|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj vse za na dopust?
26.4.2007 16:11:19   
Strawberrie Cherrie
Kaj moram na dopust še nesti poleg plenic, plenic za kopanje, robčkov, kreme za sončenje, fredovega obroča in oblačil?
A bi nesla za vsak slučaj še svečke zraven? Saj ne da bi klicala user posted image , ampak BND da bi ga bolele kakšne uhece...
Kaj vse nosite zraven na dopust?

< Sporočilo je popravil nalin -- 28.4.2007 9:42:23 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj vse?
26.4.2007 16:18:03   
ZARA
Ja, itak, svečke so obvezna oprema.  

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2007 16:19:58   
Strawberrie Cherrie
Pa termometer?

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.4.2007 16:21:47   
lojzika
Pa kaj proti pikom

Neposredna povezava do sporočila: 4
26.4.2007 16:22:46   
Strawberrie Cherrie
vidiš - na to sploh nisem razmišljala -> to bom mogla še v lekarno skočit ZDAJLE!
Če sploh lahko s čim našpricas 4,5meseca starega user posted image ?

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.4.2007 0:40:10   
Marogica
Operil(za nos), Calpol(za zbijanje vročine in proti bolečinam), nekaj proti pikom, alergijam (Fenistil ali kaj podobnega),  nekaj proti driski...raje več, kot pa premalo-saj nazaj prineseš.

Pa zavarovanje si zrihtaj- za tujino(če greš seveda v tujino)

Pa lepo se imejte in zdravi ostanite...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 6
27.4.2007 7:52:29   
MarijaPo
Ne, 4,5 mesecnika ne smes mazat ne s kremami za soncenje, ne z offom proti komarjem, ker imajo se tok tanko kozo, da jim gre vse direkt v kri.

Pri tok majhnih je priporocljiva samo mehanska zascita.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.4.2007 7:55:03   
Strawberrie Cherrie
Madona, sej grem samo do Prlekije v toplice. Moj me ja user posted image če vzamem vse to zraven user posted image ...
MarijaPo, saj jaz se tut razmišljala, da ga ne smem kaj špricat, kremo za sončenje imamo pa itak primerno, ki nam jo je zdravnik priporočal.
Nič, danes je še čas, da se spomnem, kaj mislim pozabit doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.4.2007 9:59:30   
krfjolca
Sredstva proti insektom lahko našpricaš po dojenčkovi obleki. Samo ne pretiravat.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 9
27.4.2007 12:42:49   
Strawberrie Cherrie
Mha sem kupila Off, pa ga bom mal po ogrodju vozička in pa če bo res kaj komarjev še po Ožbejevi obleki.
Drugače pa ne mislim s tem pretiravat.
Razmišljam, če bi še vzela enih par mako majčk (imam še celo ene 3 v velikosti 68 user posted image ), ker pri fredoovem obroču zgornji del itak ni v nekem hudem stiku z vodo, pa bo majčka ostala suha???
In pa rute za na glavo.
Še se bom kaj spomnila.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.4.2007 21:13:20   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Madona, sej grem samo do Prlekije v toplice. Moj me ja user posted image če vzamem vse to zraven user posted image ...

To pa nikjer ne piše, sem mislila, da greste kam v tujino. Sicer pa jaz kljub vsemu to zraven jemljem. Se lahko zgodi, da otroka začne ponoči kaj boleti, potem pa moraš iskati dežurno lekarno ali celo zdravnika....

Za otroke-tako majhne, se dobi posebna krema proti komarjem, za res nežno kožo. Drugače se lahko zgodi, da bo takšen, kot je bil naš. Flekast in popikan, da je bilo hudo.

Pa lepe počitnice

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.