|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako aktivne starše imate?
17.2.2008 9:25:00   
Anonimen
mene pa zanima kako aktivne starše imate? hodijo kaj recimo v kino, gledališče, kak špot, izlete, potovanja? še delajo ali so v penziji? koliko so stari?

moje dva sta stara 65 in 60, pa sta še ful aktivna. oba v penziji - oče je odpru svojo firmo in še ful dela, mami merka moji smrkljici vrtnari, gospodinji, hodi h kolegicam, pa po šopingih - to dopoldne. drgač pa  kino, gledališče, koncerti, edin za šport prov nista. no fotrček pe kar--hodi, pa sobno kolo, pa vesla na napravi, poleti pa kolo zunaj...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako aktivne starše imate?
17.2.2008 9:35:11   
nuala
Stara sta malo čez 60. V penziji. Relativno aktivna, predvsem oče. Delata na vrtu, hodita v planine in na izlete. Mama prideljuje zelenjavo, kuha in vlaga. Oče nabira gobe. In hodi v Merkator na kavo s prijatelji. Zdaj bo imel veliko dela z dozidavo in obnovo hiše. Kulturnih dejavnosti se slabo udeležujeta, rada sta predvsem zunaj. Pa vedno pripravljena skočit k tem ali onem sorodniku / prijatelju, če je treba kaj pomagat, kam peljat, kaj organizirat. mamo vsi radi vprašajo za kak nasvet. Vedno na razpolago za čuvanje kakšnega vnuka, pri čemer ukrepata s trezno glavo. Zelo inteligentna človeka sta.
Res sta fajn, moj oče je sploh zakon, ne poznam boljšega človeka.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2008 9:35:15   
LIDJOČKA
Moja mama je bila stara 50 let, jasno da hodi še v službo. Kljub temu se ji stalno nekaj "dogaja". Ima kup prijateljic s katerimi gre v kino, v gledališče, pa na kakšno zabavo. Kadar jo prosim (za kakšen dan konec tedna) pride male3 čuvat, ali pa ta veliko pelje lutke gledat. Pa vsak dan gre potem, ko pride iz službe, še na en dolg sprehod. Se ima kar fino, pomoje zato, ker ji noben dec ne teži vsak dan.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2008 9:58:03   
Anonimen
Moja starša sta zelo mlada in zelo aktivna. Oče je pri 52 sicer na čakanju za penzijo zaradi depresije in telesne poškodbe, ki jo je dobil pri delu,mamica pa še vedno dela,čez 2 leti bo komaj dočakala abrahama. Imata jišo, vrt,gozd. Predvsem v gozd gresta oba rada delat in napravljat drva. Sta pa oba iz relativno revnih družin,kjer sta oba morala delat pri rosnih 14 letih in od takrat naprej služita denar in še vedno ustvarjata in ustvarjata, ker pri miru ne moreta bit. Rečem nima samo lahko, da sta res pridna in delovna. Predvsem jih imam pa zelo rada.user posted image user posted image user posted image user posted image  S svojim delom in vzgojo sem taka kakršna sem, vajena delovnih navad, postavit se znam zase....

(odgovor članu LIDJOČKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2008 10:16:11   
frutka_
Aktivna kolikor se le da. Predlani sta z avtom potovala celi mesec po bivši jugi in si ustvarjala nostalgične spomine. Sicer sta gorska fanatika. Skoraj ne mine mesec, ko ne bi šla kam v gore. Razen pozimi. Vsako leto je obvezen tudi vzpon na Triglav. Imata ogromen vinograd, ati je tudi kletar. Sicer sta še oba v službi in full mlada. Stara sta 51.
Moja mami laufa na Pohorje, si gori preobleče majico in laufa dol. Pohorje je obvezno enkrat tedensko.
Kolesarita ob popoldnevih, ko je toplo.
Imata pa tudi ogromno frendov tako da je pri nas nonstop kdo na obisku. Včeraj so igrali tarok.
V kino gresta rada. Gledališče pa sta obhodila, ko sta bila mlajša, ati je namreč nekoč igal v orkestru in praktično ni klasične predstave, ki je ne bi gledala. Sodbne variante pa jima niso všeč.
Kakšen koncert gresta gledat. Mami ima rada Kreslina in Šarbedžijo.
Ati je trenutno hudo bolan in vsi upamo, da mu bolezen ne bo vzela moči za nove vzpone na SLO gore.
Res ju občudujem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2008 10:21:21   
rija
zelo aktivna....vedno sta kje....je pravi čudež, če ju najdeš doma....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2008 10:28:00   
April
Na intelektualnem področju zelo. Oče, ki bo kmal 50 končuje doktorat. Mama, ki je mal starejša, je pred termi elti dokončala že drugi faks. Poleg tega, da imata zahtevne službe, tud fizično dost delata. Oče. al zida, drva seka, kaj ustvarja...mama pa staršem in meni pomaga, pa še eno in pol gospodinjstva fura.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2008 10:32:34   
Anonimen
Oče je umrl ko je bil star 62. Do takrat je bil pa zelo aktiven.
Mami je stara 57 let, v pokoju, doma še vse sama porihta, hodi na izlete z upokojenci, kofetka s prijateljicami....
Drugače pa ne sme delat preveč ker je prebolela raka in ima še par drugih zdravstvenih težav zato se more mal pazit.
Gre pa rada kam če jo kdo povabiuser posted image . V gledališča ipd. pa nista našadva nikoli hodila.

