|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj si mislite o tem ali je prevara
21.9.2010 14:26:44   
sendyy
Mož je prevoznik ze vec kot 10 let in maja je peljal eno skupino na kateri je bila mlada zenska stara 28 let. Bil je z njo tri dni v tuji drzavi in ko se je vrnil domov jo je iskal po internetu da jo je nasel zaceli so se pogovori v mesecu juniju to je 4 dni po tistem ko se je vrnil domov klical jo je in ji posivljal sms-e tudi ona je klicala njega enkrat se je pogovarjal celo uro z njo vendar se je zmeraj takrat ko mene ni bilo zraven kadar je vozil...Vse sms in celo telefonsko stevilko je zbrisal...Zdaj ko sem zvedla pa sem ga vprasala zakaj se je zacel pogovarjati z njo ce je se nikoli prej ni videl in ne poznal ceprav je vozil ze ogromno zensk kaj takega se ni naredil da bi s tujko ki je bil tri dni z njo zacel tako kontaktirati...Od zacetka je vse zanikal da niti ne ve cigava je stevilka nato pa sem nasla v denarnici se njeno sluzbeno stevilko in ni mogel vec zanikat nic. Od njega sem dobila samo odgovor ker se je pac zelel pogovarjati...
Mene pa zanima kaj bi si vi mislili o vsem tem ce se vam to naredi kaksno mnenje imate o tem ne morem si predstavljati zakaj odgovora pa ne dobim po mojem ce bi bila grda se vrjetno nebi pogovarjal zenska je simpaticna...
hvala
lpuser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj si mislite o tem ali je prevara
21.9.2010 14:29:12   
Naja31
Če ne bi imel nič za skrivat, potem tudi skrival ne bi.
In močno dvomim, da seje z 28letnico samo pogovarjal. Na žalost.

(odgovor članu sendyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.9.2010 14:47:57   
anabanana
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

podpis

hmmm...morda ni potem nič bilo na stvari ampak definitivno sta se dogovarjala, da bi nekaj bilo ... boš morala še malo zašpilat detektiva. Škoda, ker si mu že povedala da veš, če ne bi lahko raziskovala naprej in videla kaj je res na stvari.

krepat ma ne molat

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2010 14:58:25   
zvezdan
Po mojem je šlo zgolj za flirtanje in te metuljčke v trebuhu...ne vem ne bi sklepala prehitro, da te je prevaral. Vseeno pa bi ga imela na "opazovanju". verjetno če bi te prevaral že na vožnji, bi mu ženska dala tudi telefonsko št. in mu je ne bi bilo treba iskati po internetu.

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.9.2010 14:59:40   
zvezdan
malo9 sem se narobe izrazila...hotela sem reči da te verjetno ni prevaral-spal z njo. Načeloma se mi pa tudi flirt zdi prevara!

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.9.2010 15:13:28   
*žaži*
Pa res misliš, da ima izgled kaj s tem? Misliš, da so leta tisto? Da je želel pogovor? Kaj pa če je želel nekaj drugega...? So momenti in osebe v življenju, za katere ne najdemo razlag in vzrokov...
Pozdrav. user posted image

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.9.2010 15:14:47   
mateyka

podpis.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.9.2010 17:04:38   
KIKI****
Ne misli, da lahko obrneš moškega.
Razen, če spi na boku.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.9.2010 17:15:07   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI****

Ne misli, da lahko obrneš moškega.
Razen, če spi na boku.

user posted image

Jst.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.9.2010 17:22:12   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: sendyy

Od njega sem dobila samo odgovor ker se je pac zelel pogovarjati...

He, he, dobra!

(odgovor članu sendyy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.9.2010 17:30:54   
Spark
Čim se nekaj skriva pred partnerjem, sploh pa če je udeležen nasprotni spol je meni sumljivo.
Lahko da ni nič, ampak če ne bi bilo nič se ne bi skrivalo.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.9.2010 17:56:23   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

podpis.

