|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšno hrano ponudite 8m???
27.12.2008 12:29:33   
J.L.
s čim vse hranite vaše 8 mesečne user posted image ?
počasi mi že zmanjkuje idej, kljubpapaici, ipd knjigam. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšno hrano ponudite 8m???
27.12.2008 13:43:41   
hubi
Jedel je isto kot midva. Razen rib, svinjine in oreščkov.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2008 13:59:29   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: hubi

Zakaj pa rib ne?

Špageti z raznimi polivkami iz teletine, bučk, pelatov, smetane
Makaroni z mesom teletine
Razno puranje, piščančje meso v smetanovi omaki s topljenim sirčkom
njoki s smetanovo omako
pire krompir in razni polpeti (zelenjavni, sojini, špinačni itd)
pire krompir + špinačka
juhe (krompirjeva, porova, zelenjavna, piščančja, goveja)
postrv + kuhan krompir
riž, rižota s piščancem, rižota z zelenjavo
zelenjavna musaka
zelenjavna lasanja

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2008 14:05:30   
melanija
Kot je že Hubi napisala,  moji trije otroci so jedli vse kar sva midva, nikoli jim nisem kuhala posebej. Izogibala sem se le hrani ki napenja (fižol, zelje,..) in pa sveda oreščkom, medu, jagodam,... Vse ostalo so jedli brez posebnosti. Glede mesa najprej sem začela s piščancem, potem pa kmalu prešla na goveje.

In tudi svinjsko so poskusili pred enim letom. Čeprav pravijo da tega naj ne bi jedli pred 3 leti starosti -  v čem je štos mi dr. ni razložila. Je pa res da sem za to slišala prvič letos pri našem 3 otroku, tega mi prej pediatrinja ni nikoli omenila, da svinjskega naj ne bi jedli. Sem se prav začudila. Ma glede na to da moji otroci niso nevem kakšni mesojedci, in če vsake toliko naredijo grižljaj ali dva tega mesa pomoje jim ne bo hudega. In ga tudi jejo.

Moji otroci pa teh rižolinotov (sem ga jaz poskusila, sem kmalu bruhala, kako je to zanič), keksolinotov in teh for niso nikoli marali. Sem jim poskusila dati, tako da so zajtrki malo bolj pestri, pa tega niso nikoli hoteli jesti.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2008 14:44:11   
hubi
Pediarinja mi jih je odsvetovala (mislim, da predvsem morske), jih je pa jedel kmalu po 1 letu. Pa ostalo potem tudi.

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2008 9:25:46   
koala
Jaz sem nadd kuhanje posebaj obupala približno 1 mesec po uvajanju GH, torej ko je bil star 7 mesecev, ker posebaj kuhanega ni hotel jesti. Od 7 meseca je vse kar jeva midav, razen oreščkov, svinjine, medu.
Začinim pač manj, mož si pa po potrebi dodela.
Moj sin pa obožuje ribe, jemo sicer samo vitkega soma, ki je sladkovodna riba, ta pa kolikor vem lahko pred 1. letom.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2009 12:43:54   
BUŠICA

to mi ni jasno. kako vam to uspe? se trudim kuhat za naju, da bi lahko če sinek zraven jedel, ampak na koncu je vse skupi neužitno, ker ni soljeno... vse kar ni zmiksano, sicer vzame v usta, potem kot hrček hop vse nabaše med lička in dlesni....ahhhhh

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2009 18:59:48   
botrca
Tukaj poglej:

http://www.ringaraja.net/forum/koliko_obrokov_pri_7%2D8m%3F/m_3551112/tm.htm

http://www.ringaraja.net/forum/obroki_pri_8m/m_3343909/tm.htm

< Sporočilo je popravil botrca -- 12.1.2009 19:01:16 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2009 19:03:40   
rija

naš ni jedel medu, oreškov iz tehničnih razlogovuser posted image  mehkužcev, vampov, drobovine....sicer pa res vse.

...vox populi...

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2009 19:41:32   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

to mi ni jasno. kako vam to uspe? se trudim kuhat za naju, da bi lahko če sinek zraven jedel, ampak na koncu je vse skupi neužitno, ker ni soljeno... vse kar ni zmiksano, sicer vzame v usta, potem kot hrček hop vse nabaše med lička in dlesni....ahhhhh

Ja to je tudi pri nas problem, pa čeprav midva ne jema ful soljeno, ampak kakšno omakico pa že popestriš z začimbami in tega ne upam moji pikici dat. Kaj si pol dosolite, se mi zdi lažje posebaj skuhat kot pa jest nesoljeno?

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2009 15:09:09   
mateyka
Kaj si pol dosolite, se mi zdi lažje posebaj skuhat kot pa jest nesoljeno?

ja seveda. a nisi nikoli nikjer solnice in poprnice videla na mizi? user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.1.2009 17:10:54   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Kaj si pol dosolite, se mi zdi lažje posebaj skuhat kot pa jest nesoljeno?

ja seveda. a nisi nikoli nikjer solnice in poprnice videla na mizi? user posted image

Že, ampak jaz govorim o začimbah npr. rdeča paprika, bazilika, mleti česen; to mi redno uporabljamo pri kuhi, mislim da redkokdo kuha le s soljo, saj je (vsaj meni) hrana prepusta, zato pravim da mi je lažje posebaj za njo skuhat.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.1.2009 17:17:10   
memole80
Jaz kuham tako kot za nas, edino solim dooosti manj. Dodam pa vse začimbe: rožmarin, majaron, timijan, baziliko, česen, čebulo in še in še....

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nisem dojila – zakaj sem se počutila kot n...
Mama treh otrok Melissa Willets je razložila, kaj jo je pri hranjenju otrok z adaptiranim mlekom najbolj motilo in kater...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?