|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj si mislite o tem ali je prevara
22.9.2010 13:08:40   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tako kot si rekla anonimna (andreja), ko ženska/moški začuti da je nekaj narobe...v veliki večini tudi je. Brezpogojno zaupanje...ja....to lahko govori le nekdo, ki še ni bil prevaran. Seveda skušaš tako živeti, da ne vohuniš. Ampak slej ko prej pride vse na dan. Tako kot ni popolnega umora tako tudi ni popolnega varanja...vedno je tu človeški faktor ki ga ne moremo predvideti...vsi smo krvavi pod kožo.

se popolnoma strinjam....
pravijo, da kar ne vidiš, oz.kar ne veš, ne boli.In še prekleto je res....ženska enostavno začudi in že nagonsko(ne znam se drugače izrazit)...začuti, da se nekje nekaj dogaja in na osnovi tega se začne poostrena kontrola, izpiski, preverjanje, vse to za kar tiste, ki se jim še res nikoli ni kaj takega zgodilo, mislijo, da je grdo podlo in da one pa že tega ne bi....v tisti fazi nezaupanja smo marsikaj zmožne, da bi si prišle na jasno. In ja, jaz pravim bolje kot vse pozabit, kot da se ni nič zgodilo, je stvar malo razvozlat,  ji prit do dna  in šele nato ukrepatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.9.2010 13:10:14   
arabela*
Izve se pa vedno vse.

ja..na žalost so dandanes nekateri že tako vešči na tem področju, da se nikoli ne izve..in to je tisto najhujšeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.9.2010 13:22:56   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: sendyy
Od njega sem dobila samo odgovor ker se je pac zelel pogovarjati...
He, he, dobra!

Ja, res, te pa še nisem slišala. Mogoče je pogovarjanje zamešal z namakanjem.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.9.2010 13:35:40   
martka
http://www.lepdanzaspremembo.si/dogodki/izboljsajmo-custveno-pocutje

se splača :)

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.9.2010 13:38:22   
martka
to so brezplačna srečanja... meni je na njih fino, ne vem zakaj ne bi bilo še komu... je navadno okoli 30 udeležencev. nič ni treba govorit, če ne želiš. se nikogar nič ne sprašuje... vsak pa dobi tisto, kar potrebuje :)
in smešno, z nikomer ni nič narobe! vsi pridejo, ker jim je v življenju fajn in bi radi, da jim je še bolje :)

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
22.9.2010 13:56:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
Od njega sem dobila samo odgovor ker se je pac zelel pogovarjati...
He, he, dobra!

Ja, res, te pa še nisem slišala. Mogoče je pogovarjanje zamešal z namakanjem.

Ene ste res čudne tičke! Zakaj pa pogovarjanje pomeni namakanje oz prevara?
Torej če se pogovarjam z moškim, prevaram moža? Zakaj nebi sklepali nova prijateljstva? Ali mora moški imeti izključno moške prijatelje, ker če ima kakšno na novo prijateljico, takoj pomeni da ga namaka? user posted image Ali ste res vse tako zakompleksane in ljubosumne do amena, da takoj pomislite na najslabše? Ali preko FB ne spoznavate ve moških prijateljev? Če jih in si z njimi tipkate, torej sigurno seksate ali kako?

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
22.9.2010 14:03:23   
sendyy
zvedla sem prek izpiskov na mobitelu vendar kar je klicala ona tega nisem videla reku je samo da ga je klicala vec kot enkrat

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
22.9.2010 14:06:34   
sendyy
saj ni iskal telefonske stevilke ampak njen netlog telefonsko je imel takrat ko jo je peljal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
22.9.2010 14:07:36   
ronja
Hm, če te lahko malo pomirim: mogoče se je res samo pogovarjal. Prevozniki so dostikrat osamljeni. Dostikrat se rabijo komu spovedat in to pač veliko ljudi lažje naredi tujcu. To sem milijonkrat videla na štopu, ko je neverjetno, kaj vse ti ljudje povejo - stvari, ki jih še ženi ne bi... (kar ni "prav", ampak nekateri zakoni pač tako delujejo). Sama sem ogromno preštopala in nisem nikoli z nikomer spala na štopu (razen s svojim fantom, kadar sem pač štopala s fantom) - ampak nikoli z nobenim voznikom, mislim. ne rečem, da niso probavali, samo vsaj s tovornjakarji se je res vedno dalo lepo zmenit - ne je ne in potem se pogovarjamo druge stvari.

