|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj vam gre najbolj na živce?
19.11.2010 22:39:47   
niwaj
Pozdravljeni!
Bilo bi zelo zanimivo, da bi se razvila debata o tem, kaj vam gre najbolj na živce, da morate postoriti, ko pridete iz službe domov?
Meni gre najbolj na živce, umazana posoda od včerajšnjega kosila, obešeno suho perilo, ki čaka da se ga zloži in še kaj drugega. Kaj pa vam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj vam gre najbolj na živce?
19.11.2010 23:29:09   
Spark
Umazana posoda, razmetane igračke in neposesana tla. Zato velikokrat sesam zvečer preden grem spat, igračke pospravljam, mož pa mi ne opere posode, potem pa si še zjutraj kaj pripravi pa imam veselico ko pridem domov.

(odgovor članu niwaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2010 23:55:19   
jajula
včasih vse, od a-ž, včasih pa me nič ne znervira (pretirano)

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2010 8:05:05   
ZARA
Drobtine po tleh, ker potem hodim in prav čutim tisti šit pod nogami. user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2010 8:17:21   
*alja*
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Drobtine po tleh, ker potem hodim in prav čutim tisti šit pod nogami. user posted image

Točno to!
Prej bom posesala, kot pa šla kuhat če se mi slučajno kaj na nogo zalimauser posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2010 8:22:02   
ZARA
Ali pa če se sladkor strese. AAAAAAAAAA user posted image  Ko potem hrešči pod copati... in jst dobivam živčni zljom.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2010 9:24:11   
PeggyBundy
Danes ko prideš iz službe, ti gre na živce posoda od včerajšnjega kosila?

Si pa res prava packa.

(odgovor članu niwaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
20.11.2010 9:54:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu niwaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.11.2010 9:58:05   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: niwaj
kaj vam gre najbolj na živce, da morate postoriti, ko pridete iz službe domov?

Imam to srečo, da mi prav ničesar ni treba. Naredim, kar pač želim narediti in če kaj ni narejeno, se lahko pi*dim kvečjemu sama nase.
Ampak, na splošno gledano pa, ko pridem ob 22:30 iz službe, ni hujšega kot to, da potomstvo še ne spi. Po celem dnevu, ki ponavadi ni nikoli ne tih, ne miren, si zvečer doma zaželim samo pol urice miru, da se spravim k sebi. Takrat mi res ni do nobene obveznosti več.

(odgovor članu niwaj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.11.2010 10:15:09   
*miska.mcc*

IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy

Danes ko prideš iz službe, ti gre na živce posoda od včerajšnjega kosila?

Si pa res prava packa.

user posted image
po mojem je mislila večerjo.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu PeggyBundy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.11.2010 10:22:55   
*miska.mcc*
aja no....
v nedeljo, ko skuham kosilo in po kosilu vse pospravim, umijem v nulo spedenam kuhinjo...
in pol skuham kafe.
in itak valda obvezno, mi kava skipi. vedno!user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.11.2010 16:28:48   
niwaj
Ja no tak sem mislila, pač, kosilo se pomije in potem grem v službo ponavadi, pridem ob 23ih domov, itak takoj spat in pol mi je zjutraj grozno it pomivat tist od včeraj, ker moj dragi tudi nič ne pospravi za sabo!
Joj pa res, grozno je ko se ti lima na copate!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
20.11.2010 16:50:21   
leo**tia
ne hodim v službo,ampak mi gre na živce da treba vsak dan pometat..ne vem od kod smeti...pa tud sovražim otroke prosit naj pojejo vsaj nekaj..no tavečjega 6let ne,on ima kar apetit,ampak tamalo ki je res zbirčna in mi tlak spravi na 10000000user posted image

(odgovor članu niwaj)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.11.2010 16:55:16   
tajtaja
n itak valda obvezno, mi kava skipi. vedno!user posted image

MIška, mam rešitev zateuser posted image . Naj kavo mož skuha, pa če njemu skipi, boš vsaj mela koga nalajatuser posted image , ker sebe je bolj težkouser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.11.2010 22:27:08   
niwaj
Evo! Zdaj si je moj dedec pral lase in kaj? A mislite da je pobral lase iz odtoka?! Itak da ne!! Grrrrrrrrrruser posted image

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.11.2010 22:50:34   
*miska.mcc*
ce pride tasca v nedeljo na obisk v trenutku, ko ravno nalijem juho po kroznikih. kljub opozorilu izpred dveh ur, da ce se odločijo priti, da LEPO, ampak REEEEEES LEPO PROSIM; ce javijo!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu niwaj)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.11.2010 7:25:59   
Anonimen
Ko pridem iz službe mi gre res najbolj na živce, da je treba skuhat kosilo ... v bistvu mi gre naživce vsak dan že v službi razmišljat, kaj bomo jedli, pa če moram it še kaj v trgovino user posted image  ... tak da se vedno bolj nagibam ka temu, da bi za vikend pripravila celotedenski jedilnik pa šla v soboto v šoping za cel teden.

Neposredna povezava do sporočila: 17
22.11.2010 13:41:01   
Poka
Mene sicer nered moti, ker sem navajena na čistočo in red - ker je moja mama cele dneve samo pospravljala in sesala... Nisem pa sama preveč perfekcionist, kar se tegaq tiče, ampak ko sem videla, da mi nihče drug ne bo pospravil, zdaj ko nisem več doma, pospravim sama.

In imam srečo, da je moj partner veliko bolj redoljuben od mene in vsako stvar da takoj, ampak res v istem trenutku na isto mesto nazaj...

Trenutno nimam kaj pospravljat, ko živim pri tašči - me pa jezi, ker ona nima nobenega reda in ji je čistoča španska vas (ne vem od kje se je moj vzel...). Zato me ful mika pospravljanje, pa sem enkrat šla res vse pospravljat, pa imam občutek, da je bila užaljena (haloo, po elementih so bile zasušene mravlje... in v bani je vedno metla za po tleh pomivat in ko sem šla čistit je šlo stran toliko svinjarije, da ne vem če jo je kdaj...).

Jezi me, ker mi moj življenski stil ne dopušča lenobe in zdaj moram vedno čakat na vrsto za pospravljat, ne vem kako to razložit... Stvari so nametane od vseh po celem stanovanju, ni nekega reda in zato sem trenutno cela na trnih, ker ne morem niti normalno delat stvari za službo... Niti si zjutraj zajtrka pripravit...

Če vzamem stvari v svoje roke, ne vem če bi bilo OK- sej veste kaj mislim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?