|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj to za nosečnico pomeni?
22.11.2004 18:01:19   
snezka
Pozdravljene,
no da vam povem mojo situacijo. Ko sem bila na rednem nosečniškem pregledu sem dala tudi urin. Na urinu so videli, da mi primanjkuje kalija. Ginekologinja mi je predpisala tablete Kalii chloridi tablettae, s katerimi naj bi nadomestila kalij, ampak je fulllll zanič:((.
No, ko pa sem bila pri internistki in sem ji povedala, da mi primanjkuje kalija je tako čudno pogledala in rekla, da ne razume zakaj mi kalija primanjkuje, G pa je na to odreagirala ko da ni nič kaj takega.
Zanima me kaj to za nosečnico pomeni,če ji primanjkuje kalij, kako ga lahko dobim v telo, da ne jem teh tablet. A ve kakšna v katerih živilih ga je največ?:zmeden2:

Lp, Snežka

Neposredna povezava do sporočila: 1
22.11.2004 18:22:00   
beti 1
Jaz vem, da ga je veliko v bananah. Pa menda tud v nekaterih sirih, samo ne vem katerih. Banane bi morale biti čisto zadosti, ker ga vsebujejo res veliko.
lp

(odgovor članu snezka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2004 19:07:28   
snezka
Hvala Beti 1, sem že eno pojedla :)

Lp,S.

(odgovor članu snezka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2004 19:18:43   
eva1
Ojla!
No nasplošno če osebi primankuje kalija, je to povezano s srcem! Če ga je premalo, lahko pride do motenj ritma oz. do srčnih aritmij! Če ti je G predpisala tablete kalija jih pridno papcaj, ker sedaj ko si noseča ima srček še večjo nalogo, saj je pretaka še približno 1 liter več krvi, kot normalno! Ampak ni pa tašne panike,ponavadi se vse samo urihta, ti samo tablete papcaj in se ne obremenjuj!
Lp, Eva 23t in :duda: :modri:

(odgovor članu snezka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2004 21:14:36   
Gina
Tudi meni je manjkalo kalija in vem, da so te tablete tako zanic, da se v zivljenju nisem kaj tako groznega jedla - in to 2x na dan 3 mesece. Po njih mi je bilo se bolj slabo kot prej in se bolj me je pekla zgaga, ampak vse za zdravega otroka in zdravo mamico. Aja, zanic so pa zato, ker je to v bistvu sol, pijes slano vodo. Saj bo tudi to minilo, ves. Drzi se!:):):)

(odgovor članu snezka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2004 19:03:14   
snezka
Hvala punce za spodbudo.

Lp,S.;)

(odgovor članu snezka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?