Enkrat sva bili s prijateljico par dni z nekim tovornjakarjem in me je on tudi kasneje še klical - čeprav je bil iz precej oddaljene države in ni vozil v Slo. in je vedel, da se ne bova nikoli več videla in čeprav nisva imela nič, ampak res čisto nič (itak da ne, saj mi ni bil niti všeč, poleg tega sva oba imela svoje doma). Samo bil je osamljen in z mano se je lahko pogovarjal. Meni ni bilo všeč, ko je rekel, da bi žena znorela, če bi vedela, da naju je peljal s seboj in da me je potem še klical, ampak sem imela čisto vest, ker sem vedela, da nisva nikoli nič imela. Pogovarjala sva se, da mogoče pa ne bi tako reagirala, pa je rekel, da je zelo ljubosumna in bi bila prepričana, da je kaj ušpičil. Tako da ni vedno vse tako črnobelouser posted image . On je skrival, čeprav ni imel nič. Samo včasih se je rabil pogovarjat z nekom drugim - čisto prijateljsko (jaz sem itak vedno ženo zagovarjala;).

Fino bi bilo, če bi vidva uvedla te pogovore in da bi ustvarila spet tisto kemijo, da bi zaupala drug drugemu. Da bi na poti poklical tebe, da bi mu ti krajšala dolgčas in domotožje... Sama zaradi ene bežne zaljubljenosti verjetno ne bi razdirala zveze, čeprav bi me zelo bolelo. Bi se pa hotela prepričat, kaj si želi, kaj hoče, na čem misli delat - in to potem zahtevala. Saj nam je vsem bil kdaj všeč še kdo drugi, pa zato nismo nič imeli z njim/njo. Pa hotela bi, da bi bil odkrit z mano (no, to itak vedno hočem;). Mu pa zaenkrat zaupam, da bi mi po pravici povedal - itak vidim že, če ima slab dan v službi, tako da me zaenkrat ni strah, da ne bi opazila, če bi se kaj dogajalo z njim. lahko se pa zgodi vsakemu, da se zatreska - to ni nekaj, kar bi planiral.

(odgovor članu sendyy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
22.9.2010 14:16:24   
sendyy
on mi je dal geslo da sem lahko pogledala njegove klice na internetu vendar ni pricakoval da bom se vpiknila v te klice ker sem ga sprasevala ce je spet bil na internetu na dobiva si na katerm se je prijavil in dobil eno sporocilo na katero je odgovorij da se mu naj javi ko ne bo imela menstruacije ker zenska je iskala tipa da bi jo popravil tako se je zacelo in ko je bil takrat na morju tri dni je zopet spodaj pisal in tisti osebi dodal telefonsko stevilko ter jo zelel povabiti na vecerjo zato sem zelela preverit njegove stevilke ce bi bilo kaj takega nazadnje pa sem ugotovila se to
zato mi je vse cudno jaz ne bi sla na stran kot je dobiva se ce nimam kaksnega interesa to zame ni zajebancija
hvala vsem

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 35
22.9.2010 14:17:53   
sendyy
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan

Po mojem je šlo zgolj za flirtanje in te metuljčke v trebuhu...

on mi je dal geslo da sem lahko pogledala njegove klice na internetu vendar ni pricakoval da bom se vpiknila v te klice ker sem ga sprasevala ce je spet bil na internetu na dobiva si na katerm se je prijavil in dobil eno sporocilo na katero je odgovorij da se mu naj javi ko ne bo imela menstruacije ker zenska je iskala tipa da bi jo popravil tako se je zacelo in ko je bil takrat na morju tri dni je zopet spodaj pisal in tisti osebi dodal telefonsko stevilko ter jo zelel povabiti na vecerjo zato sem zelela preverit njegove stevilke ce bi bilo kaj takega nazadnje pa sem ugotovila se to
zato mi je vse cudno jaz ne bi sla na stran kot je dobiva se ce nimam kaksnega interesa to zame ni zajebancija
hvala vsem
to je za mene še huje...kot da bi se enkrat z njo dal dol in nič več....ker če je ljubezen prisotna in čustvauser posted image

Saraya se strinjam in sem tudi napisala, da zame je to varanje in verjetno še hujše stopnje kot zgolj sama spolnost. Pravim le, da verjetno sta začutila neko kemijo. Mogoče si je res želel le pogovora z nasprotnim spolom...mogoče tudi malo nedolžnega "kurjenja"- saj pravim zame je to prevara. Ne vem pa če bi dedca zaradi tega nakopitilauser posted image

Kakorkoli sandyy se splača še malo počakat, da se prepričaš kaj je na zadevi.

anonimna kako si pa lahko kar naročila telefonske izpiske moževega telefona?