Podpis!
Jaz niti ne bi verjela, da ni imel nič z njo. Vsekakor je imel močna čustva. Zame pa se varanje ne prične v postelji. Bi mi bilo dovolj,d a se je v eno zaljubil. Kaj naj potem z njim? Ljubezni se ne da izsilit. Če ima eno drugo raje, naj gre z njo, naj ne bo toliko dvoličen, da si drzne potem še bit z mano zaradi udobja. Pa itak da ne bi verjela, da ni imel nič z njo, ker po zakonu povprečja je to skoraj nemogoče....bila sta sama....v avtu...tri dni....user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.9.2010 18:12:04   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan

Po mojem je šlo zgolj za flirtanje in te metuljčke v trebuhu...

to je za mene še huje...kot da bi se enkrat z njo dal dol in nič več....ker če je ljubezen prisotna in čustvauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.9.2010 18:13:14   
arabela*
Vse sms in celo telefonsko stevilko je zbrisal...Zdaj ko sem zvedla pa sem ga vprasala zakaj se je zacel pogovarjati z njo ce je se nikoli prej ni videl in ne poznal ceprav je vozil ze ogromno zensk kaj takega se ni naredil da bi s tujko ki je bil tri dni z njo zacel tako kontaktirati...Od zacetka je vse zanikal da niti ne ve cigava je stevilka nato pa sem nasla v denarnici se njeno sluzbeno stevilko in ni mogel vec zanikat nic. Od njega sem dobila samo odgovor ker se je pac zelel pogovarjati...

kako pa si izvedela za te sms-se in klice?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sendyy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.9.2010 18:22:38   
Anonimen

Mene pa zanima kaj bi si vi mislili o vsem tem ce se vam to naredi kaksno mnenje imate o tem ne morem si predstavljati zakaj odgovora pa ne dobim po mojem ce bi bila grda se vrjetno nebi pogovarjal zenska je simpaticna...
hvala
lpuser posted image user posted image

ne vem...mene čudi, da je kasneje šel na internet iskat to žensko in sploh zakaj?..kar tako, brez vezeuser posted image ...In ali ti je povedal?
Mogoče sta res imela kake globoke pogovore, samo če bi res taka frenda postala, bi si najverjetneje izmenjala telefonske in je ne bi rabil iskatuser posted image

Meni se je pred kratkim zgodilo, da sem na gsm-mu od partnerja našla nek čuden sms....oz sem hotela telefonirat...in je priletel sms...
Pa je neka ženska bila in je on kasneje lagal, češ da je niti prav ne pozna in bla bla....in da kao ne zna niti prav slovenskouser posted image ...sem ji pisala sporočilo in dobila potrdilo, da valda da zna slovensko in sem ga tako na laži dobila......kaj hočem rečt, je treba bit malo detektiv včasih)))
Od takrat sem malo zadevo spremljala in ko me je en dan tako dvignil.....da mi je živec spustil, sem šla in naročila izpiske, da temu za venomer naredim konec.
Sem takega mnenja, da če ni nič, se nima kaj skrivat, če pa je...pa valda da se laže in prikriva; ker ponavadi, kjer je dim, je tudi ogenj))
Naj še povem, da midva drugače super funkcionirava, vedno je z mano, tako, da v sanjah ne bi pomislila na kakšno varanje....je pa res, da tudi moški znajo biti zelo zviti v določeni situacijiuser posted image

(odgovor članu sendyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
21.9.2010 21:10:20   
Anonimen
pa ne dobim po mojem ce bi bila grda se vrjetno nebi pogovarjal zenska je simpaticna...

Recimo, da mi je ime Andreja.

Pozabi na simpatično, lušno ali kakorkoli lepšo od tebe. Mene je moj mož prevaral s tako grdo žensko, da ....eh. Dobil je življensko lekcijo, ker je naletel na frigidno, smrdljivo obsedenko, katere se ni mogel znebit, tako da sploh več ni mogel normalno funkcionirat. Tako sem tudi izvedela, da je nekaj narobe in ga po prvem 'čekiranju' dobila.

Ko sem malo raziskovala zakaaaaaaaaj do tega pride, glede nato, da se nisva kregala,  sexala (3-4x/teden), se pogovarjala itd...sem naletela na neko raziskavo, da je samo 12% moških imelo ljibice, ki so bolje izgledale, kot žene.

(odgovor članu sendyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
21.9.2010 21:45:02   
mighi
 kaj si mislite o tem ali je prevara   user posted image

Jaz pa mislim, da to ni prevara. Razen če je v tujini (ali po povratku) seksal z drugo.

Ne vem no, ženske dostikrat malo fantazirate in greste v obrate. daj mu možnost obrambe, pogovori se z njim in boš videla.

Če pa te je prevaral, naj bo toliko pošten, prizna in pove zakaj, kako si predstavlja bodočnost....

