kaj takega! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

kylie -> kaj takega! (30.5.2005 10:47:42)

Babike zdravo,

včeraj sem probala mini Baby check in mi je pokazal :modri:, teden pred napovedano :hudicek:! Prejšnji teden v petek sem bila na ultrazvoku pa ni gin. videla ničesar, zdaj pa mi ni jasno. Ali mislite, da je še prehitro, da bi se kaj videlo?
Ali so ti testi zanesljivi, da se ne veselim prehitro?
kaj pa pregled krvi v laboratoriju, ali ve katera postopek?

lep pozdrav:muca:

ElaM -> kaj takega! (30.5.2005 10:54:50)

Oj, a so se ti črtice pokazale v 5 min, ali kasneje?
Sama imam isti problem, pa 100% nisem noseča. BC mini mi je pa po enih 10 min pokazal :roza:. Zmeda totalna:zmeden:

Anonimen -> kaj takega! (30.5.2005 10:57:11)

Ja, če prav razumem, bi morala biti potem šele okoli enega tedna noseča, če upoštevamo klasičen 28-dnevi ciklus. Na ultrazvoku se vidi (popravite me, če nimam prav) pa šele po enih 6. tednih.

S temi testi je pa tako, da naj bi bilo, če pokažejo :modri:, to kar res. Bi rekla, da si kar :nosecka::nosecka::nosecka:. Čestitke!!!!!!!!
(probaj spet čez en par dni, da bi zihr)

PiaM -> kaj takega! (30.5.2005 10:57:12)

Uj.:zmeden2:

kylie -> kaj takega! (30.5.2005 11:03:37)

meni so se črtice pokazale takoj, čutim pa pri sebi, da sem že kar nekaj dni, neki notranji glas mi pravi da sem :nosecka:, bom pa res probala čez par dni spet, pa bomo videli.

Anonimen -> kaj takega! (30.5.2005 11:05:26)

Drzim pestke zate, punca! :miska::miska::miska:

ElaM -> kaj takega! (30.5.2005 11:10:18)

Pol si pa ziher :nosecka:.:bravo:

Anonimen -> kaj takega! (30.5.2005 11:28:24)

Na UZ se tako zgodaj še ne more videti. Jaz mislim, da bo najbolje, če čez nekaj dni ponovno narediš test. Čeprav mislim, da si :nosecka:. Jaz sem tisti mesec tudi vedela, da sem. Še pred izostankom, pa brez znakov.

Držim pesti. :miska::miska:

BaGSi -> kaj takega! (30.5.2005 12:17:41)

Če se je črtica pojavila prej kot v 10 minutah, potem si sigurno :nosecka: Čestitke!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Tudi meni je v soboto pokazal BC mini pozitiven rezultat 3 dni pred izostankom. Črtica pa se je pojavila v 1 minuti.
Tako, da bova imeli rok zelo blizu :bravo:

Na ultrazvoku pa naj bi se videlo po cca. 5,5 tednih nosečnosti.

LP!!:miska::miska:

8)Po preteku 10 minut lahko pride pri vseh testih do pojava evaporacijske linije, kar pa ne pomeni pozitivnega testa.

Anonimen -> kaj takega! (30.5.2005 12:20:43)

:bravo:Cestitke, BaGSi!:bravo:

Lepo in zdravo nosecnost ti zelim!:duda:9nebesa:duda:

ElaM -> kaj takega! (30.5.2005 12:22:54)

Bagsi, a lahko razložiš, kaj je pojav evaporacijske linije. :zmeden:
Hvala

kylie -> kaj takega! (30.5.2005 12:39:35)

BaGSI, kam naj grem za potrditev nosečnosti? Ti boš šla kam? Na tem področju pa sem res še čisto nova!:ups:
pa še čestitke nama :rozica: ostalim pa :modri::modri::modri::roza::modri::modri::love::duda::nosecka:!!!

lep pozdrav

buškica -> kaj takega! (30.5.2005 12:48:28)

čestitke obema:bravo::bravo::rozica::rozica:

girly -> kaj takega! (30.5.2005 13:28:49)

če sta :roza: , potem si sigurno :nosecka:. na UZ pa se res vidi šele okrog 6. tedna, tko da ni presenetljivo, da se takrat še nič ni videlo. ponovi test čez 3 dni, da boš sigurno, ampak jaz vem, da si :nosecka:, zato ti kr čestitam!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

girly -> kaj takega! (30.5.2005 13:30:27)

kar g. pokliči, povej da je BC pokazal :roza: in se naroči na pregled.tam bojo potrdili nosečnost :)-

BaGSi -> kaj takega! (30.5.2005 14:06:32)

8) vsaj približe prevod: Evaporacijska linija se lahko pojavi po času določenem za končno izvedbo testa (običajno po preteku 5 ali 10 minut). Črta se pojavi, ko se začne vzorec urina sušiti. Pojavi pa se na mestu, kjer je običajno testna črta in je večinoma rahla, brezbarvna. Črta se lahko pojavi zaradi posebne sestave vzorca urina – na kateremkoli testu nosečnosti (neodvisno od proizvajalca)

original tekst (Evaporation lines, however, can confound results if tests are not interpreted within the clinically recommended time frame. An evaporation line develops when the urine on the test area begins to dry, leaving a faint, usually colorless line. Evaporation lines appear to show up (or not show up) as a result of the composition of the particular urine specimen - and they may appear on any test regardless of brand.)

Jaz bom verjetno šla v Adrialab v sredo.

:miska:

ElaM -> kaj takega! (30.5.2005 14:21:30)

Thanx :)

Tanyya -> kaj takega! (30.5.2005 14:23:11)

če je prišlo do oploditve in si :nosecka: potem g vidi plodovo vrečko(popravite me,ne vem če se čisto tako reče),plod pa se vidi šele od 6 tedna naprej-kot so nekatere že napisale..Jaz si tudi nisem bila na jasnem,ker mi je Romed pokazal pozitivno,ampak g.ni videla tiste "vrečke" .No,pol ni bilo nič z :nosecka:

Stran: [1]