|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj za prilogo k mesnemu siru?
4.9.2008 12:39:27   
muška
danes sem ga kupila, bo za večerjo, ker imam delavce v hiši. IN se že cel dan obremenjujem s tem, kaj naj dam zraven. Pire krompir smo jedli včeraj, torej ga danes 100% ne bomo. POnfri odpade, kaj še gre zraven?
Kupila sem tudi raviole, bi šlo to skupaj? Recimo ravioli v smetanovi omaki in mesni sir? user posted image

Predlogi dobrodošli, da mi delavec ne bo pobegnil, že prvi dan. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj za prilogo k mesnemu siru?
4.9.2008 12:43:54   
Hope2
Odgovora ne vem, mam pa en kveščn. Kaj sploh je mesni siruser posted image , a je meso ali mlečni izdelekuser posted image . Dobili smo ga ponavadi v dijaškem domu, vendar je bilo to neki najbolj nagravžnega za jest. Se mi zdi, da je zraven bila krompirjeva solata.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2008 12:44:50   
Volga
Po moje bolje, da mu eno kranjsko skuhaš, pa kajlo kruha, pa je.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2008 12:48:12   
April
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Odgovora ne vem, mam pa en kveščn. Kaj sploh je mesni siruser posted image , a je meso ali mlečni izdelekuser posted image . Dobili smo ga ponavadi v dijaškem domu, vendar je bilo to neki najbolj nagravžnega za jest. Se mi zdi, da je zraven bila krompirjeva solata.

svinjarija. vse meso zmleto do nerazpoznavnosti, kot hrenovke.
s sirom pa, razen imena, nima nič skupnega.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2008 12:48:45   
muška
Volga, ma te stvari in pa narezke dobijo pri vsaki bajti in jim baje že vse ven gleda! Sva se v naši prejšnji rundi dograjevanja bajte pogovarjala okoli te hrane in ko sem tako med vrsticami razbrala ob kateri hrani mu gre že na kozlanje, sem potem skuhala gobovo juho z ajdovimi žganci in se je dedcu dobesedno skoraj zmešalo od sreče. Drugič pa je dobil telečjo obaro in od takrat dalje kadarkoli ga pokličem, je drug dan že  pri nas user posted image user posted image user posted image

In itak, da bomo večerjali vsi skupaj , tak da mojima malinovcema ne morem dat narezka al pa krajnske za večerjo.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2008 12:50:01   
muška
April, meni pa se to ne zdi ravno svinjarija user posted image , meni je celo dober user posted image  user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2008 12:54:01   
Mišni
Kruh, čebula in ajvar ter zenf, če je za delavca.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2008 12:54:14   
mojčca
Mi imamo ponavadi zraven krompirjevo solato in kruh.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.9.2008 12:55:21   
Mišni
Aja, zdaj sem brala, da boste vsi večerjali.

No, jaz sem imela včeraj namen ta mesni sir kupit, samo ga nisme dobila. Bi pa zraven skuhaa široke rezance in bučke v omaki.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.9.2008 12:58:18   
April
IZVIRNO SPOROČILO: muška

April, meni pa se to ne zdi ravno svinjarija user posted image , meni je celo dober user posted image  user posted image

ne vem, možno. sicer pa se svinjarija in okusnost ne izklučujeta.

daj mu raj eno pljučno speč. tega sigurn še ni pri drugih jedel.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.9.2008 12:59:48   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Po moje bolje, da mu eno kranjsko skuhaš, pa kajlo kruha, pa je.

Ja, se strinjam. Meni tudi ta mesni sir niti najmanj ne diši. V bistvu mi je bljek.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.9.2008 13:01:37   
tanikaa
Aja, zdaj sem videla, da tega ne mara.

Samo meni ta sir ni niti približno všeč. V bistvu ga pri nas nihče ne mara. HB.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.9.2008 13:07:00   
Nika v službi
Odvisno, katerega kupiš. Jaz poznam vsaj 3 vrste, eden je precej dober in ga pri nas vsi jemo. Običajno pa krompir zraven (če je pire še špinača) - v vseh oblikah - pire, kuhan, krompirjeva solata. Gre tudi čebula, ajvar, senf, svež paradižnik, paprika  - taka balkan varianta.

Sicer pa so naši delavci najbolj navdušeni nad golažem in svaljki, pa polnjenimo paprikami, ričetom in klobaso, zrezki v omaki... tudi kranjska kdaj pade in kak narezek, ampak bolj za malico. Za kosilo vedno jedo tisto, kar tudi mi. Večerje pa ne delamo.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.9.2008 13:58:29   
FORZA

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Odvisno, katerega kupiš. Jaz poznam vsaj 3 vrste, eden je precej dober in ga pri nas vsi jemo. Običajno pa krompir zraven (če je pire še špinača) - v vseh oblikah - pire, kuhan, krompirjeva solata. Gre tudi čebula, ajvar, senf, svež paradižnik, paprika  - taka balkan varianta.

user posted image

Vse tole paše zraven mesnega sira.

Nam je nabolj dober mesni sir s čebulo pa še to mora biti od MDK.
So pa mesni siri navadni, s sirom, s papriko in s čebulo.
Poskusiti je treba pa ni bljakuser posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.9.2008 19:12:24   
Netopirčy81
Tudi pražen krompir je zelo dober zraven - smo tko delali na praksi v AUT. Pa pire in na vrhu ocvrta čebula - mljaski... tega pa že dolgo ni blo na jedilniku...user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
5 enostavnih trikov za izboljšanje imunske...
Zakoračili smo v januar in zima je pošteno pritisnila: temperature se dnevno komajda še dvignejo nad 0° Celzija in marsi...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.