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 36
22.9.2010 14:20:12   
sendyy

Mene pa zanima kaj bi si vi mislili o vsem tem ce se vam to naredi kaksno mnenje imate o tem ne morem si predstavljati zakaj odgovora pa ne dobim po mojem ce bi bila grda se vrjetno nebi pogovarjal zenska je simpaticna...
hvala
lpuser posted image user posted image

saj ni iskal telefonske stevilke ampak njen netlog telefonsko je imel takrat ko jo je peljal

ne vem...mene čudi, da je kasneje šel na internet iskat to žensko in sploh zakaj?..kar tako, brez vezeuser posted image ...In ali ti je povedal?
Mogoče sta res imela kake globoke pogovore, samo če bi res taka frenda postala, bi si najverjetneje izmenjala telefonske in je ne bi rabil iskatuser posted image

Meni se je pred kratkim zgodilo, da sem na gsm-mu od partnerja našla nek čuden sms....oz sem hotela telefonirat...in je priletel sms...
Pa je neka ženska bila in je on kasneje lagal, češ da je niti prav ne pozna in bla bla....in da kao ne zna niti prav slovenskouser posted image ...sem ji pisala sporočilo in dobila potrdilo, da valda da zna slovensko in sem ga tako na laži dobila......kaj hočem rečt, je treba bit malo detektiv včasih)))
Od takrat sem malo zadevo spremljala in ko me je en dan tako dvignil.....da mi je živec spustil, sem šla in naročila izpiske, da temu za venomer naredim konec.
Sem takega mnenja, da če ni nič, se nima kaj skrivat, če pa je...pa valda da se laže in prikriva; ker ponavadi, kjer je dim, je tudi ogenj))
Naj še povem, da midva drugače super funkcionirava, vedno je z mano, tako, da v sanjah ne bi pomislila na kakšno varanje....je pa res, da tudi moški znajo biti zelo zviti v določeni situacijiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
22.9.2010 14:22:04   
Anonimen

hvala vsem

user posted image user posted image user posted image svaka čast...v celem postu niti enega ločila...Jaz čisto nič ne razumem.user posted image

(odgovor članu sendyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
22.9.2010 14:26:35   
Anonimen
Pa povem še jaz svojo zgodbo...jaz sem tudi spoznala že leta nazaj moškega(prav tako vozi kamion :)), mogoče je bila med nama simpatija, kaj vem! Enostavno pa sva se zaštekala  sva na isti frekvenci! Sedaj sva oba poročena, imava otroke, pa se še vedno parkrat na leto pokličeva, govoriva tudi po ure, pa nimam namena nič z njim imeti, ubistvu ga nisem videla že več kot 5 let, tako da sploh nevem kako izgleda danes! Ne vem, lepo ga je slišat, vesela sem ko vidim da mu gre dobro v življenju in to je to! Ko sva se spoznala sva že oba bila v vezi, tako da včasih pa le ni vse v tem da se vara in skače čez plot! 

(odgovor članu sendyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
22.9.2010 15:10:02   
Barbara_L
A dej, dej. Če bi doma vse tako štimalo, kot se piše, ne bi iskal stikov drugje. Sploh ne na tak način. Saj ima človek prijatelje in prijateljice, ampak jih odkrito predstavi partnerju. V kolikor je pa zadaj nek šušmuš, pa vemo koliko je ura. Vse ostalo pa je le metanje peska v oči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
22.9.2010 15:14:04   
Anonimen
jaz ne bi bila tako prepričana v to Barbara_L. Včasih partnerju kaj prikriješ oz. ne poveš ker le ta ne bi razumel, bi bil ljubosumen za prazen nič. Lahko da sta se hotela res le pogovarjati...včasih to z nekom tretjim narediš lažje.