(odgovor članu sendyy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.9.2010 21:45:44   
pelin
mogoče je šlo na poti  res le za dober pogovor, medsebojno simpatijo...in nič drugega...Ko pa je prišel domov, se mu je zahotelo še kaj več...po moje  bi tudi bilo ali pa še bo, če bo le ona za stvar...ker očitno on je, saj je drugače ne bi tako vneto iskal...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.9.2010 21:51:36   
m_o_i
itak, da te je prevaral-v obraz ti lazeuser posted image
no, za mene je to prevara; se ne rabi igrat atija in mamice, da stejem za prevarouser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.9.2010 7:53:14   
TRIŠ
Zame je prevara že sama laž in prekrivanje,žaluser posted image .On pa bi rad sedel na dveh stolčkihuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.9.2010 8:37:05   
zvezdan
IZVIRNO SPOROČILO: pelin

mogoče je šlo na poti  res le za dober pogovor, medsebojno simpatijo...in nič drugega...Ko pa je prišel domov, se mu je zahotelo še kaj več...po moje  bi tudi bilo ali pa še bo, če bo le ona za stvar...ker očitno on je, saj je drugače ne bi tako vneto iskal...

se strinjam!

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.9.2010 8:41:53   
zvezdan
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan

Po mojem je šlo zgolj za flirtanje in te metuljčke v trebuhu...

to je za mene še huje...kot da bi se enkrat z njo dal dol in nič več....ker če je ljubezen prisotna in čustvauser posted image

Saraya se strinjam in sem tudi napisala, da zame je to varanje in verjetno še hujše stopnje kot zgolj sama spolnost. Pravim le, da verjetno sta začutila neko kemijo. Mogoče si je res želel le pogovora z nasprotnim spolom...mogoče tudi malo nedolžnega "kurjenja"- saj pravim zame je to prevara. Ne vem pa če bi dedca zaradi tega nakopitilauser posted image

Kakorkoli sandyy se splača še malo počakat, da se prepričaš kaj je na zadevi.

anonimna kako si pa lahko kar naročila telefonske izpiske moževega telefona?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.9.2010 9:07:21   
Naja31
Anonimna, to ni normalno.
Možu zaupaš ali pač ne zaupaš, ne pa da se greš takšne igrice. Bolano.
Jaz bi znorela, če bi mož meni za hrbtom preverjal sms-e, ali pa naročal izpiske od mobitela. In niti ne pomislila, da bi jaz preverjala njegov izpisek.

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.9.2010 12:54:36   
Anonimen

Anonimna, to ni normalno.
Možu zaupaš ali pač ne zaupaš, ne pa da se greš takšne igrice. Bolano.
Jaz bi znorela, če bi mož meni za hrbtom preverjal sms-e, ali pa naročal izpiske od mobitela. In niti ne pomislila, da bi jaz preverjala njegov izpisek.

Začela boš preverjati takrat, ko boš videla, da se nekaj čudnega z možem dogaja. Upam, da se to ne bo zgodilo, nikoli.
Jaz mojega nikoli prej nisem preverjala. Ne mobija, ne e-maila. Šele takrat, ko sem začutila, da je nekaj narobe, sem pregledala vse kar sem lahko. Počutila sem se kot zadnji drek, da brskam po njegovih stvareh.
Ko sem pa izvedela, kaj se je šel, pa sem mislila, da bo z mano konec.

Po vsej zdravi pameti, moralnih vrednotah, predvsem pa ljubezni in  spoštovanja, ki ga  premorem do svojega moža sem mu zaupala. Bila sem resnično ponosna na naju, ker nama uspeva brez prevar. Potem pa šok.

Ko ženska začuti, da je nekaj narobe, se mora prepričati. Tudi ti se bi. Slepo zaupati kljub temu, da ti nekaj govori, da je je narobe, ne zmore nobena. razen, če ne želi izvedeti in si v imenu zaupanja zatiska oči.

S tem pa ne mislim, da je treba moške preverjati v eno. To zame ni življenje. Tudi sama ga ne, kljub vsemu, kar se je zgodilo. Po pogovoru in  zavedanju posledic do katerih je prišlo , verjamem da mu kaj takšnega ne bo padlo na pamet...vsaj nekaj časa ne. Če pa bo....takrat pa  ni več povratka. Izve se pa vedno vse.

Andreja

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
22.9.2010 13:01:02   
Anonimen
Tako kot si rekla anonimna (andreja), ko ženska/moški začuti da je nekaj narobe...v veliki večini tudi je. Brezpogojno zaupanje...ja....to lahko govori le nekdo, ki še ni bil prevaran. Seveda skušaš tako živeti, da ne vohuniš. Ampak slej ko prej pride vse na dan. Tako kot ni popolnega umora tako tudi ni popolnega varanja...vedno je tu človeški faktor ki ga ne moremo predvideti...vsi smo krvavi pod kožo.

Anonimna -andreja kako vama je uspelo oz. bolje kako je tebi uspelo čez to nezaupanje v ponovno zaupanje? Sama se ravno spopadam s tem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?