Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj vam gre najbolj na živce? 19.11.2010 23:29:09
|
|
|
|
Spark
|
Umazana posoda, razmetane igračke in neposesana tla. Zato velikokrat sesam zvečer preden grem spat, igračke pospravljam, mož pa mi ne opere posode, potem pa si še zjutraj kaj pripravi pa imam veselico ko pridem domov.
|
|
|
|
RE: kaj vam gre najbolj na živce? 19.11.2010 23:55:19
|
|
|
|
jajula
|
včasih vse, od a-ž, včasih pa me nič ne znervira (pretirano)
|
|
|
|
RE: kaj vam gre najbolj na živce? 20.11.2010 8:05:05
|
|
|
|
ZARA
|
Drobtine po tleh, ker potem hodim in prav čutim tisti šit pod nogami.
|
|
RE: kaj vam gre najbolj na živce? 20.11.2010 8:17:21
|
|
|
|
*alja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Drobtine po tleh, ker potem hodim in prav čutim tisti šit pod nogami. Točno to! Prej bom posesala, kot pa šla kuhat če se mi slučajno kaj na nogo zalima
|
|
RE: kaj vam gre najbolj na živce? 20.11.2010 8:22:02
|
|
|
|
ZARA
|
Ali pa če se sladkor strese. AAAAAAAAAA Ko potem hrešči pod copati... in jst dobivam živčni zljom.
|
|
RE: kaj vam gre najbolj na živce? 20.11.2010 9:24:11
|
|
|
|
PeggyBundy
|
Danes ko prideš iz službe, ti gre na živce posoda od včerajšnjega kosila? Si pa res prava packa.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.11.2010 9:54:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj vam gre najbolj na živce? 20.11.2010 9:58:05
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: niwaj kaj vam gre najbolj na živce, da morate postoriti, ko pridete iz službe domov? Imam to srečo, da mi prav ničesar ni treba. Naredim, kar pač želim narediti in če kaj ni narejeno, se lahko pi*dim kvečjemu sama nase. Ampak, na splošno gledano pa, ko pridem ob 22:30 iz službe, ni hujšega kot to, da potomstvo še ne spi. Po celem dnevu, ki ponavadi ni nikoli ne tih, ne miren, si zvečer doma zaželim samo pol urice miru, da se spravim k sebi. Takrat mi res ni do nobene obveznosti več.
|
|
|
|
RE: kaj vam gre najbolj na živce? 20.11.2010 10:15:09
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy Danes ko prideš iz službe, ti gre na živce posoda od včerajšnjega kosila? Si pa res prava packa. po mojem je mislila večerjo.
|
|
RE: kaj vam gre najbolj na živce? 20.11.2010 10:22:55
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
aja no.... v nedeljo, ko skuham kosilo in po kosilu vse pospravim, umijem v nulo spedenam kuhinjo... in pol skuham kafe. in itak valda obvezno, mi kava skipi. vedno!
|
|
RE: kaj vam gre najbolj na živce? 20.11.2010 16:28:48
|
|
|
|
niwaj
|
Ja no tak sem mislila, pač, kosilo se pomije in potem grem v službo ponavadi, pridem ob 23ih domov, itak takoj spat in pol mi je zjutraj grozno it pomivat tist od včeraj, ker moj dragi tudi nič ne pospravi za sabo! Joj pa res, grozno je ko se ti lima na copate!!!!
|
|
|
|
RE: kaj vam gre najbolj na živce? 20.11.2010 16:50:21
|
|
|
|
leo**tia
|
ne hodim v službo,ampak mi gre na živce da treba vsak dan pometat..ne vem od kod smeti...pa tud sovražim otroke prosit naj pojejo vsaj nekaj..no tavečjega 6let ne,on ima kar apetit,ampak tamalo ki je res zbirčna in mi tlak spravi na 10000000
|
|
|
|
RE: kaj vam gre najbolj na živce? 20.11.2010 16:55:16
|
|
|
|
tajtaja
|
n itak valda obvezno, mi kava skipi. vedno!user posted image MIška, mam rešitev zate . Naj kavo mož skuha, pa če njemu skipi, boš vsaj mela koga nalajat , ker sebe je bolj težko .
|
|
RE: kaj vam gre najbolj na živce? 20.11.2010 22:27:08
|
|
|
|
niwaj
|
Evo! Zdaj si je moj dedec pral lase in kaj? A mislite da je pobral lase iz odtoka?! Itak da ne!! Grrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: kaj vam gre najbolj na živce? 21.11.2010 22:50:34
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ce pride tasca v nedeljo na obisk v trenutku, ko ravno nalijem juho po kroznikih. kljub opozorilu izpred dveh ur, da ce se odločijo priti, da LEPO, ampak REEEEEES LEPO PROSIM; ce javijo!
|
|
RE: kaj vam gre najbolj na živce? 22.11.2010 7:25:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko pridem iz službe mi gre res najbolj na živce, da je treba skuhat kosilo ... v bistvu mi gre naživce vsak dan že v službi razmišljat, kaj bomo jedli, pa če moram it še kaj v trgovino ... tak da se vedno bolj nagibam ka temu, da bi za vikend pripravila celotedenski jedilnik pa šla v soboto v šoping za cel teden.
|
|
|
|
RE: kaj vam gre najbolj na živce? 22.11.2010 13:41:01
|
|
|
|
Poka
|
Mene sicer nered moti, ker sem navajena na čistočo in red - ker je moja mama cele dneve samo pospravljala in sesala... Nisem pa sama preveč perfekcionist, kar se tegaq tiče, ampak ko sem videla, da mi nihče drug ne bo pospravil, zdaj ko nisem več doma, pospravim sama. In imam srečo, da je moj partner veliko bolj redoljuben od mene in vsako stvar da takoj, ampak res v istem trenutku na isto mesto nazaj... Trenutno nimam kaj pospravljat, ko živim pri tašči - me pa jezi, ker ona nima nobenega reda in ji je čistoča španska vas (ne vem od kje se je moj vzel...). Zato me ful mika pospravljanje, pa sem enkrat šla res vse pospravljat, pa imam občutek, da je bila užaljena (haloo, po elementih so bile zasušene mravlje... in v bani je vedno metla za po tleh pomivat in ko sem šla čistit je šlo stran toliko svinjarije, da ne vem če jo je kdaj...). Jezi me, ker mi moj življenski stil ne dopušča lenobe in zdaj moram vedno čakat na vrsto za pospravljat, ne vem kako to razložit... Stvari so nametane od vseh po celem stanovanju, ni nekega reda in zato sem trenutno cela na trnih, ker ne morem niti normalno delat stvari za službo... Niti si zjutraj zajtrka pripravit... Če vzamem stvari v svoje roke, ne vem če bi bilo OK- sej veste kaj mislim...
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?