(odgovor članu Barbara_L)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
22.9.2010 15:51:04   
Anonimen
Anonimna -andreja kako vama je uspelo oz. bolje kako je tebi uspelo čez to nezaupanje v ponovno zaupanje? Sama se ravno spopadam s tem.

Tudi pri nama je še relativno sveže.
Ne vem kako naj napišem sploh...na trenutke imam še vedno krizo zaradi razvrednotenega občutka s tem, ko je bil z drugo.
Pa ni me strah, da bi bil ponovno z njo, ker to definitivno ne bo. Uh...užas s kakšno revo se je spetlal.....
Tu pa tam me zgrabi neverketna bolečina, ob zavedanju kaj je nastalo iz mojega / najinega življenja.
Skozi krizo mi pomaga mož. Lahko traja 5 min, eno uro ali pa cel dan. Če mi ne bi pomagal, bi šla narazen. Nekako mi je tudi v tolažbo, da sem ga dobila takrat, ko je že sam spoznal, da je naredil veliko napako. Nič ni zanikal, vse je priznal, povedal kje, kdaj...itd ....vse kar sem hotla vedet.
Ne mislim  ga preverjat non stop, bo pa sledila 'štih proba' vsakih toliko časa....verjetno. Žal me je izučilo, da lahko zaupam samo sebi.

Sej sem nekako vedala, da življenje lahko pripelje do takšnih in drugačnih situacij, ampak mojega moža..... nikoli.  Žalostno, res žalostno, da je do tega prišlo.

Je, kar je. Vztrajava skupaj, ne pušča me na cedilu, zaveda se teže napake, zaveda se izgube, če ponovno naredi najmanjšo neumnost, da ne toleriram niti enega prikritega sma-a ali e maila. Zato verjamem, da mu kaj takšnega vsaj nekaj časa ne bo prišlo na pamet.

Andreja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
22.9.2010 17:15:04   
Anonimen
A dej, dej. Če bi doma vse tako štimalo, kot se piše, ne bi iskal stikov drugje.

men se ob tem famoznem stavku obrne želodec. Barbara, ne leti osebno nate, ampak je že tolikokrat napisan, kar pa sploh ni res.

Kaj pa potem ne štima, ko se moškemu zazdi da bi po tolikih in tolikih letih zveze, sexal z drugo žensko? Kako bi njegova partnerica morala ukrepat, da do tega ne bi prišlo? Pa upoštevaj, da imata s partnerico dober sex.
Ali pa ....pogovarjjanje v oblačkih, daleč stran od realnosti? Kaj je tu za naredit, če si partner zaželi z nekom drugim. Nič. Ne moreš popolnoma nič, dokler oblaček ne poči.

sandy....po moje te ni prevaral. Zakaj? Zato, ker če bi te, bi prišel z moralnim mačkom in bi vse skupaj hotel pozabit. Predvidevam, da mu ni varanje hobi.
Ker sta se pa tako faaaaajn pogovarjala, pa jo je začel iskati.

Andreja

(odgovor članu Barbara_L)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
22.9.2010 17:30:35   
mateyka
sandy....po moje te ni prevaral. Zakaj? Zato, ker če bi te, bi prišel z moralnim mačkom in bi vse skupaj hotel pozabit. Predvidevam, da mu ni varanje hobi.
Ker sta se pa tako faaaaajn pogovarjala, pa jo je začel iskati.

ni nujno, sploh ne. eni moralnega mačka nimajo nikoli. s tem mislim na splošno.tam kjer bi ga ti mela, ga en nima.in tukaj je isto. ti ali tvoj možbi ga, en drug pa ne. ljudje smo različni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
22.9.2010 17:34:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Ker sta se pa tako faaaaajn pogovarjala, pa jo je začel iskati.

ni nujno, sploh ne. eni moralnega mačka nimajo nikoli. s tem mislim na splošno.tam kjer bi ga ti mela, ga en nima.in tukaj je isto. ti ali tvoj možbi ga, en drug pa ne. ljudje smo različni.

absolutno...zato pa sem napisala, da predvidevam, da mu varanje ni hobi.
In njen zgleda še 'zelen' pri vsem skupaj, ker ji je dal geslo za izpisek.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
22.9.2010 20:48:00   
kalbo
Mam občutek, da je tvoj dec malo zmeden, ker so se mu prvič zgodili metuljčki in ne ve kaj s tem. Vsakemu se to zgodi, če je vsaj malo krvav pod kožo. Odvisno pa je, kaj s tem narediš. Vedno je treba dat na tehtnico partnerski odnos, ki je zgrajen velik del na zaupanju, drug velik del na medsebojni predanosti, vse pa skupaj držta ljubezen in strast. Metuljčki so minljivi, to kar sem napisal pa ne in za to je vredno preskočit skišnjavo.

