|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako naj mu rečem, naj shujša
26.4.2006 8:18:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bena

Hja stvar je pač taka. Ženske moramo vseskozi skrbeti za svoj videz, moški pa so lahko zavaljeni, plešasti, škrbasti, skregani s higieno, pa so po njihovem mnenju machoti in jim ne gre v glavo, kaj se ženske sploh pritožujemo. 

Žal mislim, da ga ne boš uspela prepričati. Če si je sam sebi všeč takšen kot je, se ziher ne podvrgel shujševalni kuri.

No tole ni ravno res... Tudi moski smo radi vitalni in neskrbasti in higienicni.. In ce je pac nekaj moskih, ki ne skrbijo zase.. pol se ni treba posplosevat..
Je tudi veliko zensk, ki so zavaljena skrbaste in skregane s higieno.. pa ne bom zdaj rekel, da so vse zenske zake, da ne skrbijo zase..

Izgibaj se posplosevanju..

(odgovor članu bena)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
26.4.2006 8:22:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A mate kakšen pameten nasvet, kakoo se lotiti stvari, da bo zažgala?
Hvala.

Ja.. stvar bo zazgala, ko bojo kile zacele motiti njega.. Pa ce bo ugotovil ,da lahko kaj bistvenega izgubi zaradi svojga pira in ne-gibanja..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
26.4.2006 8:26:33   
srki
Ko bo sam prišel do tega, da ga kile motijo, potem bo začel hujšat, dokler ga pa ne motijo, ne bo začel hujšat.

Začnita skupaj športat. Ker se pa kuhanja "dietne" hrane tiče, če je ne mara, je ziher ne bo jedel.

Glede na to, da nisi navedla višine, pa je sploh vprašanje, če ima preveč kil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.4.2006 9:21:43   
LARIKA
jaz mu sploh ne bi govorila, bia samo pazila kaj kuham,ter koliko,pa bi ga vmes pohvalila če bi opazila da je res dal kakšno kilco doluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.4.2006 9:30:56   
MarijaPo
bagi je super napisala, da bo rodil slona

shujsat je tezko, se posebi, ce je zivljenjski stil naravnan bolj na druge aktivnosti kot kaksne res aktivne aktivnosti (telovadba)

Kadar se moj odloci, da bo hujsal kak dan ali dva ne je kot, da mu gre za zivljenje, potem je pa spet ista pesem.
Najbolj zaleze, ce se oba ukvarjava s tem, da nacrtujeva kdaj vse bova sla na telovadbo. Pa dopust seveda, sam to je pa tezje, ker ga je omejeno.
Probajte spremenit svoj nacin zivljenja tako, da boste vsak dan nasli cas za miganje (pa ne samo binglna).

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.4.2006 9:57:41   
Anonimen
Kaj pa če bi res spremenili način prehranjevanja, tukaj lahko ti dosti pripomoreš. Kuhajte bolj zdravo, pa predvsem migajte.

Vem pa tudi ne, ali je tvoj res debel ali ne. 110 pri moškem je lahko ZELO seksi.

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
26.4.2006 10:00:46   
Anonimen
moj jih je imel 175cm in čez 100kg pa se je zdaj spravil da bo shujšal ker ima zamaščena jetra, mejen holesterol in sladkor - je bil na generalnem pregledu hvalabogu.

Mene ni niti tolk motil tisti dodastni špehec, ampak ko je prebil stotko sva se pa usedla in rekla ene par krepkih o zdravju, ker jaz bi ga še rada imela ene par desetletij zraven. Pa je dojel. No zdej je lih včeraj vaga pokazala dvomestno številko pa je bil tooooolk vesel user posted image Mal mu motivacije manjka mogoče, ker sva prej vse skupi počela zdej pa jaz user posted image ne morem več, tko da bo čez kakšne dva meseca še boljši ko bom še jaz motivacijo rabila user posted image pa bova skupaj malo user posted image in user posted image .

Tako da moj nasvet je predvsem poudarek na zdravstveni strani in ne na estetski in pa skupna aktivnost.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
26.4.2006 10:26:27   
bskrle
Pri nas najbolj pomaga težko fizično delo, takrat vse pokuri, kar poje.
Moj športnik ni, dela pa rad.
Sicer pa se zaradi tistih 5 kg pri mojem ne obremenjujem, je pa smešno, kako smo vsi prav luštno trebušasti.

V moškega drezat ni pametno.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.4.2006 11:57:45   
Anonimen
Hmmm,pismo,če sam noče nič ne moreš...Moj ima tudi 110 kil na meter šetinosedemset višine,no prav lepo razporejeno od glave do petuser posted image
Piš me v uh,nič me ne moti!!Če njega ne,niti mene,samo jamra naj ne,da ga hrbet al pa kolena bolijo..pol mu pokažem list dijete nalepljen na vratih hladilnika.Leta že odlaga hujšanje na famozen ponedeljek,pa ga še nismo dočakali.Prav pred dnevi,sem mu kar zabrusila:bjež že enkrat mal na šport,pa nehi že žret vse kar vidiš...poglej vamp ti je zrastel!!!
Teden dni mu že čisto male porcije dajem na krožnik,pol ga pa vhladilniku in loncih najdemuser posted image A nej se še zaradi tega živciram?Njet,sam naj pride do tega(zraven pa mu bom še po živčkih skakala,vsak dan,da naj majn je)user posted image
Pa ne zato,da mi ni več všeč,ampak zaradi njegovega zdravja.