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.2.2008 10:34:46   
Lunc_a
nikamor mama ne hodi,ker nima časa. dela od 7 ure pa do 19 ure zvečer. stara je 56

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.2.2008 10:39:22   
Majuska
Imam samo še mamo ... ko je ovdovela, je bila sprva precej boga, potem pa se je vzela v roke. Danes ko je v penziji, dejansko nikoli nima časa. Ima kup prijateljic, s katerimi hodi na kavico in na telovadbo, hodi na neka predavanja o zdravi hrani, hodi na sprehode in izlete s penzionisti, vsaj 2x na mesec imajo kakšno žurko. No, kadar je doma, včasih popazi na sestrina otroka, čez leto ima kup opravkov na vrtu. Ja, stalno je v pogonu, čeprav bo imela letos 65 let. Aktivna je in prav všeč mi je, da si zna najti družbo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.2.2008 10:46:03   
2.2.
moj oče je tudi že pokojni zdaj 17.2 bo dve leti user posted image  (umrl je pri 55letnih) in imel 30 let podjetje- no zdaj je prevzel brat. tako da časa ni imel preveč ampak ga je izkoristil za vse: družina, hodil na pevske vaje, nekaj časa igral v ansamblu, vinogradil in gradil veliko hišo....
mama pa trenutno še dela  mogoče bo šla letos po očetu v penzijo stara je 52 let. časa pa nima nič za kakšne dejavnike še sploh pa zdaj po smrti očeta, ker ji je ostalo veliko zemlje za obdelovat, majhna kmetija no samo 10 ovac, vinograd....no skuham ji jaz ko pride iz službe in pomagamo vsi kolikor lahko v zameno pa pomerka hčerkico. kaj veliko si ne more privoščit z minimalno plačo in z takšnim zdravjem namreč je sladkorni bolnik z 4 insulini dnevno- no zdaj se ji je izboljšelo na 3 (ker dobro kuham in pazim kako kuham).

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.2.2008 11:29:10   
oka
Imam samo še mami. Ko je ostala sama, ji je izgubo pomagal preboleti tudi njen pes. Začela se je aktivno ukvarjati s pasjim šolanjem, postala gorska reševalka (pri 50-ih), sodeljue pri iskalnih akcijah, non stop je na kakih pasjih treningih in tekmovanjih, ima svojo psarno (ravno v tem času je postala ponosna pasja babica). Poleg tega še vedno hodi v službo, veliko hodi na plesne vaje, skratka non stop je aktivna. Mene zelo veseli, da ima vse te aktivnosti, ker se mi zdi, da so jo zelo poživile. Edina slaba stran teh je, da zelo malo vidi svojega vnuka in vnukinjo.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.2.2008 11:51:48   
Hans
Moja starša sta zelo mlada in zelo aktivna

Tudi moja.
Čez teden pridno delata v službi in doma ter čuvta mojo malčico, za vikend gresta na izlet, morje ali toplice. 

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.2.2008 11:57:01   
only_me
oba sta še zaposlena, ko pa sta doma, pa večino časa preživita z mojim otročkom. To je v večini. Drugače pa okol hiše migata, tu pa tam pa v toplice - no, tu se pa konča....

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.2.2008 12:15:07   
Anuška79
Mami - 48 let - zadnji dve leti popolnoma neaktivna: služba, kavč, TV, mogoče kaka knjiga in nujne stvari po stanovanju.

Oči - 50 let - zelo aktiven, poleg službe veliko naredi tudi doma (v delavnici je vedno nekaj v delu), precej dela okrog hiše, prebere par knjig na teden.  Začel je kolesariti.

(odgovor članu only_me)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.2.2008 12:58:49   
Markova
Mojadva imata oba 62 let. Sta v penziji, oba še honorarno delata. Potujeta ne dosti, ker imata problem z varstvom za psa (oz. mislita, da imata problem), dosti hodita v gledališče in na koncerte, kolesarita, pa z vnuki se precej ukvarjata.

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.2.2008 12:59:44   
Nenya
Moja2 sta oba čez 50, mami veliko dela in hodi na jogo, trebušni ples tedensko. Fotr je na čakanju pred penzijo, trenutno je šofer za nas tri sestre, če grem k p me pelje pa sestri v službo ker mata smene, izpita pa ne.
Začela sta pa kake tri leta nazaj malo bolj okrog hodit, potovanja (Indija, Korzika itd) prej sta večinoma ždela doma - zaradi 'otrok' pa smo bile vse že čez dvajset stareuser posted image user posted image .
Zdaj gresta tudi v opero, na kakšno predstavo, kolegi pridejo igrat tarok.