Gledal sem enkrat en film, pa se ne spomnim točno kateri, ko je star duhovnik rekel mlajšemu, da je celibat nekaj podobnega kot zakon. Če dobro premisliš je to res, pa ne tisti del, ki govori o seksu.

S tvojim možem se moraš nujno pogovorit. Lahko je tale stvar čisto nedolžna, če jo je pa razvil naprej od metuljčkov pa niti slučajno ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
23.9.2010 7:30:27   
2violina

Od zacetka je vse zanikal da niti ne ve cigava je stevilka nato pa sem nasla v denarnici se njeno sluzbeno stevilko in ni mogel vec zanikat nic. Od njega sem dobila samo odgovor ker se je pac zelel pogovarjati...

PO moje so vse skupaj laži in prekrivanja. Do kam je šel je druga stvar, vendar je po moje že z lažjo šel predaleč. Temelj zakonske zveze ali skupnosti mora temeljiti na medsebojnem zaupanju in spoštovanje. Ali lahko zaupaš človeka, ki si ga dobila na laži, neglede na to ali ga je naločil ali samo želel namočiti  - o tem boš morala presodit sama.

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu sendyy)
Neposredna povezava do sporočila: 47
23.9.2010 14:23:49   
tashan
Sendyy - glede naslova tega posta, pa tudi tvojih opisov: Ni važno ali drugi mislijo, gre tu za prevaro ali ne... Prevaro vsak definira po svoje, za ene je prevara že flirtanje, za druge pa sam sex. Že zato ker tule pišeš in sprašuješ bi si upala trdit, da se ti počutiš prevarano.

Ta občutek prevaranosti pa te daje, zato ker (se tebi zdi da) ne veš vsega. In te tudi ne bo minil dokler vsega ne izveš. Lahko igraš detektiva, tako kot so ti predlagale nekatere in z rezultati soočiš moža (o vseh pridobljenih podatkih boš dvomila dokler ti jih mož ne bo potrdil). To je dvorezen meč, ker nekateri ne marajo prisilnih soočenj in vse skupaj trdno kar „iz prve“ zanikajo. Tebe pa potem spet razžirajo dvomi. Je res? Ni res? Kaj je res? In vrtaš dalje in globje in trpiš, nezadovoljstvo prelagaš na otroke (če jih imaš), možu itak ne verjameš več, mu ne zaupaš, dvomiš v vsako besedo, vsa tvoja pozornost je namenjena iskanju "tiste resnice", zaradi česar se bosta  z možem nujno oddaljila drug od drugega. Posledično bosta predaleč, da bi lahko prišla še enkrat skupaj.

Samo kot nasvet:
Najprej se vprašaj koliko preneseš? Kaj bi bilo tisto najhuje, kar bi možu še lahko oprostila? Pač po principu "Upaj na najboljše, pričakuj najslabše!"

Drugič: Zavedaj se, da nikoli več ne bo tako kot je bilo. Marsikaj lahko oprostiš, pozabila pa nikoli ne boš!

Tretjič: Brez pogovora z možem nikoli ne boš prišla na čisto. Možu pa očitno ni do razlaganja. Zato mu povej kako se TI počutiš, zakaj se tako počutiš in kaj ti želiš. V umirjenem tonu. Pogovora ne začni z besednim napadom in očitki. Razloži, kako se njegova dejenja posledično kažejo na tebi, kako njegov odnos vpliva na tebe – to mora vedet!
Najprej pošteno razmisli o vsem kar boš izvedela, ker morda ni kriv samo in izključno tvoj mož. Sprejmi in poskusi razumet. Šele po temeljitem razmisleku prični obtoževat, krivit in obsojat ali oproščat.
Če ne boš izvedela ničesar, sprejmi tudi to. Spoštuj njegovo odločitev. Zakaj jo je sprejel? Možnih je več odgovorov, ampak samo tvoj mož pozna pravega, tistega edinega, ki mu boš ti lahko verjela.
V vsakem primeru pa mu boš dala vedeti, da ima vsako dejanje posledice in ga boš prisila v razmišljanje o sebi, tebi in o "vaju".

