melanija -> RE: kakšno hrano ponudite 8m??? (27.12.2008 14:05:30)
|
Kot je že Hubi napisala, moji trije otroci so jedli vse kar sva midva, nikoli jim nisem kuhala posebej. Izogibala sem se le hrani ki napenja (fižol, zelje,..) in pa sveda oreščkom, medu, jagodam,... Vse ostalo so jedli brez posebnosti. Glede mesa najprej sem začela s piščancem, potem pa kmalu prešla na goveje. In tudi svinjsko so poskusili pred enim letom. Čeprav pravijo da tega naj ne bi jedli pred 3 leti starosti - v čem je štos mi dr. ni razložila. Je pa res da sem za to slišala prvič letos pri našem 3 otroku, tega mi prej pediatrinja ni nikoli omenila, da svinjskega naj ne bi jedli. Sem se prav začudila. Ma glede na to da moji otroci niso nevem kakšni mesojedci, in če vsake toliko naredijo grižljaj ali dva tega mesa pomoje jim ne bo hudega. In ga tudi jejo. Moji otroci pa teh rižolinotov (sem ga jaz poskusila, sem kmalu bruhala, kako je to zanič), keksolinotov in teh for niso nikoli marali. Sem jim poskusila dati, tako da so zajtrki malo bolj pestri, pa tega niso nikoli hoteli jesti.
|
|
|
|