|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako je že z ugnezditvijo?
15.11.2004 9:16:56   
Sisy
Punce sem pozabila kako je že s to ugnezditveno krvavitvijo?????:ups: Kdaj točno nej bi se pojavila?
Jaz sem imela O prejšnji teden in bi morala M dobit čez pribl. 10 dni pa sem danes opazila na hlačkah par kaplic krvi :zmeden::zmeden::zmeden: Pa prsa me sploh ne nehajo bolet.....:zmeden::zmeden::zmeden:

No pa sem spet tam ko začnem upat pol pa ne bo spet nič...sej vem.....:(

prosim za kakšno mnenje ali vašo izkušnjo!

pozdravček

S.:zajcek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
15.11.2004 9:23:02   
žlička
http://www.spolnost.net/mladi_menstruacija.php

Sisy, ce ti tale stran kaj pomaga...

lp:rozica:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2004 9:25:35   
anadejka
Ejjjj sisy :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:mogoče pa le bo:duda:.

lepe pozdravčke:miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2004 9:36:58   
Sisy
tudi jaz (spet:)..... kot vsak mesec) držim pesti...ta mesec za obe seveda....:) V četrtek imam pregled pri ginekologinji tko da kar potihem upam da bo na UZ opazila kakšno spremembo....

sicer sem bila pa že kar ene parkrat razočarana tko da si dopovedujem da ne smem bit žalostna tudi če ne bo....

pozdravček

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2004 9:55:27   
tinkamiška
Sisy in Ina, držim pesti, da vama rata!!!:miska::miska::miska:
Sisy, mogoče je pa to res vgnezditvena!

Držita se!

Tinka

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2004 9:56:48   
Sisy
hvala :)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2004 13:31:03   
Sisy
jaz sem stara 26 pa sem že čist panična kdaj bo.....:zmeden: Te pa razumem da si čimpreje želiš,pa si šla na kakšne preglede?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.11.2004 13:57:33   
Eneja
Pozdravljena, Sisi!

Jaz bom spet malo tehnično pomodrovala ;). Do ovulacije pride približno 14 dni pred menstruacijo (pri različnih ženskah od 11 do 16 dni pred menstruacijo). Če pride do oploditve, se približno 8 dan od oploditve oplojeno jajčece skuša vgnezditi v maternico. To pa je tudi čas, ko lahko pride do vgnezditvene krvavitve.

Zgleda, da bi bil pri tebi čas kar pravi8)?

Držim pesti, da je to to:nosecka:!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.11.2004 9:57:45   
Sisy
hvala Eneja....sej približno mi je teorija znana samo točnih podatkov nisem vedela he he:)- upam, upam in še enkrat upam da pa je ta mesec ratalo;)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?