|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako naj mu rečem, naj shujša
25.4.2006 21:26:37   
Anonimen
Saj vem, da to ni najbolj grozna stvar na svetu, me pa ful moti. Moj dragi se je v parih letih odkar sva skupaj kar precej zredil (saj prej tudi ni bil kak suhec, a vseeno). Sicer je čudovit mož in sploh očka, a res me moti, ker je ratal precej špehnat-morva že cunje XXL kupovat. Večkrat sem mu že lepo omenila, pa nič ne pomaga. Zaradi tega sem skoz po mal tečna in se tudi večkrat sporečeva. Pa reče le, naj si enega suhega poiščem. Saj nočem, da bi bil suh, a par kil manj ne bi nikomur škodilo, a ne (ima jih okoli 110). Tudi to, da prijazno omenim, da se je za partnerje treba včasih tudi potrudit ne pomaga. Sem mislila, da bo pri majhnih otrocih shujšal kakšno kilo, a je le še slabše, ker je lahko šele, ko dava otroke spat- okoli 20h 30. Pa pir seveda tudi pri tem pomaga.
A mate kakšen pameten nasvet, kakoo se lotiti stvari, da bo zažgala?
Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako naj mu rečem, naj shujša
25.4.2006 21:34:09   
cmokec
Pri kuhanju lahko sama izbiraš, kaj bo jedel za kosilo in večerjo. Opusti tiste stvari, ki najbolj redijo.

Jaz bi ga pa kar pohvalila, da se ti zdi, da je malo shujšal. Pazi, da ne bo delovalo cinično in zajedljivo. Pa boš vidla reakcijo. Ker mogoče bo pa vesel, da ti je ratal všeč in ga nisi grajala, kot vedno. Če bo delovalo, si bo želel še več pohval in bo res začel paziti, kaj in koliko poje.

Vsaj jaz sem taka, da me pohvala izdigne, ko nič ne morem in mi da energije, da nadaljujem.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2006 21:35:18   
Maleal
Kaj je debel ali nabit?Nisi navedla višine.Probaj kuhat zdravo hrano,veliko zelenjave,čimmanj maščob in visokokalorične hrane.Probaj ga prepričat da grete čez vikend z otroci v naravo,tak da se bo več gibal.Ja pivce tud nardi svoje,tu je težko dedca prepričat da bo na vodi.Zdaj so tako lepi dnevi in imata ful možnosti za športanje-kolesarjenje,rolane,sprehodi,... Vso srečo.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2006 21:38:01   
dulcinea
Naj da mojemu kako kilo... Moj jih ima 65.

Se hecam. Mogoče bi pa pomagalo, če bi mu omenila vse bolezni, ki so pogojene z debelostjo. Al kaj vem kaj. Pa daj mu podporo pa še ti z njim hujšaj (razen seveda, če nimaš premalo kil - pol odpade).

Brez zamere, D

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2006 21:43:31   
bena
Hja stvar je pač taka. Ženske moramo vseskozi skrbeti za svoj videz, moški pa so lahko zavaljeni, plešasti, škrbasti, skregani s higieno, pa so po njihovem mnenju machoti in jim ne gre v glavo, kaj se ženske sploh pritožujemo. 

Žal mislim, da ga ne boš uspela prepričati. Če si je sam sebi všeč takšen kot je, se ziher ne podvrgel shujševalni kuri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2006 21:52:10   
nina6
Moje mnenjeje, da bo začel hujšati, ko mu bo prišlo iz riti v glavo.Oprosti za izraz, tako temu pravimo na našem koncu

(odgovor članu bena)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2006 22:10:54   
Magi*
predvsem bo moral sam priti do spoznanja, da je bolj zdravo imeti manj kg na grbi. dokler se sam ne bo premaknil, mu nič in nihče ne bo pomagal(o).

sicer je pa recept preprost: manj in bolj zdravo jesti, več gibati.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2006 22:10:54   
Dejča
Poskusi nahecati katerega od skupnih prijateljev ali prijateljic, da mu mimogrede navržejo kaj na to temo (kako si se zredil ipd.). Kaj bi pa on storil, če bi se ti čisto zapustila - ali bi to mirne duše prenašal? Kdaj naglas izreci pohvalo na račun kakšnega postavnega moškega, ko gre mimo.
Če bo pomagalo user posted image . Tudi mene bi jezilo, če bi se moj zapustil - če sem jaz lahko "šlank" kljub porodu, mora tudi on skrbeti zase. Mogoče bi se skupaj začela ukvarjati s kakšnim športom.

(odgovor članu nina6)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.4.2006 22:13:56   
Anonimen
no moj je shujšal in se začel resno ukvarjat s tekom šele ko so mu na preventivnem pregledu dohtarji povedal da ni fajn če ma človk pri 27. zamaščena jetra in ostale notranje organe, povišan holesterol in pritisk in da je na dobri poti do sladkorne. njgov fotr je umru pr 45 zarad sladkorne..oz ledvica so mu odpovedala...mogoče bi tut tvoj mogu na kak preventivni pregled??!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.4.2006 23:18:49   
Anonimen
Reci mu, se mu pimpl ne vidi več izpod trebuha user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
25.4.2006 23:22:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.4.2006 23:32:55   
Anonimen
Ja bonglc, ne?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
25.4.2006 23:34:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.4.2006 23:38:50   
Anonimen
Ja full rada jih uporabljam, ker mi je zabavno user posted image

Pa ne mu rečt naj ti pokaže pimpl, ampak pimpla!

Ti pa mu pokaži svoj cvet, šjoro, frčapelo...pa bo akcija user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
25.4.2006 23:52:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
25.4.2006 23:53:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
25.4.2006 23:55:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 17
25.4.2006 23:55:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Radha

Sem v dilemi:on mora zjutraj zgodaj vstat,ker ima šiht.Jaz ga imam popoldne.Naj ga zbudim ali ne?Razmišljam...

Ja dej, če ne drugega, da vidiš njegov izraz na obrazu, ko boš pozvala v akcijo njegovega federčka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
25.4.2006 23:56:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 19
25.4.2006 23:56:40   
Anonimen
Ja valda Radha, pri komu pa trenira???

Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
25.4.2006 23:57:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
25.4.2006 23:59:05   
Anonimen
Mah bolj naraven talent, bi rekla user posted image

Dobre poka, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
26.4.2006 0:02:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
26.4.2006 0:04:29   
Anonimen
A damo it v postlo? Ker jst sem že kr ninana!

Ajd nočko no!

Neposredna povezava do sporočila: 24
26.4.2006 7:52:13   
dory
Od pimpekov, pa bonglcev do solidarne nosecnosti moskih...user posted image user posted image

Jah ne vem, odkrit pogovor, pa sprememba tvoje kuhinje ( mal vec zelenjave in cimmanj mastnih reci ), pa obisk kakega zdravnika ( tko k je lara pisala, mogoce ga spametuje dejstvo o zamascenih organih )...poleg tega je debelost povezana tudi s psiho...

ja...seveda....kmal bi pozabla...cimvec akcije...ce ne podnev pa ponoc :)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?