|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako najceneje..
25.7.2013 16:16:19   
mini86
narediti piknik za 10-12 ljudi za krst..
namesto torte bo pana cota-tista iz tetrapaka k je čist božanska...
ideje...?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako najceneje..
25.7.2013 17:11:30   
Felicita
kupiš čevape, ražnjiče in pleskavice (mogoče še kak svinjski vrat, mogoče kako hrenovko za otroke) - računaš cca 20 dag na osebo. zdi se malo, ampak po mojih izkušnjah je VEDNO dovolj oz. preveč. za prilogo ponudiš narezano zelenjavo (paradižnik, papriko, kumare, čebulo ali pač tisto kar imaš doma, če imaš vrt) - ne čaraš s solatami, namazi... ker morš ponavadi (do)kupovat sestavine, pa kar nanese. kruh spečeš sama ali pač kupiš kaj bolj poceni, od prilog pa ajvar, majoneza, ketchup, gorčica (s tem pokriješ praktično vse okuse) - spet se izogneš dražjim zadevam, npr nacho-tu in kajmaku. na žar lahko rukneš tudi kako bučko ali kos paprike, če imate pa žar na žerjavico je pa ponavadi hit tudi krompir, zavit v folijo (je pa res da se dolgo peče in ga lahko postrežeš potem, ko se večina že poje).

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2013 22:06:06   
bubu_bibi
prosiš mamo/taščo, ali kar obe, da ti ga naredi/ta. če bo pri vas doma - naj onidve poskrbita za hrano in pijačo (si mogoče razdelita) in da bo to kao darilo za vas. ali, če se katera javi, da ga naredi pri sebi doma je še bolj lušno. ;)

Pričakala sva! :)

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2013 22:26:03   
bubu_bibi
pardon, še enkrat jaz - lahko tudi rečeš botrom, naj ga naredijo, če ne želiš mami/tašči vsiljevat. pa lahko še lepše izpade.

srečno!

Pričakala sva! :)

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.7.2013 12:03:27   
hrchy
Jaz sem zadnjic naredila fenomenalen Cassoulet, za deset prijateljev, ki so pomagali pri selitvi ni tisti dan ni bilo veliko casa za kuhanje. Moj je bil z raco, lahko pa porabis tudi piscanca. To je rustikalna jed, ki se v pecici pece v globokem pekacu.

Najprej na vrocem olivnem olju popeces 10 piscancjih beder s kozo vred in na koscke narezane klobasice. Ko lepo porjavi, prelozis na kroznik, na istem olju pa popeces se 1 rdeco cebulo, narezano na krhlje in 1 glavico cesna, prerezano pocez (nic ne lupis). Potem dodas nekaj vejic timijana, rdec cili, prerezan ob strani (da ne spusti prevec ognja :) ), stiri konzerve nakockanega paradiznika in tri konzerve belega fizola. Premesas, lahko dodas se kaksen pljusk brandyja ali kozarec vina, zlozis piscanca nazaj noter. Prekrijes s srebrno folijo in das pect za eno uro v pecico na 180. Po tem casu vzames vse skupaj ven, odkrijes, in po vrhu natrgas bagueto ali kaksen podoben kruh. potem das v pecico se za pol ure. V tem casu se kruh napije mascobe in se hrustljavo zapece.

Stvar je poceni, ni veliko dela (razen zacetnega pecenja piscanca, ki pa je gotov v 10 min). Okusno je pa tako, da te bojo prosili za se. Mi smo jedli kar na tleh na travi, vsak si je vzel en kos, pa je bilo! Na koncu je bil pekac pomazan do cistega. Zraven smo jedli kruh.

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.7.2013 14:17:40   
mateyka
beli fižol kot glavna hrana na zabavi dobrodošlice novorojenca domov?
seveda, da se na zabavi fajn narežite, ko vsi veselo prdite malemu novorojencu na čast user posted image

p.s. ne pozabit dodat zraven listek: novopečena mama ne sme jest fižola, da malega ne bo napenjal user posted image

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.7.2013 14:18:56   
mini86
user posted image user posted image

krst bo..user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.7.2013 9:54:36   
hrchy
Matejka, tisti casi, ko so novorojencka krstili v prvem tednu so ze mimo...
Ampak saj res, mogoce bi bilo boljse s klasiko - papricirane klobasice pa cebula pa to user posted image user posted image

Ma kaj pa vem, kot kaze je bila racka vsem tako dobra, da se nad fizolom ni noben pritozeval user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.7.2013 23:40:35   
ronja
Mi smo na morju pekli bučke in naan na žaru (bučke so zdaj poceni, ker jih je ogromno, verjetno ti jih tudi kak sorodnik odstopi), naan je indijski kruhek za katerega rabiš moko in jogurt in kvas, vse to je poceni. Zraven lahko daš še čevapčiče za mesojedce, narediš par omakic in si zmagala:) Dobro, hitro in zelo poceni. Sem zračunala, da smo se vsi nažrli do nezavesti za manj kot bomo dali za eno kosilo v šoli za tavelikouser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?