|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšna rešitev?
13.11.2011 10:17:55   
skrita
sem v vezi katera najverjetneje ne pelje nikamoruser posted image skupaj sva že res dolgo in vedno bolj ga sovražim ker me prizadene. imava enega otrkoa, ki je bil zaželjen z moje strani, kar mi večkrat vrže v oči, da sem preveč pritiskala nanj in da ni bil pripravljen na takšno obveznost! pred  kakšnim mesecom sem že pisala o tem!
rada bi z otrokom odšla vstran pa je malo težje ker nimam rednega prihodka. trenutno sem zaposlena poskusno za dol čas, vendar je to prekratki rok da kaj prihranim za najemniško stanovanje, ki jih v tem okolišu ni ravno veliko in poceni. rada bi garsonjero ali 1 sobno vendar kot sem že napisala nimam denarja da plačam stanarino za 3mesece v naprej, sploh pa se poredko ponuja res ugodno manjše stanovanje.
ima me da bi odšla, vendar žall nimave kam. ena možnost sicer je, vendar je iz enega v drugo maltretiranje. tako da sem potem na istem. domov za matere z otroki nimamo v tem okolišu. edino kar je varna hiša vendar ne pride v poštev ker smo res majhen kraj in se vse takoj izve.
res mi je hudo in ko se vidima me tztako prizadene da jokam in o tem premišljujem celi čas. ne morem skrivat solze, žalosti in občutkov nasploh niti pred otrokom. grozno mi je, kako se lahko en par tako sovraži. nemorem verjet pred kratkim smo bili na enem obisku, pri drugi družini in so se tako lepo razumeli, da sem jim bila prav faušuser posted image ker jaz ne živim v družini kjer bi bila vsaj tretjino ljubljenauser posted image
kakp pa priti do socialnega stanovanja na hitro? se da?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšna rešitev?
13.11.2011 10:31:40   
Kerensa*
Jaz ti lahko odgovorim kvečjemu na tole...
IZVIRNO SPOROČILO: skrita
kakp pa priti do socialnega stanovanja na hitro? se da?

Ne. Žal.

(odgovor članu skrita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2011 11:37:59   
november2010
Imaš morda koga (prijateljica, sorodniki) ki bi ti lahko vsaj za začetek pomagal?

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2011 14:29:11   
Katjuska986
kaj pa če bi šla na socialno poskušala dobiti pomoč - se ločila (če si poročena) potem pa probi na občini pridobiti socialno stanovanje z neprofitno najemnino. Če je to kaka majhna občina bi ti mogla s pomočjo socialne pomagat. Naša občina vem da ima poseben odbor ki odloča o tem in kar nekaj stanovanj (nekaj zasedenih in nekaj ne) ki so namenjene socialnim problemom - družinam z majhnimi dohodki itd..

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2011 23:23:53   
BellaB
Kje pa pise, da moras ti it stran v drugo stanovanje? Naj gre on (v kolikor stanovanje ni njegovo??) Za otroka pa ti je dolzan prezivnino.

Domov se ne mores preselit?

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2011 10:41:19   
Taddy78

imava enega otrkoa, ki je bil zaželjen z moje strani, kar mi večkrat vrže v oči, da sem preveč pritiskala nanj in da ni bil pripravljen na takšno obveznost!

Odgovor imaš na dlani, izgovarjanje in metanje krivde na druge ne reši ničesar. Na voljo si imela partnerja ali otroka. Izbrala si otroka (kar se mi zdi korajžno in to podpiram) in vse skupaj je rezultat tvoje odločitve.

(odgovor članu skrita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.11.2011 11:01:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

imava enega otrkoa, ki je bil zaželjen z moje strani, kar mi večkrat vrže v oči, da sem preveč pritiskala nanj in da ni bil pripravljen na takšno obveznost!

Odgovor imaš na dlani, izgovarjanje in metanje krivde na druge ne reši ničesar. Na voljo si imela partnerja ali otroka. Izbrala si otroka (kar se mi zdi korajžno in to podpiram) in vse skupaj je rezultat tvoje odločitve.

Odgovor ni tako v nebo vpijoč.
Tudi partner je imel na voljo svojo kontracepcijo - če je bil res tako proti. Rezultat je rezultat skupnega delovanja in ne enostranske odločitve. Btw, samo ena tretjina otrok se rodi načrtovanih. Ostala večina je rezultat bolj ali manj srečnih naključij.

Skrita, rešitvi imaš dve, saj to veš.

Lahko poskušata rešiti, kar se rešiti da. Premalo si napisala o tem, kje so vzroki, da moža sovražiš in s čim te prizadene. Lahko je njegovo obnašanje res tako sovražno in lahko je njegov namen res prizadeti te - ampak ni nujno. Preveri še to možnost, skregaj se, zjoči se, pogovori se...ne vem, kateri način ti ustreza. Mogoče še kakšen je, preden vržeš puško v koruzo.
Včasih je težko, z majhnim otrokom, brez pravih prijateljev ali podpore. Ampak, mogoče vsaj poskusi, preden rečeš, da je odghod edina rešitev.

(odgovor članu Taddy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.11.2011 11:17:53   
Taddy78
Vse vredu in prav, če se "zgodi", pa če se ne uporablja kontracepcije. Ampak da partner jasno da vedeti, da si otroka ne želi, je pa vseeno druga pesem, pa če je pri sexu uporabljal glavo ali ne. Meni se pač taka podtikanja ne zdijo fer.
Tudi nama se je "zgodilo" samo prej nikoli ni rekel, da si otrok ne želi. Je kolebal in premišljeval ko sva videla user posted image , ampak sem se sama dobro zavedala v kaj grem, ko sem se na začetku odločila še namesto njega. In če bi me po porodu res pustil se ne bi imela komu za žalit. Lahko se je zanašat na to, da si bo pa mogoče premislil, ko bo otrok na svetu.
Moj seveda obožuje sina in mu pomeni vse, eni moški pač nimajo tega v sebi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.11.2011 11:29:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

Vse vredu in prav, če se "zgodi", pa če se ne uporablja kontracepcije. Ampak da partner jasno da vedeti, da si otroka ne želi, je pa vseeno druga pesem, pa če je pri sexu uporabljal glavo ali ne. Meni se pač taka podtikanja ne zdijo fer.

Kaj je šlo za podtikanje?
Ona si je otroka želela, on še ni bil pripravljen in tako je bila njena želja pritisk. Stališči sta bili jasni in če si on otroka ni želel (kar je razlika od biti pripravljen), bi pač nataknil kondom. Ne razumem, zakaj bi bila ženska odgovorna, saj sta imela enake informacije oba?

(odgovor članu Taddy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.11.2011 14:40:50   
BellaB
Se povsem strinjam, ce si ni zelu otroka, bi lahko prej povedal, al pa delal na tem, da ne bi zanosila (kondom ftw).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.11.2011 19:10:33   
Taddy78
Saj je na začetku napisala, da si ga on ni želel...
Ne vem zakaj, ampak a samo moški lahko s kondomom prepreči zanositev? Saj ženske tudi zelo dobro vemo kako se dela otroka, ali ne? Zakaj je vedno kriv moški? Konec koncev lahko da je rekla, da je zaščitena...

(odgovor članu BellaB)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?