|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako čez mejo??
1.2.2008 10:19:06   
vicky0
mam eno vprašanje-v nedeljo grema z malim v zagreb v živalski vrt mam pa en problem otrok ima drug priimek kot jaz(po očetu) in me zanima,če me bojo spustili čez mejo??naj vzamem zraven rojstni list al kako??je imela že katera takšen problem??me bodo na meji zabavali??

Iz pleničk se ti smehlja,
nekaj čisto majhnega,
nedolžno zre ti v oči,
k mamici v naročje si želi.

http://vicky0.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako čez mejo??
1.2.2008 10:33:48   
draganav
Tudi moja ima drug priimek, vzemi rojstni list oz. pokliči na upravno enoto. Mogoče boš potrebovala pooblastilo od moža. Kar tja pokliči in ti bodo povedali.

TAKO LEPO JE BITI MAMA

(odgovor članu vicky0)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2008 10:42:03   
ona
Jaz,ko sem živela na obali,sem se z otrokom večkrat hodila poleti kopat v Savudrijo.Otrok ima priimek po očetu in sva sama šla tja,pa me nobeden ni nikoli nič vprašal,čigav je....ma niti nisem pomislila,da mi lahko kaj težijo zaradi tega.
Enkrat,ko sva pa šla v Italijo,so me vprašali čigav je otrok in jaz...moj seveda in jih prav grdo pogleda,kaj me niti sprašujejo!
Potem mi je policaj lepo razložil,da bi blo fajn,da rojstni list nosim s sabo,ker v teh cajtih se dosti trguje z otroci  in nikoli ne veš!
Torej,jaz ti priporočam,da nosiš s sabo rojstni list,kot ga jaz sedaj!

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2008 11:45:28   
TONČI.
Nesi s seboj roj. list. Na njem piše da si njena mama. Če bi pa otrok šel s tvojimi stari al pa s kom drugim, bi pa rabili zraven še pooblastilo, da gre z vajinim dovoljenjem.

(odgovor članu vicky0)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2008 13:44:04   
lelaval
Moji se vsi 3 pišejo po očetu, pa sama velikokrat z njimi hodim v Avstrijo ali na Hrvaško. Do zdaj mi še nobeden ni kompliciral zaradi drugačnega priimka - so pa naslovi vsi isti.
Da boš bolj mirne vesti šla čez mejo, pa le vzami rojstni list zraven.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2008 9:45:21   
katra55
Jaz imam vedno za vsak slučaj rojstni list sabo. 

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2008 20:16:58   
eya
Ma, ja, vzemi še rojstni list seboj, za vsak slučaj, edino prav, da preverjajo.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.2.2008 0:11:12   
Rubin.
Na UE dobiš potrdilo in je rešeno, za roj. list ne vem, če je dovolj.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2008 2:42:51   
Anonimen
Mene niso nikoli, pa ima zdaj celo hrvaske dokumente....hodim pa cez Bregano.

(odgovor članu vicky0)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2008 8:17:05   
ninu
Lahko ti povem iz prve roke, ker imam tako službo, da zadostuje, da imata v potnem listu/osebni isti naslov.
Tako lahko potujeta kamorkoli, tudi z letalom.

lp

(odgovor članu vicky0)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?