|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako aktivne starše imate?
17.2.2008 18:51:28   
lelčy
mama je stara 47 in ata 48 let, oba sta še zaposlena, najraje pa kolesarita ali planinarita. lani sta se celo na Triglav podala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.2.2008 21:51:43   
r1ta
Oče ima 58 let in je že 10 let v penzionu, mami je pa stara 52 let in še hodi v službo. Aktivna sta pa tako da pravita, da še časa za umret ne bosta imela. Res sta non stop v pogonu.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.2.2008 13:29:07   
srki
Ati 53, mami 51, še oba delata, aktivna pa sta najbolj v sprehodih, vendar bolj ob vikendih, pa pri delu doma, sploh v spomladansko-poletnem času. Mami gre na razne koncerte sama oz. s kolegicami, ker atu pač ni za te stvari.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.2.2008 13:33:34   
Lenny
Moja dva sta med starejšimi. Oče bo letos 71 let, mama pa 66. Glede na leta sta na mojo srečo zdrava in aktivna. Oče še vedno smuča, veliko hodita, obiskujeta razstave, se srečujeta s prijatelji, oče je včlanjen v amaterski snemalni klub, pa še najina piškota večkrat popazita.
Babi in dedi - držita se tako še naprej!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.2.2008 23:58:49   
piščanc
matr, vsi so aktivni... no moja dva sta edn v službi (oče), mama v penzionu, pa še malo fuša v enem bifeju. drugače pa je oče za rač. mami pa na vrtu. to je vse.

da kam gresta skupaj (trgovina ali bog ne daj izlet enkrat letno) se pa prej obvezno skregata in prestavita za vsaj en mesec. ja pri njiju je vse zelo težko

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.2.2008 0:22:02   
blak
Mama: 55, invalidsko upokojena zaradi kronične bolezni. dopoldan čuva mojega malčka...kar aktivnouser posted image , hodi že tretje leto na tečaj nemščine na univerzo za tretje življ. obdobje, sprehajalen tip-torej ne pohodnik-kar pomeni, da avto parkira v predmestju oz. dolini (ker v klanec za nazaj ne more) in se do mesta sprehodi. Pred leti hodila na telovadbo 2x na teden, sedaj nima več časa. Rada bere, kuha, peče peciva...in zadnje čase jih tudi rada precej poje. Joj, da me slišiuser posted image

Oče: 60, pred kratkim upokojen, a fuša, ker je njegovo delo za njegovo dušo zlato. Pa tudi za njegovo telo-pravi, da, ko ne dela, ga bolijo vse kosti. Obožuje ljudi, z vsakim bo našel fajn temo za pogovor.

Celo poletje preživita na vikendu na morju. Tam imata tudi ogromen vrt, oljke, lubenice. Takrat se jima dan začne ob 6ih in konča okrog polnoči. Nevem, kako zdržita. Ok, malo jima pomaga pokosilna siesta. En teden poleti gresta na morje se sprostit: kamp ali app. Za novo leto kakih 5 dni v toplice,  pozimi ali jeseni še enkrat.  Veliko energije črpata od svojih treh vnučkov. In, ja rada se imata, čeprav on smrči, da mora mama sredi noči pakirat na kavč, in ona mu nonstop teži, ker kadi. Včasih sta kot pes in mačka, včasih pa kot dve polovički, ki tvorita perfektno celoto. user posted image

Joj, pozno je že, mi je cukr zrastuuser posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.2.2008 8:01:20   
Anonimen
Moja dva sta pokojna.

Ampak v času življenja sta bila aktivna.Oči je igral šah s prijatelji,pa so se dobivali enkrat pri enem ,drugič pri drugem.
Mami je bila bolj kuharica in je pekla razne sladkarije za te in one.
Tako da sta imela čas vedno zapolnjen.user posted image

(odgovor članu blak)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
6.3.2008 12:47:04   
žirafica
Moji imajo že kar lepo starost, pa sta še vedno zelo dejavna in mladostna. Skupaj hodita na potovanja, izlete, kulturne prireditve, plesuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?