Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj rabim za v porodnišnico 27.8.2007 19:56:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne potrebuješ ne prsne črpalke in niti dude, ker to vse imajo tam. No, jaz bom sicer dudo le vzela svojo za vsak slučaj, črpalke pa nikakor ne.
|
|
|
|
RE: kaj rabim za v porodnišnico 27.8.2007 20:44:12
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursy78 mene pa zanima kaj vse rabim za v porodnišnico Nosečniški trebuh.....drugo boš pa vse tam dobila
|
|
RE: kaj rabim za v porodnišnico 28.8.2007 7:34:06
|
|
|
|
benika
|
Prsno črpalko dobiš tam, dude pa ne! Pa tudi ni lih higienično, da novorojenčku tlačiš v usta dudo, ki ni njegova.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2007 17:26:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj rabim za v porodnišnico 28.8.2007 18:19:03
|
|
|
|
Azzurra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR Za pumpico in to je sploh brezveze pomislit, ker najprej predvidevam, da boš poizkušala dojit torej ti nekaj dni to sploh ne pride v upoštev. Meni pa je prišlo prav, da sem jo imela, kajti kot prvo smo podaljšali bivanje v porodnišnici, ker je bil sinček rahlo zlateničen in ker navala mleka ni bilo in se laktacija od samega pristavljanja ni hotela kar vzpostaviti, sem si po vsakem podoju še črpala, po nasvetu sestre. sicer pa ti jo v takem primeru lahko tudi naknadno prinese mož. tako jo je meni.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2007 22:45:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?