|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako mu /ji pomagati
17.2.2011 20:48:17   
maja&m
Kako naj pomagava najini 3letnici, da bo bolj samozavestna? Npr. v vrtcu si ful želi, da bi nastopala Rdečo kapico, so jo že oblekli, potem pa ko je bila na vrsti, da pove, pa je zmrznila. Pri telovadbi v vrtcu recimo en čas sodeluje, potem pa spet zmrzne. Kar počnejo skupinsko - sodeluje, ko pa se mora izkazati sama, pa zmrzne. Edino pri risanju ni nobenega problema. Prav tako je problem, ko pridemo na kraj ali v prostor kjer je več ljudi...recimo včeraj smo šli na njeno željo gledat dinozavre...že ko smo bili na parkirišču se je oklenila očija, da jo je moral nesti. Potem pa se je zakopala vanj in sploh ni hotela gledat dinozavrov. Naj povem še to, da drugače sploh ni plašna ali tako boječa. Doma je pravi vragec. Kako naj ji torej pomagava preko te "ovire"? Bo sčasoma prerasla? Kakšen nasvet, predlog lepo prosim
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako mu /ji pomagati
17.2.2011 21:42:30   
Janyna
Ma daj me je ven fliknal. Da ponovim, ne sekiraj se in pusti otroku, da spoznava kako ta svet funkcionira. Naš je bil isti, ko je bil mlajši, se je vedno moral navaditi na prostor, da je lahko normalno deloval in pri tem se je oklepal mene in moža, ko klop. Danes, ko je starejši teh problemov ni več in ima čedalje več samozavesti.

< Sporočilo je popravil Janyna -- 17.2.2011 21:44:35 >

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2011 9:31:53   
barni
Naša je tut precej nesamozavestna. Doma je sicer kot drug otrok, samo v vrtcu je pa bolj ko ne taka, da sledi in ne daje pobud, ponavlja... malo zoprno, pa po mojem nimam kaj dosti narediti. V okolju, kjer se počuti "doma" je res čisto druga, tako da sploh ne morem verjet, da je v vrtcu tako drugačna.

Tudi naša je imela nstop v vrtcu, pa tudi v skupini ni hotela nastopati, ampak je sedela pri očiju v naročju. Meni je bilo kar malo hudo, samo nimaš kaj, silit ne smeš. Se pogovarjamo o tem, samo se mi zdi, da ji je precej nerodno. Bolj kot to da je plašna.

Jaz upam, da jo mine.

(odgovor članu Janyna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2011 11:07:06   
maja&m
Tudi naša je doma in v okolju, ki ga pozna čisto drugi otrok. Doma pa ful nastopa, poje, pleše, "bere"... Ni da ni, a ko pride v stik z okolico, drugimi ljudmi...pa čisto druga pesem. Siliti je ne nameravamo, raje upam, da jo mine user posted image

Hvala za izkušnjeuser posted image

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prazniki na delovni dan v letu 2025
V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?