Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kakšno hrano ponudite 8m??? 27.12.2008 13:43:41
|
|
|
|
hubi
|
Jedel je isto kot midva. Razen rib, svinjine in oreščkov.
|
|
|
|
RE: kakšno hrano ponudite 8m??? 27.12.2008 13:59:29
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: hubi Jedel je isto kot midva. Razen rib, svinjine in oreščkov. Zakaj pa rib ne? Špageti z raznimi polivkami iz teletine, bučk, pelatov, smetane Makaroni z mesom teletine Razno puranje, piščančje meso v smetanovi omaki s topljenim sirčkom njoki s smetanovo omako pire krompir in razni polpeti (zelenjavni, sojini, špinačni itd) pire krompir + špinačka juhe (krompirjeva, porova, zelenjavna, piščančja, goveja) postrv + kuhan krompir riž, rižota s piščancem, rižota z zelenjavo zelenjavna musaka zelenjavna lasanja
|
|
RE: kakšno hrano ponudite 8m??? 27.12.2008 14:05:30
|
|
|
|
melanija
|
Kot je že Hubi napisala, moji trije otroci so jedli vse kar sva midva, nikoli jim nisem kuhala posebej. Izogibala sem se le hrani ki napenja (fižol, zelje,..) in pa sveda oreščkom, medu, jagodam,... Vse ostalo so jedli brez posebnosti. Glede mesa najprej sem začela s piščancem, potem pa kmalu prešla na goveje. In tudi svinjsko so poskusili pred enim letom. Čeprav pravijo da tega naj ne bi jedli pred 3 leti starosti - v čem je štos mi dr. ni razložila. Je pa res da sem za to slišala prvič letos pri našem 3 otroku, tega mi prej pediatrinja ni nikoli omenila, da svinjskega naj ne bi jedli. Sem se prav začudila. Ma glede na to da moji otroci niso nevem kakšni mesojedci, in če vsake toliko naredijo grižljaj ali dva tega mesa pomoje jim ne bo hudega. In ga tudi jejo. Moji otroci pa teh rižolinotov (sem ga jaz poskusila, sem kmalu bruhala, kako je to zanič), keksolinotov in teh for niso nikoli marali. Sem jim poskusila dati, tako da so zajtrki malo bolj pestri, pa tega niso nikoli hoteli jesti.
|
|
|
|
RE: kakšno hrano ponudite 8m??? 27.12.2008 14:44:11
|
|
|
|
hubi
|
Pediarinja mi jih je odsvetovala (mislim, da predvsem morske), jih je pa jedel kmalu po 1 letu. Pa ostalo potem tudi.
|
|
|
|
RE: kakšno hrano ponudite 8m??? 29.12.2008 9:25:46
|
|
|
|
koala
|
Jaz sem nadd kuhanje posebaj obupala približno 1 mesec po uvajanju GH, torej ko je bil star 7 mesecev, ker posebaj kuhanega ni hotel jesti. Od 7 meseca je vse kar jeva midav, razen oreščkov, svinjine, medu. Začinim pač manj, mož si pa po potrebi dodela. Moj sin pa obožuje ribe, jemo sicer samo vitkega soma, ki je sladkovodna riba, ta pa kolikor vem lahko pred 1. letom.
|
|
RE: kakšno hrano ponudite 8m??? 12.1.2009 12:43:54
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: hubi Jedel je isto kot midva. Razen rib, svinjine in oreščkov. to mi ni jasno. kako vam to uspe? se trudim kuhat za naju, da bi lahko če sinek zraven jedel, ampak na koncu je vse skupi neužitno, ker ni soljeno... vse kar ni zmiksano, sicer vzame v usta, potem kot hrček hop vse nabaše med lička in dlesni....ahhhhh
|
|
|
|
RE: kakšno hrano ponudite 8m??? 12.1.2009 19:03:40
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: hubi Jedel je isto kot midva. Razen rib, svinjine in oreščkov. naš ni jedel medu, oreškov iz tehničnih razlogov mehkužcev, vampov, drobovine....sicer pa res vse.
|
|
RE: kakšno hrano ponudite 8m??? 12.1.2009 19:41:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: hubi Jedel je isto kot midva. Razen rib, svinjine in oreščkov. to mi ni jasno. kako vam to uspe? se trudim kuhat za naju, da bi lahko če sinek zraven jedel, ampak na koncu je vse skupi neužitno, ker ni soljeno... vse kar ni zmiksano, sicer vzame v usta, potem kot hrček hop vse nabaše med lička in dlesni....ahhhhh Ja to je tudi pri nas problem, pa čeprav midva ne jema ful soljeno, ampak kakšno omakico pa že popestriš z začimbami in tega ne upam moji pikici dat. Kaj si pol dosolite, se mi zdi lažje posebaj skuhat kot pa jest nesoljeno?
|
|
|
|
RE: kakšno hrano ponudite 8m??? 13.1.2009 15:09:09
|
|
|
|
mateyka
|
Kaj si pol dosolite, se mi zdi lažje posebaj skuhat kot pa jest nesoljeno? ja seveda. a nisi nikoli nikjer solnice in poprnice videla na mizi?
|
|
|
|
RE: kakšno hrano ponudite 8m??? 14.1.2009 17:10:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka Kaj si pol dosolite, se mi zdi lažje posebaj skuhat kot pa jest nesoljeno? ja seveda. a nisi nikoli nikjer solnice in poprnice videla na mizi? Že, ampak jaz govorim o začimbah npr. rdeča paprika, bazilika, mleti česen; to mi redno uporabljamo pri kuhi, mislim da redkokdo kuha le s soljo, saj je (vsaj meni) hrana prepusta, zato pravim da mi je lažje posebaj za njo skuhat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?