ronja
|
Hm, če te lahko malo pomirim: mogoče se je res samo pogovarjal. Prevozniki so dostikrat osamljeni. Dostikrat se rabijo komu spovedat in to pač veliko ljudi lažje naredi tujcu. To sem milijonkrat videla na štopu, ko je neverjetno, kaj vse ti ljudje povejo - stvari, ki jih še ženi ne bi... (kar ni "prav", ampak nekateri zakoni pač tako delujejo). Sama sem ogromno preštopala in nisem nikoli z nikomer spala na štopu (razen s svojim fantom, kadar sem pač štopala s fantom) - ampak nikoli z nobenim voznikom, mislim. ne rečem, da niso probavali, samo vsaj s tovornjakarji se je res vedno dalo lepo zmenit - ne je ne in potem se pogovarjamo druge stvari. Enkrat sva bili s prijateljico par dni z nekim tovornjakarjem in me je on tudi kasneje še klical - čeprav je bil iz precej oddaljene države in ni vozil v Slo. in je vedel, da se ne bova nikoli več videla in čeprav nisva imela nič, ampak res čisto nič (itak da ne, saj mi ni bil niti všeč, poleg tega sva oba imela svoje doma). Samo bil je osamljen in z mano se je lahko pogovarjal. Meni ni bilo všeč, ko je rekel, da bi žena znorela, če bi vedela, da naju je peljal s seboj in da me je potem še klical, ampak sem imela čisto vest, ker sem vedela, da nisva nikoli nič imela. Pogovarjala sva se, da mogoče pa ne bi tako reagirala, pa je rekel, da je zelo ljubosumna in bi bila prepričana, da je kaj ušpičil. Tako da ni vedno vse tako črnobelo . On je skrival, čeprav ni imel nič. Samo včasih se je rabil pogovarjat z nekom drugim - čisto prijateljsko (jaz sem itak vedno ženo zagovarjala;). Fino bi bilo, če bi vidva uvedla te pogovore in da bi ustvarila spet tisto kemijo, da bi zaupala drug drugemu. Da bi na poti poklical tebe, da bi mu ti krajšala dolgčas in domotožje... Sama zaradi ene bežne zaljubljenosti verjetno ne bi razdirala zveze, čeprav bi me zelo bolelo. Bi se pa hotela prepričat, kaj si želi, kaj hoče, na čem misli delat - in to potem zahtevala. Saj nam je vsem bil kdaj všeč še kdo drugi, pa zato nismo nič imeli z njim/njo. Pa hotela bi, da bi bil odkrit z mano (no, to itak vedno hočem;). Mu pa zaenkrat zaupam, da bi mi po pravici povedal - itak vidim že, če ima slab dan v službi, tako da me zaenkrat ni strah, da ne bi opazila, če bi se kaj dogajalo z njim. lahko se pa zgodi vsakemu, da se zatreska - to ni nekaj, kar bi planiral.
|