Dragijeva sta v penziji, veliko planinarita, hodita delat drva in pomagat na kmetije sorodnikov. Mama še vrtnari, vlaga, nabira gobe, redno peče domač kruh. Ata pa kuha žganje ali pa okrog hiše brklja. Ko sva midva adaptirala sta nama ogromno pomagala, sva veliko prišparala na ta račun. Najraje se pa dajtea s tastarejšo vnučko - 2leti.

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.2.2008 13:08:07   
Srčekgirll
Moja sta, oči bo letos 49 let mel, mami pa 48. Oba še delata.
Hobiji:
oči: streljanje, sprehod, pa še bi lahko naštevalauser posted image
mami: keglja v KK in je v 1.a ligi (se že dolgo ukvarja)user posted image , drgače pa sprehod pa še kaj bi se našlouser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.2.2008 14:13:23   
lex
Moja dva sta malo mlajša starša, še oba v službi, stara 50 in 46 let. Pozimi se moramo prav potrudit da ju najdemo doma oz. da imata čas prit na obiski, ker sta skoz na smučanju. Imamo Kope (Pohorje) tik pred nosom. Ati ima še s.p., oboro z jeleni, kar ga polno zaposljuje. Mami vodi računovodstvo zanj in za sk klub, ma še vrt, okolico hiše, imata psa in 24 let starega mojega brata doma tako, da imata pestro. Plus tega pa zelo rada popazita na malčke. Poleti si privoščita vsaj 2 dopusta, kampirata in imata oln. Čez tople mesece kolesarita.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
17.2.2008 14:35:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
17.2.2008 14:53:36   
Olivija
Na srečo zelo. Skoraj vsak dan gresta na Jakoba (bližnji hrib), ob vikendih na daljše ture. Med dopustom pa raziskujeta svet (obadva še delata).
Najboljša sta mi bila, ko sta vzela hrošča cabrio in se z njim odpravila na Elbo in v Dubrovnik - smo stalno čakali klic, da sta kje obstala. user posted image

Sta pa tudi šla na treking po Peruju - gor do Machu Picchu in sta bila tako navdušena, da se bomo tudi mi nekega dne tja odpravili.

Se mi zdi pa fajn, da je tako. Priznam pa, da se je vse začelo, ko je moja sestra dobila psa in sta nekako potem tudi zaradi psa postala bolj aktivna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.2.2008 15:05:10   
valentina2006
Naša dva sta full. Mami bo stara 52 ati 54...sicer zaposlena še oba... Sta non stop na terenu, ju kr občudujem od kod jima tolk energije.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.2.2008 15:41:10   
Pauline
Imam samo še mamico....ko je bil oči še živ, sta veliko časa preživela doma ( obdelovala vinograd, vrt, sadovnjak )....zdaj pa mami še komaj vidimo. Hodi še v službo ( stara je 52 let ), s prijateljicami v gledalšče in kino, skoraj vsak vikend kam odpotuje. Sem zelo vesela, da se je tako dobro znajdla po očijevi smrti, pa čeprav jo redkokdaj vidimo.

Jeziti se, pomeni kaznovati sebe za neumnosti drugih.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.2.2008 16:23:00   
mala maja
moja dva sta sicer oba že pokojna umrla sta v 54 letu, amapk sta bila do zadnjega aktivna. Moj oče je teden dni pred smrtjo (rak) predal vajeti podjetja meni, bil je član moto kluba in z motorjem prevozil kar pecej, urejal vrt....user posted image
mami je bila tudi precej aktivna, sicer je imela hudo depresijo in jo je pri 43 zadela kap amapk kokr je lahko, je bila aktivna.user posted image  Čuvala je sosedove otroke, veliko je pomagala meni, s sosedo sta imeli vrt. Nagajala ji je edino depresija, ker se ni mogla sprijaznit da ne more več delati tako kot je pred kapjo.

V gledališče pa nista ne vem koliko hodila, pa tudi v kino ne.Spomnim se da sta bila ene prakrta na potovanju za teden dni, pa velikokrat sta šla v opero(dolker se nista ločila)user posted image

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.2.2008 18:41:38   
Gina
Moj oče je star malo čez 60 in ne more biti preveč aktiven, ker ima multiplo in je na invalidskem vozičku - več ali manj. Hodi pa rad kegljat in streljat, pa aktiven je v njihovem združenju. Drugače pa daleč najraje gleda tv in bere časopise. user posted image  Mami mi je umrla pred 9. leti. Se mi zdi, kot da je bilo včeraj. Ona je bila pa zelo aktiven človek na veliko področjih. Kaj češ, vse enkrat mine.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?