Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako oprati goretex jakno? 14.7.2009 22:26:50
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Kaj pa piše na jaknah glede pranja?
|
|
RE: kako oprati goretex jakno? 14.7.2009 22:27:45
|
|
|
|
čebelica01
|
pač jih daj na 30 ali 40 prat pa brez mehčalca pa tekoči prašek
|
|
RE: kako oprati goretex jakno? 14.7.2009 22:29:34
|
|
|
|
katjes
|
Kaj pa, če bi poskusila z pralnimi oreški!
|
|
RE: kako oprati goretex jakno? 14.7.2009 22:36:13
|
|
|
|
Tanja55
|
Operem jih lahko, ampak zascita gre dol. Dobi se nekaksna zadeva, ki se doda temu pranju, da se jakne spet impregnira. To me zanima, kaj uporabljate za zascito, da deluje. In kako in kdaj se to doda v postopku pranja. Upam, da je razumljivo kaj me zanima, ker oprala sem enkrat ze eno jakno, na 30 brez mehcalca, vse super, ampak zascite ni vec.
|
|
|
|
RE: kako oprati goretex jakno? 14.7.2009 23:13:08
|
|
|
|
jakaracman
|
V čistilnici ti jo lahko spet zaščitijo.
|
|
|
|
RE: kako oprati goretex jakno? 15.7.2009 5:57:59
|
|
|
|
Primoza
|
Malo uporabite google pa bo šlo... LINK Drugače pa obstojijo sprayi, s katerimi se zaščito površine obnovi. Tudi cenejši, npr. v Sparu ga prodajajo.
|
|
|
|
RE: kako oprati goretex jakno? 15.7.2009 9:35:54
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR Malo uporabite google pa bo šlo... Uporabila google, pa ni vrgel ven nic pametnega, ker sem dala drugacno kombinacijo besed. Celo RR brskalnik sem uporabila, da bi preverila, ce je tema ze bila odprta. IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR Drugače pa obstojijo sprayi, s katerimi se zaščito površine obnovi. Tudi cenejši, npr. v Sparu ga prodajajo. Hvala za nasvet, nisem vedla, da gre za sprej, vedno so mi govorili, da moram nekaj dodat med samim pranjem, zato me je zanimalo, kako se to naredi oz. kako ljudje to delajo. E, s sprejem bo pa super, tko kot cevlji torej. Hvala za pomoc.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?