Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Anonimna, to ni normalno. Možu zaupaš ali pač ne zaupaš, ne pa da se greš takšne igrice. Bolano. Jaz bi znorela, če bi mož meni za hrbtom preverjal sms-e, ali pa naročal izpiske od mobitela. In niti ne pomislila, da bi jaz preverjala njegov izpisek. Začela boš preverjati takrat, ko boš videla, da se nekaj čudnega z možem dogaja. Upam, da se to ne bo zgodilo, nikoli. Jaz mojega nikoli prej nisem preverjala. Ne mobija, ne e-maila. Šele takrat, ko sem začutila, da je nekaj narobe, sem pregledala vse kar sem lahko. Počutila sem se kot zadnji drek, da brskam po njegovih stvareh. Ko sem pa izvedela, kaj se je šel, pa sem mislila, da bo z mano konec. Po vsej zdravi pameti, moralnih vrednotah, predvsem pa ljubezni in spoštovanja, ki ga premorem do svojega moža sem mu zaupala. Bila sem resnično ponosna na naju, ker nama uspeva brez prevar. Potem pa šok. Ko ženska začuti, da je nekaj narobe, se mora prepričati. Tudi ti se bi. Slepo zaupati kljub temu, da ti nekaj govori, da je je narobe, ne zmore nobena. razen, če ne želi izvedeti in si v imenu zaupanja zatiska oči. S tem pa ne mislim, da je treba moške preverjati v eno. To zame ni življenje. Tudi sama ga ne, kljub vsemu, kar se je zgodilo. Po pogovoru in zavedanju posledic do katerih je prišlo , verjamem da mu kaj takšnega ne bo padlo na pamet...vsaj nekaj časa ne. Če pa bo....takrat pa ni več povratka. Izve se pa vedno vse. Andreja
|