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 48
23.9.2010 14:42:19   
zvezdan
IZVIRNO SPOROČILO: tashan

Sendyy - glede naslova tega posta, pa tudi tvojih opisov: Ni važno ali drugi mislijo, gre tu za prevaro ali ne... Prevaro vsak definira po svoje, za ene je prevara že flirtanje, za druge pa sam sex. Že zato ker tule pišeš in sprašuješ bi si upala trdit, da se ti počutiš prevarano.

Ta občutek prevaranosti pa te daje, zato ker (se tebi zdi da) ne veš vsega. In te tudi ne bo minil dokler vsega ne izveš. Lahko igraš detektiva, tako kot so ti predlagale nekatere in z rezultati soočiš moža (o vseh pridobljenih podatkih boš dvomila dokler ti jih mož ne bo potrdil). To je dvorezen meč, ker nekateri ne marajo prisilnih soočenj in vse skupaj trdno kar „iz prve“ zanikajo. Tebe pa potem spet razžirajo dvomi. Je res? Ni res? Kaj je res? In vrtaš dalje in globje in trpiš, nezadovoljstvo prelagaš na otroke (če jih imaš), možu itak ne verjameš več, mu ne zaupaš, dvomiš v vsako besedo, vsa tvoja pozornost je namenjena iskanju "tiste resnice", zaradi česar se bosta  z možem nujno oddaljila drug od drugega. Posledično bosta predaleč, da bi lahko prišla še enkrat skupaj.

Samo kot nasvet:
Najprej se vprašaj koliko preneseš? Kaj bi bilo tisto najhuje, kar bi možu še lahko oprostila? Pač po principu "Upaj na najboljše, pričakuj najslabše!"

Drugič: Zavedaj se, da nikoli več ne bo tako kot je bilo. Marsikaj lahko oprostiš, pozabila pa nikoli ne boš!

Tretjič: Brez pogovora z možem nikoli ne boš prišla na čisto. Možu pa očitno ni do razlaganja. Zato mu povej kako se TI počutiš, zakaj se tako počutiš in kaj ti želiš. V umirjenem tonu. Pogovora ne začni z besednim napadom in očitki. Razloži, kako se njegova dejenja posledično kažejo na tebi, kako njegov odnos vpliva na tebe – to mora vedet!
Najprej pošteno razmisli o vsem kar boš izvedela, ker morda ni kriv samo in izključno tvoj mož. Sprejmi in poskusi razumet. Šele po temeljitem razmisleku prični obtoževat, krivit in obsojat ali oproščat.
Če ne boš izvedela ničesar, sprejmi tudi to. Spoštuj njegovo odločitev. Zakaj jo je sprejel? Možnih je več odgovorov, ampak samo tvoj mož pozna pravega, tistega edinega, ki mu boš ti lahko verjela.
V vsakem primeru pa mu boš dala vedeti, da ima vsako dejanje posledice in ga boš prisila v razmišljanje o sebi, tebi in o "vaju".

user posted image user posted image user posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu tashan)
Neposredna povezava do sporočila: 49
23.9.2010 16:31:19   
pelin
Sama mislim, da v vsakem zakonu pride kdaj  do česa podobnega, razlika je le v tem, če eden izmed partnerjev podleže tej skušnjavi ali ne. Ja, pa še v tem...ti si to slučajno odkrila, kolikokrat pa se to zgodi, da se partner spametuje predenj ga drugi sploh razkrinka in gre zadeva brez hude krvi in posledic lepo mimo...
S tem pač , ko se drug drugemu zaobljubimo in (nekateriuser posted image ) drug drugemu nataknemo prstan, še ne pomeni, da so vse skušnjave okrog nas odstranjene...ne....to, kako jih zna človek premagati,je pač odvisno od vsakega posameznika...
Osebno svojemu partnerju zaupam, nikakor pa ne bi mogla dati zanj roke v ogenj, ker je...po pravici povedano , tudi zase ne bi mogla...Kako bi se po tem počutila raje ne razmišljam...vendar nikoli ne reci nikoli...
Mogoče se je pa tvoj le pravi čas streznil...zavedel...vprašaj ga...

< Sporočilo je popravil pelin -- 23.9.2010 16:32:51 >

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?