kaj vse za na dopust? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Strawberrie Cherrie -> kaj vse za na dopust? (26.4.2007 16:11:19)

Kaj moram na dopust še nesti poleg plenic, plenic za kopanje, robčkov, kreme za sončenje, fredovega obroča in oblačil?
A bi nesla za vsak slučaj še svečke zraven? Saj ne da bi klicala [sm=hudicek1.gif] , ampak BND da bi ga bolele kakšne uhece...
Kaj vse nosite zraven na dopust?

ZARA -> RE: kaj vse? (26.4.2007 16:18:03)

Ja, itak, svečke so obvezna oprema.  

Strawberrie Cherrie -> RE: kaj vse? (26.4.2007 16:19:58)

Pa termometer?

lojzika -> RE: kaj vse? (26.4.2007 16:21:47)

Pa kaj proti pikom

Strawberrie Cherrie -> RE: kaj vse? (26.4.2007 16:22:46)

vidiš - na to sploh nisem razmišljala -> to bom mogla še v lekarno skočit ZDAJLE!
Če sploh lahko s čim našpricas 4,5meseca starega [sm=duda.gif]?

Marogica -> RE: kaj vse? (27.4.2007 0:40:10)

Operil(za nos), Calpol(za zbijanje vročine in proti bolečinam), nekaj proti pikom, alergijam (Fenistil ali kaj podobnega),  nekaj proti driski...raje več, kot pa premalo-saj nazaj prineseš.

Pa zavarovanje si zrihtaj- za tujino(če greš seveda v tujino)

Pa lepo se imejte in zdravi ostanite...

MarijaPo -> RE: kaj vse? (27.4.2007 7:52:29)

Ne, 4,5 mesecnika ne smes mazat ne s kremami za soncenje, ne z offom proti komarjem, ker imajo se tok tanko kozo, da jim gre vse direkt v kri.

Pri tok majhnih je priporocljiva samo mehanska zascita.

Strawberrie Cherrie -> RE: kaj vse? (27.4.2007 7:55:03)

Madona, sej grem samo do Prlekije v toplice. Moj me ja [sm=smiley18.gif] če vzamem vse to zraven [sm=smiley1.gif] ...
MarijaPo, saj jaz se tut razmišljala, da ga ne smem kaj špricat, kremo za sončenje imamo pa itak primerno, ki nam jo je zdravnik priporočal.
Nič, danes je še čas, da se spomnem, kaj mislim pozabit doma [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

krfjolca -> RE: kaj vse? (27.4.2007 9:59:30)

Sredstva proti insektom lahko našpricaš po dojenčkovi obleki. Samo ne pretiravat.

Strawberrie Cherrie -> RE: kaj vse? (27.4.2007 12:42:49)

Mha sem kupila Off, pa ga bom mal po ogrodju vozička in pa če bo res kaj komarjev še po Ožbejevi obleki.
Drugače pa ne mislim s tem pretiravat.
Razmišljam, če bi še vzela enih par mako majčk (imam še celo ene 3 v velikosti 68 [sm=smiley1.gif]), ker pri fredoovem obroču zgornji del itak ni v nekem hudem stiku z vodo, pa bo majčka ostala suha???
In pa rute za na glavo.
Še se bom kaj spomnila.

Marogica -> RE: kaj vse? (27.4.2007 21:13:20)

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Madona, sej grem samo do Prlekije v toplice. Moj me ja [sm=smiley18.gif] če vzamem vse to zraven [sm=smiley1.gif] ...

To pa nikjer ne piše, sem mislila, da greste kam v tujino. Sicer pa jaz kljub vsemu to zraven jemljem. Se lahko zgodi, da otroka začne ponoči kaj boleti, potem pa moraš iskati dežurno lekarno ali celo zdravnika....

Za otroke-tako majhne, se dobi posebna krema proti komarjem, za res nežno kožo. Drugače se lahko zgodi, da bo takšen, kot je bil naš. Flekast in popikan, da je bilo hudo.

Pa lepe počitnice

Stran: [1]