< Sporočilo je popravil neva6 -- 26.4.2006 11:58:30 >

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
26.4.2006 12:20:59   
baguSka
Jah vse je odvisn od tebe.. Enim je všeč neki, drugim neki drucga. Kaj ti je zdej bl pomembn se vpraši.. U bistvu boš ti mogla neki spremenit. Ampak ne pr njemu ampak pr seb. Če ti je všeč tak kot je, se boš pač mogla s tem sprjaznt, če ti ni, ga boš pač pustila.. in ga prepustila tistim, ki majo rade debelušne in k jih to ne bo niti najmanj motilo..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.4.2006 12:21:30   
baguSka
Aja, ti pa si boš potem našla enga suhca.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
26.4.2006 12:25:23   
soncece24
Jaz pa tvojega čist razumem, na žalost... ker mam sama ene par kg preveč, ki jih nisem imela, ko sva se z mojim spoznala, zdaj me mora pa tako gledat in je on "lepša" polovica. Če rad ješ in se te hitro prime je to hudič, sploh če si tak nor na hrano kot jaz. Pač odvisno je al ma on željo shujšat al ne. Če imata možnost se lotita skupaj diete. Ti itak če si suha verjetno že zdaj bolj zdravo ješ,pa naj še on poskusi s tabo tak jest. ker meni je najhujše,ko mam dieto moj se pa pred tvs sendvičem baše, jaz pa zraven solze točim.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
26.4.2006 12:26:57   
Anonimen
Če gledam iz svojega stališča, če bi jaz imela 100 kil, bi me najbolj prepričalo to, da debelost škoduje mojemu zdravju. In da bi verjetno zaradi tega prej umrla in da se zaradi tega ne bi mogla kvalitetno igrati s sojim otrokom in da bi posledično moj otrok prej ostal brez mame. Mene bi to najbolj premaknilo, če bi šlo za tako velik presežek teže. Ajde, če je v igri par kilogramov, ni panike, gre bolj za estetiko, ampak tukaj se mi zdi, da je pa zdravje precej ogroženo.

Probaj na ta način.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
26.4.2006 12:33:42   
Anonimen
Men je pa tole tvoje vprašanje čist mimo.
A ti mu boš rekla naj shujša? Samo zato, ker gre tebi na živce ker je debel?
Ne bi rekla, da bi bil razlog zdravstveni... ampak teb gre na živce da je debel?

Ti iz lastne izkušnje povem, da na to struno ne reagira nihče. Kvečjemu začne še bolj jest zarad sekiranja.
Jaz nikoli nisem bila debela, pa sem vso svojo mladost poslušala da naj shujšam, kak trebuh imam in sploh in oh.... In sem se sekirala in posledično še bolj jedla.
Še zdaj mi gre na bruhanje ob tem.

Po moje moraš ti razčistit v glavi kaj hočeš.  Če ti je tako zelo odvratna njegova debelost, ga pač pusti. Če ti je to res taka ogromna ovira v odnosu.
Sprejmi ga takega kot je... bo prej začel hujšat, kot pa če mu boš težila ob vsakem grižljaju.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
26.4.2006 15:58:08   
Annny
Priti do spoznanja, kaj bo zanj najbolje, mora sam.Pa ne s tvojim 'najedanjem'. Jaz lahko kuham še tako zdravo in še toliko zelenjave..ampak moj tega ne bo jedel, če take in take zelenjave pač ne mara...še manj jo bo jedel, če mu bom rekla: 'Le jej, to je zdravo!' user posted image Pa se bo verjetno moral začeti malo bolj zdravo prehranjevati..je že prestopil v kritična tridesetauser posted image  Ampak kaj naj mu, če se sam ne odloči za to.Jaz ga kar pustim in mu prisluhnem, ko se vsake toliko časa postavi na tehtnico in si začne nekaj nejevoljno brundati, pa tipati tistih par mm 'špehca' okrog trebuhauser posted image   Nič ne komentiram. On mi je itak všeč tako ali drugače.user posted image user posted image  Je bila pa tudi pri nas nosečnost solidarna... s to razliko, da meni ni ostalo nič viška..njemu pa 15 kiluser posted image  Še dobro, da je tak tip, da se mu te kilce sploh ne poznajo..noo, mogoče je zato malo bolj seksi....ampak, če bi se pa zredil še bolj, bi me bilo pa zagotovo FULLL sram in bi vedno hodila 10 metrov za njim in se delala, kot da ga ne poznam, dokler ne bi shujšaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Šalo na stran...sej bo boljš!!user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
26.4.2006 16:03:34   
Anonimen
Če sklepam po sebi, ne pomaga čisto nič, sam se mora odločiti. Pri meni kakršnokoli priganjanje in najedanje povzroči nasprotno reakcijo, še bolj žrem, v tem primeru. Času je treba pustiti svoje, enkrat človek pride do spoznanja, da je treba nekaj narediti ZASE.

