|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakanje
3.8.2005 18:37:56   
eva1
Vem, da pri dojenih otrocih ni panike za delal če par dni ne kakajo, zanima pa me kako je sedaj, ko že imava 2 obroka-sadje zjutraj in mlečno kašico zvečer! Drugače je še dojen! Sedaj pa ni kakal že 5 dni, a je zdej to ok, al morm paniko delat?
Kako pa pospešim kakanje-kaj naredim s slivami-a čaj, al jih samo namočim? Sej je že dost star za live ane-12.8 bo 5 mesecev
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kakanje
3.8.2005 18:52:28   
Divja vijolica
Tudi moj ni kakal tudi do 7 dni, ko sem začela uvajati gosto hrano. Vendar ni trajalo dolgo, kmalu je spet začel kakati vsak dan ali vsak drugi dan. Sem mu pa takrat ko ni že 7 dni ni kakal dala za piti sok iz suhih sliv, lahko mu tudi daš sveže naribano jabolko.
Vse se bo uredilo, brez skrbi.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kakanje
3.8.2005 18:54:34   
lex
Jaz sem mu termometer v rito potisnila, pol je pa kakal, da je bilo veselje. Mojega :duda: kupljene kašice full zapirajo in potem sva vedno imela probleme:((

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kakanje
3.8.2005 19:16:18   
Maxica
Pri nas je bilo ravno tako, ko sem začela z uvajanjem goste hrane. Našemu :duda: je vedno zelo pomagala kašica, ki sem mu jo naredila iz kuhanih jabolk/hrušk ter par suhih marelic. Je kakal, da je bilo veselje;). Sicer se pa dobijo hippove kašice iz hrušk viljamovk, tiste baje tudi ful pomagajo.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kakanje
3.8.2005 19:53:28   
jazz
Naribano jabolko baje zapira. L.P.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kakanje
3.8.2005 22:40:20   
beba76

Eva1, nam se je isto začelo dogajat, ko sva začela z uvajanjem gosta hrane. Ko 8 dan zjutraj še ni bilo kakca, sem dala v posodo ene 8 suhih sliv, jih zalila z vodo in kuhala slabe pol ure. Pol sem vodo odlila, jo fajn sladkala in dobre pol urce po tem je bila plenica pooolna!:bravo:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kakanje
6.8.2005 0:32:12   
Joe
Hruške viljamovke, Hippove ali sveže skaširane. Vsaj pri našem fantu že od začetka.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Darilo za otroka
nada56

Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?

DA, v vrednosti med 20 in 30 eur (24%)

NE, ker ne vem kaj je v darilu (76%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!