|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako
6.3.2008 12:25:54   
*jasminika*
pozdravuser posted image ..povejte mi kaj bi lahko naredila s svinjskim mesom?imam šnicline..rada bi jih z nečim napolnila in dala v pečico peč..ampak ne vem s čim jih napolnimuser posted image .imate kakšne ideje??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako
6.3.2008 12:29:56   
novopecena
drugace je zelo fajn ce das malo sira in kos slanine notri ter z zobotrebci ali cim podobnim skupaj stisnes, da ne tece vn pol pa veselo v pecico in ti povem da obliznes vse prste mljask, mljaskuser posted image

(odgovor članu *jasminika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako
6.3.2008 12:36:29   
mojsoncek
prsut in sir
kisle kumarice in prsut


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako
6.3.2008 12:52:11   
nuala
Premaži s pesto genovese in daj gor kakšno rezino bučke. Potem pa zvij.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu *jasminika*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako
6.3.2008 13:13:28   
Čupka
Lahko narediš ljubljanske zrezke. To sicer ni v pečici, ampak je vseeno njami. Napolniš s sirom in šunko (oz. pečenim pršutom), spaniraš in ocvrešuser posted image  Potem pa laufat čez rožnik, da skuriš kalorijeuser posted image

(odgovor članu *jasminika*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako
6.3.2008 20:03:15   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: *jasminika*

..povejte mi kaj bi lahko naredila s svinjskim mesom?imam šnicline..



Lahko jih daš na G točkouser posted image !















Sori user posted image user posted image user posted image user posted image ..............................

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu *jasminika*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kako
7.3.2008 13:57:09   
*jasminika*
Lahko jih daš na G točko !

sem dala...delujeuser posted image ..user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?