miki -> RE: kako ponovno vzbuditi pozornost? (28.2.2008 20:53:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Ko me je vidu je na rit padel.. lepe joske, sklesana postava..... no zdaj je pa vse nasprotno. Pa tudi on je meni takoj padel v oci, lusen mi je bil ful! zdaj pa? hja...zunanjost je žal minljiva-lahko vse naredimo, se šminkamo, gremo na lepotne operacije, vse, vse, vse...pa se telo stara in enkrat bo staro...to je dejstvo... zato pa pravim, da je treba v sebi iskat-to je neminljivo....zunaj (vse-kar vidite-od telsa, do stvari...)-je minljivo... zdaj pa kaj želiš: ljubiti za večno-ko resnično najdeš ljubezen v sebi, spoznaš tudi, da si večen-to pomeni, ljubezen neseš s seboj-oz. sposobnost ljubiti... ali pa bit neserečen zaradi starajočega se telesa, travmirat do konca življenja kako nismo več lepi, sexi, mladi, kje smo zgrešili, krivit partnerja in sebe zakaj je tako, pa ni več kot je bilo-vsega tega ne bomo nesli v grob, niti kreditnih kartic in oblek.... zato pravim, slej ko prej najdeš radost v sebi-to ne pomeni, da se na zunaj zanemariš-prej boš odrešen.... išemo na napačnih stvareh, iščemo občutek zaljubljenosti-saj! je...tukaj zdaj, sam spomnimo se, če ga poznaš, ga lahko obudiš... pa tudi ko smo se zaljubili-je bilo to iz nas! mi smo bili zaljubljeni-to pomeni je bilo v meni, zato moram pri meni-sebi, začet... in vse gre tako...
|
|
|
|