|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj takega!
30.5.2005 10:47:42   
kylie
Babike zdravo,

včeraj sem probala mini Baby check in mi je pokazal :modri:, teden pred napovedano :hudicek:! Prejšnji teden v petek sem bila na ultrazvoku pa ni gin. videla ničesar, zdaj pa mi ni jasno. Ali mislite, da je še prehitro, da bi se kaj videlo?
Ali so ti testi zanesljivi, da se ne veselim prehitro?
kaj pa pregled krvi v laboratoriju, ali ve katera postopek?

lep pozdrav:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj takega!
30.5.2005 10:54:50   
ElaM
Oj, a so se ti črtice pokazale v 5 min, ali kasneje?
Sama imam isti problem, pa 100% nisem noseča. BC mini mi je pa po enih 10 min pokazal :roza:. Zmeda totalna:zmeden:

(odgovor članu kylie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj takega!
30.5.2005 10:57:11   
Anonimen
Ja, če prav razumem, bi morala biti potem šele okoli enega tedna noseča, če upoštevamo klasičen 28-dnevi ciklus. Na ultrazvoku se vidi (popravite me, če nimam prav) pa šele po enih 6. tednih.

S temi testi je pa tako, da naj bi bilo, če pokažejo :modri:, to kar res. Bi rekla, da si kar :nosecka::nosecka::nosecka:. Čestitke!!!!!!!!
(probaj spet čez en par dni, da bi zihr)

(odgovor članu kylie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj takega!
30.5.2005 10:57:12   
PiaM
Uj.:zmeden2:

(odgovor članu kylie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj takega!
30.5.2005 11:03:37   
kylie
meni so se črtice pokazale takoj, čutim pa pri sebi, da sem že kar nekaj dni, neki notranji glas mi pravi da sem :nosecka:, bom pa res probala čez par dni spet, pa bomo videli.

(odgovor članu kylie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj takega!
30.5.2005 11:05:26   
Anonimen
Drzim pestke zate, punca! :miska::miska::miska:

(odgovor članu kylie)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj takega!
30.5.2005 11:10:18   
ElaM
Pol si pa ziher :nosecka:.:bravo:

(odgovor članu kylie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kaj takega!
30.5.2005 11:28:24   
Anonimen
Na UZ se tako zgodaj še ne more videti. Jaz mislim, da bo najbolje, če čez nekaj dni ponovno narediš test. Čeprav mislim, da si :nosecka:. Jaz sem tisti mesec tudi vedela, da sem. Še pred izostankom, pa brez znakov.

Držim pesti. :miska::miska:

(odgovor članu kylie)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   kaj takega!
30.5.2005 12:17:41   
BaGSi
Če se je črtica pojavila prej kot v 10 minutah, potem si sigurno :nosecka: Čestitke!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Tudi meni je v soboto pokazal BC mini pozitiven rezultat 3 dni pred izostankom. Črtica pa se je pojavila v 1 minuti.
Tako, da bova imeli rok zelo blizu :bravo:

Na ultrazvoku pa naj bi se videlo po cca. 5,5 tednih nosečnosti.

LP!!:miska::miska:

8)Po preteku 10 minut lahko pride pri vseh testih do pojava evaporacijske linije, kar pa ne pomeni pozitivnega testa.

(odgovor članu kylie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kaj takega!
30.5.2005 12:20:43   
Anonimen
:bravo:Cestitke, BaGSi!:bravo:

Lepo in zdravo nosecnost ti zelim!:duda:9nebesa:duda:

(odgovor članu kylie)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   kaj takega!
30.5.2005 12:22:54   
ElaM
Bagsi, a lahko razložiš, kaj je pojav evaporacijske linije. :zmeden:
Hvala

(odgovor članu kylie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kaj takega!
30.5.2005 12:39:35   
kylie
BaGSI, kam naj grem za potrditev nosečnosti? Ti boš šla kam? Na tem področju pa sem res še čisto nova!:ups:
pa še čestitke nama :rozica: ostalim pa :modri::modri::modri::roza::modri::modri::love::duda::nosecka:!!!

lep pozdrav

(odgovor članu kylie)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kaj takega!
30.5.2005 12:48:28   
buškica
čestitke obema:bravo::bravo::rozica::rozica:

(odgovor članu kylie)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kaj takega!
30.5.2005 13:28:49   
girly
če sta :roza: , potem si sigurno :nosecka:. na UZ pa se res vidi šele okrog 6. tedna, tko da ni presenetljivo, da se takrat še nič ni videlo. ponovi test čez 3 dni, da boš sigurno, ampak jaz vem, da si :nosecka:, zato ti kr čestitam!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu kylie)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kaj takega!
30.5.2005 13:30:27   
girly
kar g. pokliči, povej da je BC pokazal :roza: in se naroči na pregled.tam bojo potrdili nosečnost :)-

(odgovor članu kylie)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kaj takega!
30.5.2005 14:06:32   
BaGSi

8) vsaj približe prevod: Evaporacijska linija se lahko pojavi po času določenem za končno izvedbo testa (običajno po preteku 5 ali 10 minut). Črta se pojavi, ko se začne vzorec urina sušiti. Pojavi pa se na mestu, kjer je običajno testna črta in je večinoma rahla, brezbarvna. Črta se lahko pojavi zaradi posebne sestave vzorca urina – na kateremkoli testu nosečnosti (neodvisno od proizvajalca)

original tekst (Evaporation lines, however, can confound results if tests are not interpreted within the clinically recommended time frame. An evaporation line develops when the urine on the test area begins to dry, leaving a faint, usually colorless line. Evaporation lines appear to show up (or not show up) as a result of the composition of the particular urine specimen - and they may appear on any test regardless of brand.)

Jaz bom verjetno šla v Adrialab v sredo.

:miska:

(odgovor članu kylie)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kaj takega!
30.5.2005 14:21:30   
ElaM
Thanx :)

(odgovor članu kylie)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kaj takega!
30.5.2005 14:23:11   
Tanyya
če je prišlo do oploditve in si :nosecka: potem g vidi plodovo vrečko(popravite me,ne vem če se čisto tako reče),plod pa se vidi šele od 6 tedna naprej-kot so nekatere že napisale..Jaz si tudi nisem bila na jasnem,ker mi je Romed pokazal pozitivno,ampak g.ni videla tiste "vrečke" .No,pol ni bilo nič z :nosecka:

(odgovor članu kylie)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?