Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 10.6.2010 22:03:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz em jo danes oblekla v bodi z kratkimi rokavi in spodnji del pižame.
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 10.6.2010 22:05:22
|
|
|
|
marta82
|
V pižamici, brez nogavičk, ni pokrit. Sva se pa ravno danes pogovarjala, če bi mu jutri pustila okno odprto ali ga manj oblekla (npr. samo body s kratkimi rokavi), ker se čisto vroč zbudi.
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 10.6.2010 22:06:03
|
|
|
|
zmajaz
|
Ta mali ima body s kratkimi rokavi, spodaj hlačke s stopalkami in zgoraj pižamico z dolgimi rokavi, ta večja pa je samo v pižami z dolgimi rokavi - s tem, da pri nas ni tako zelo vroče, ker jaz spim v tanki pižami z dolgimi rokavi in še pokrita sem z odejo in glede na to ta malih ne upam manj obleči.
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 10.6.2010 22:08:58
|
|
|
|
štrumfek
|
body z kratkimi rokavi, pa tiste tanke hlačke z stopalkami pokrita pa ni
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 10.6.2010 22:51:36
|
|
|
|
Urska09
|
Mi imamo v spalnici ene 24 stopinj. Spi v pižamici s kratkimi rokavi in kratkimi hlačkami ter v vreči, ki je tanka kot rjuha. In ima ponoči hladne roke.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.6.2010 23:48:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 6:26:12
|
|
|
|
ZARA
|
Pri 27+ res ne rabi bit pokrita.
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 6:35:41
|
|
|
|
mamica2009
|
Mi imamo 30 stopinj v stanovanju in spi v bodyju z kratkimi rokavi pri odprti okni celo noč.
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 6:50:11
|
|
|
|
ksenjak
|
Oba - pižamica s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami. In oba sta celo noč odkrita. lp
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 7:23:36
|
|
|
|
krtačka
|
Mansarda-majčka s kratkimi rokavi in spodnje hlačke, ob sebi ima rjuho (sam tko ni pokrit z njo). In okno imamo odprto.
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 8:14:40
|
|
|
|
kristinaj
|
pri naših je v sobi cca 24 do 25 stopinj, ponavadi vžgem klimo, ko gresta spat, sicer temp ne pade a je razlika občutna... po urci, dveh spanja, klimo ugasnem in odprem okna.... spista v kratkih majčkah, ponoči pokrita z rjuhco, če je ne zbrcata dol...
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 8:32:16
|
|
|
|
x_srečka_x
|
bodi brez rokavov in tanki žakel, okno imamo pa tudi celo noč dprto.
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 8:34:46
|
|
|
|
livia
|
27 stopinj ????? Mi imamo 23 stopinj in spita v eni tanki spalki, spodaj pa čist tanka pidžama.
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 8:48:53
|
|
|
|
tinkamarinka
|
No moja mala pa je čudakinja - zmrznjena čudakinja . ponoči ima oblečeno spodnjo majco, bodi z dolgimi rokavi, fortirasto pižamo in štunfe na nogah. Če česa ni, mi celo noč kašlja kot zmaj. Meni je vroče, ko jo vidim, ona ima pa mrzla lička . Tak da, otroci so različni, prilagodi se njemu. pa probaš različne varjante, da vidiš kdaj najlepše spi .
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 12:11:53
|
|
|
|
Najaa
|
Body s kratkimi rokavi in ene tanke pajkice. Jo bom pa začela dajat v body s kratkimi na hlačke.
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 12:15:28
|
|
|
|
AnciM
|
Večji v pižami in tanki vreči brez rokavov. Ni videt,da bi mu bilo prevroče. Manjši pa v pajacu in pokrit z odejo. Ne vem koliko imamo stopinj. Spimo pa vsi v enem prostoru in se do jutra pošteno ogreje.
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 14:13:17
|
|
|
|
Julija08
|
No, to sem se pa tud jaz spraševala...smo v mansardi (zvečer zadnje dni 27°C, okoli polnoči pade na 23°C) imamo pa odprto okno. Spi zadnje dni samo v bodiju s kratkimi rokavi, noče biti pokrit (takoj se zbrca), ampak ima nogice čisto tople, tako da mislim, da je OK. Je pa bolj vroče sorte, tudi hitro se začne potiti...
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 14:16:47
|
|
|
|
Sulfinija
|
Bodi kratki rokav,nič pokrit ponoči okno odprto,balkonsko skipano,je pa vroče sorte. LP Mojca
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 11.6.2010 14:19:30
|
|
|
|
koala.cek
|
mansarda - 26 stopinj. celo noč okno odprto. body s dolgimi rokavi. nič pokriti.
|
|
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 12.6.2010 8:42:00
|
|
|
|
miapia
|
Normalno pižamo, je pokrita z rjuho. Tudi jaz spim v letni pižami in sem pokrita. Tako da stvar otroka in posameznika. Prebudi se nič premočena, vroča, rdeča in podobno. Je pa v spalnici zvečer bilo 24.7 stopinj.
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 12.6.2010 21:43:06
|
|
|
|
petrolejka
|
Oba, 2,5 letnik in 4 mesečnik spita v enodelni pižami s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami. Brez bodija. Imamo ponoči 26C...Okno je odprto na kip.
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 12.6.2010 22:07:21
|
|
|
|
mayci
|
Tudi naš ima poletno pižamo s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami, zaspi pokrit z rjuho, zbudi pa se največkrat odkrit. Smo pa v mansardi iin imamo tudi ponoči okrog 26-27 stopinj.
|
|
RE: kako jih oblečete ponoči 12.6.2010 22:55:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo v mansardi na zahodni strani in imamo precej vroče v spalnicah poleti zvečer (cca. 28°C), pa še brez klime smo ... no in tamala spi v tankem bodiju s kratkimi rokavi in v tankih kratkih hlačah (v izogib incidentu, ki smo ga imeli lani poleti, ko je spala samo v bodiju, no in si je zjutraj, ko se je zbudila, čisto v tišini odmontirala pokakano pleničko in se s kakcom igrala ) pa ko gre spat jo samo z rjuhico pokrijem čisto tako za občutek, da jo nekaj objema ... no samo rjuhico ponoči itak zbrca iz sebe ... ji pa grem okrog 9:30ih, ko že trdno spi in se promet pod oknom nekoliko umiri, odpret okno na stežaj in ga potem ko grem sama spat zaprem ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?