Poka -> RE: kaj vam gre najbolj na živce? (22.11.2010 13:41:01)
|
Mene sicer nered moti, ker sem navajena na čistočo in red - ker je moja mama cele dneve samo pospravljala in sesala... Nisem pa sama preveč perfekcionist, kar se tegaq tiče, ampak ko sem videla, da mi nihče drug ne bo pospravil, zdaj ko nisem več doma, pospravim sama. In imam srečo, da je moj partner veliko bolj redoljuben od mene in vsako stvar da takoj, ampak res v istem trenutku na isto mesto nazaj... Trenutno nimam kaj pospravljat, ko živim pri tašči - me pa jezi, ker ona nima nobenega reda in ji je čistoča španska vas (ne vem od kje se je moj vzel...). Zato me ful mika pospravljanje, pa sem enkrat šla res vse pospravljat, pa imam občutek, da je bila užaljena (haloo, po elementih so bile zasušene mravlje... in v bani je vedno metla za po tleh pomivat in ko sem šla čistit je šlo stran toliko svinjarije, da ne vem če jo je kdaj...). Jezi me, ker mi moj življenski stil ne dopušča lenobe in zdaj moram vedno čakat na vrsto za pospravljat, ne vem kako to razložit... Stvari so nametane od vseh po celem stanovanju, ni nekega reda in zato sem trenutno cela na trnih, ker ne morem niti normalno delat stvari za službo... Niti si zjutraj zajtrka pripravit... Če vzamem stvari v svoje roke, ne vem če bi bilo OK- sej veste kaj mislim...
|
|
|
|