kako je že z ugnezditvijo? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Sisy -> kako je že z ugnezditvijo? (15.11.2004 9:16:56)

Punce sem pozabila kako je že s to ugnezditveno krvavitvijo?????:ups: Kdaj točno nej bi se pojavila?
Jaz sem imela O prejšnji teden in bi morala M dobit čez pribl. 10 dni pa sem danes opazila na hlačkah par kaplic krvi :zmeden::zmeden::zmeden: Pa prsa me sploh ne nehajo bolet.....:zmeden::zmeden::zmeden:

No pa sem spet tam ko začnem upat pol pa ne bo spet nič...sej vem.....:(

prosim za kakšno mnenje ali vašo izkušnjo!

pozdravček

S.:zajcek:

žlička -> kako je že z ugnezditvijo? (15.11.2004 9:23:02)

http://www.spolnost.net/mladi_menstruacija.php

Sisy, ce ti tale stran kaj pomaga...

lp:rozica:

anadejka -> kako je že z ugnezditvijo? (15.11.2004 9:25:35)

Ejjjj sisy :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:mogoče pa le bo:duda:.

lepe pozdravčke:miska::miska::miska::miska::miska:

Sisy -> kako je že z ugnezditvijo? (15.11.2004 9:36:58)

tudi jaz (spet:)..... kot vsak mesec) držim pesti...ta mesec za obe seveda....:) V četrtek imam pregled pri ginekologinji tko da kar potihem upam da bo na UZ opazila kakšno spremembo....

sicer sem bila pa že kar ene parkrat razočarana tko da si dopovedujem da ne smem bit žalostna tudi če ne bo....

pozdravček

tinkamiška -> kako je že z ugnezditvijo? (15.11.2004 9:55:27)

Sisy in Ina, držim pesti, da vama rata!!!:miska::miska::miska:
Sisy, mogoče je pa to res vgnezditvena!

Držita se!

Tinka

Sisy -> kako je že z ugnezditvijo? (15.11.2004 9:56:48)

hvala :)

Sisy -> kako je že z ugnezditvijo? (15.11.2004 13:31:03)

jaz sem stara 26 pa sem že čist panična kdaj bo.....:zmeden: Te pa razumem da si čimpreje želiš,pa si šla na kakšne preglede?

Eneja -> kako je že z ugnezditvijo? (15.11.2004 13:57:33)

Pozdravljena, Sisi!

Jaz bom spet malo tehnično pomodrovala ;). Do ovulacije pride približno 14 dni pred menstruacijo (pri različnih ženskah od 11 do 16 dni pred menstruacijo). Če pride do oploditve, se približno 8 dan od oploditve oplojeno jajčece skuša vgnezditi v maternico. To pa je tudi čas, ko lahko pride do vgnezditvene krvavitve.

Zgleda, da bi bil pri tebi čas kar pravi8)?

Držim pesti, da je to to:nosecka:!

Sisy -> kako je že z ugnezditvijo? (16.11.2004 9:57:45)

hvala Eneja....sej približno mi je teorija znana samo točnih podatkov nisem vedela he he:)- upam, upam in še enkrat upam da pa je ta mesec ratalo;)

Stran: [1]