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
26.4.2006 16:19:22   
Annny
Pri meni kakršnokoli priganjanje in najedanje povzroči nasprotno reakcijo, še bolj žrem, v tem primeru.
 Ja, tako je to pri ženskah. Ampak pri moških debelost ponavadi ni čustvenega izvora. Ponavadi je vzrok čista lenobauser posted image Saj je anonimna omenjala pirček, kajne? No, po drugi strani je pa v tem tudi ena prednost, Anonimna...ko mu bo zrasel pirovski vampek, bo imel gor poličko za pir odložit. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
26.4.2006 17:30:28   
Anonimen
Anonimna spomnila sem se! Veš kaj, mu reci ko bo prišel izpod tuša?
Uaaaauaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kaj so te obrezali Jože?!!!! Ja kaj si jim pa pustil revček moj mali?!!!!

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
26.4.2006 18:41:34   
Gina
Se podpišem pod Matovilčico. Ne bi mogla bolje napisat. Pa se strinjam tudi s Splišni.

Jaz vem zakaj nisem debela. Ker se nikoli nisem in se ne bom ukvarjala s tem, kaj naj bi ali ne bi pojedla. Jem ko mi paše in kolikor mi paše in ne jem, ko mi ne paše - enostavno poslušam sebe. VEDNO! V puberteti se mi je zdelo, da sem debela nekaj časa. Pa sem hotela hujšat. Obsedlo me je razmišljanje o hrani. Potem me je iz neznanega razloga minilo in od takrat naprej me je srečala pamet. Vedela sem v svoji duši, da če bom poslušala sebe, da ne more biti narobe, da bom na normalnih kilah.

In jaz mislim, da je z večino ljudi tako, da bolj kot razmišljajo, koliko morajo shujšati, bolj se počutijo krive za vsak grižljaj, ki ga naredijo. In to jih spremlja dan za dnem za dnem.....obsede jih. Nekateri res uspejo shujšat. Samo za kakšno ceno. Tečni ratajo. Pa ne vedo zakaj. Shujšali so, ampak niso srečni. Seveda, obseda jih misel, da ne smejo jesti. Neprestano jih to najeda v njihovi duši, ker duša ima drugačne potrebe, hoče vibrirat na drugih frekvencah, zdaj pa je prisilno nekje, kjer ji ne paše. Njihove energije gredo k vragu. In posledično se spet zredijo. In spet razmišljajo o hrani in se počutijo krive, ko kaj v usta dajo.....Tako vidiš....shujšaš lahko takrat, ko uskladiš svoje življenjske energije tja, kjer so srečne. Najprej moraš biti srečen (zadovoljen s svojim izgledom in telesom), potem posledično shujšaš. Če pa najprej shujšaš, potem pa ni rečeno, da potegne to srečo s sabo.

Aja, računaj še s tem, da nekateri ljudje nimajo notranjega feelinga, kdaj so siti in koliko jim paše in kdaj jim paše. Nekaterim vedno paše hrana. Tako so narejeni. Nekaj takega rabijo za dopolnitev tiste energije, ki jim fali. Torej morajo najti tisto energijo, ali če hočeš drugače - srečo - zunaj hrane, da bodo lahko nadomestili tisto hrano, ki jim paše, ki se ji ne morejo odpovedati.
Potem so še ljudje, ki jim presnova ali hormoni drugače delajo. V resnici nismo vsi narejeni točno za enake (kvazi idealne) kile na enako velikost. Vsako telo v resnici zahteva malo drugačno funkcioniranje. In ne moremo narave prisilit, da deluje drugače. Če hormoni ne delajo, ali če telo ne kuri, ima vzrok. Nekaj se v telo ne sprošča, kar bi se moralo. Ampak spet....telesu nekaj manjka - od zunaj. Torej ne moreš pomagati s shujševalno kuro, da boš dolgoročno dosegel normalno težo, ampak z nečim, kar bo spremenilo delovanje, presnovo ali kurjenje organizma ali pa izločanje kakega hormona.... Štekaš? Rešitev ni v hujšanju in odrekanju, ker dolgoročno ne pripelje nikamor (razen v neprestno obsojanje samega sebe, kadar sploh kaj ješ).

Aja, mene osebno kile na nikomer ne motijo. Niti malo.  Ampak anonimna, če je to tebi tako zelo pomembno, potem imaš problem. Nič ni narobe, če je to tvoja vrednota. Ampak kot sem ti napisala.....normalne kile z normalnim počutjem in brez obsedenosti pridejo samo brez obremenjevanja z njimi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
26.4.2006 20:48:41   
smrka
Kuhaj velik zelenjave pa cim manj redilnih jedi: ocvrte jedi crtaj iz jedilnika, nekupuj piva, cips, sladkarije,... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?