Anonimen -> RE: kakšna rešitev? (26.11.2011 11:01:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 IZVIRNO SPOROČILO: skrita imava enega otrkoa, ki je bil zaželjen z moje strani, kar mi večkrat vrže v oči, da sem preveč pritiskala nanj in da ni bil pripravljen na takšno obveznost! Odgovor imaš na dlani, izgovarjanje in metanje krivde na druge ne reši ničesar. Na voljo si imela partnerja ali otroka. Izbrala si otroka (kar se mi zdi korajžno in to podpiram) in vse skupaj je rezultat tvoje odločitve. Odgovor ni tako v nebo vpijoč. Tudi partner je imel na voljo svojo kontracepcijo - če je bil res tako proti. Rezultat je rezultat skupnega delovanja in ne enostranske odločitve. Btw, samo ena tretjina otrok se rodi načrtovanih. Ostala večina je rezultat bolj ali manj srečnih naključij. Skrita, rešitvi imaš dve, saj to veš. Lahko poskušata rešiti, kar se rešiti da. Premalo si napisala o tem, kje so vzroki, da moža sovražiš in s čim te prizadene. Lahko je njegovo obnašanje res tako sovražno in lahko je njegov namen res prizadeti te - ampak ni nujno. Preveri še to možnost, skregaj se, zjoči se, pogovori se...ne vem, kateri način ti ustreza. Mogoče še kakšen je, preden vržeš puško v koruzo. Včasih je težko, z majhnim otrokom, brez pravih prijateljev ali podpore. Ampak, mogoče vsaj poskusi, preden rečeš, da je odghod edina rešitev.
|
|
|
|