kaj rabim za v porodnišnico (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

ursy78 -> kaj rabim za v porodnišnico (27.8.2007 19:54:08)

mene pa zanima kaj vse rabim za v porodnišnico za v kranju.sej mi je vse jasno edino to nevem kako je z prsno črpalko,dudo .....a to tud morem vzeti.hvala.

Anonimen -> RE: kaj rabim za v porodnišnico (27.8.2007 19:56:35)

Ne potrebuješ ne prsne črpalke in niti dude, ker to vse imajo tam. No, jaz bom sicer dudo le vzela svojo za vsak slučaj, črpalke pa nikakor ne.

CUKRČEK -> RE: kaj rabim za v porodnišnico (27.8.2007 20:44:12)

IZVIRNO SPOROČILO: ursy78

mene pa zanima kaj vse rabim za v porodnišnico

Nosečniški trebuh.....drugo boš pa vse tam dobila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anonimen -> RE: kaj rabim za v porodnišnico (27.8.2007 20:59:38)

Tu je en link:
http://otrocarije.googlepages.com/torbazavporodnišnico2

Sicer pa je na tej strani tudi nekaj koristnih stvari.

LP

benika -> RE: kaj rabim za v porodnišnico (28.8.2007 7:34:06)

Prsno črpalko dobiš tam, dude pa ne! Pa tudi ni lih higienično, da novorojenčku tlačiš v usta dudo, ki ni njegova.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.8.2007 17:26:06)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Azzurra -> RE: kaj rabim za v porodnišnico (28.8.2007 18:19:03)

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Za pumpico in to je sploh brezveze pomislit, ker najprej predvidevam, da boš poizkušala dojit torej ti nekaj dni to sploh ne pride v upoštev.

Meni pa je prišlo prav, da sem jo imela, kajti kot prvo smo podaljšali bivanje v porodnišnici, ker je bil sinček rahlo zlateničen in ker navala mleka ni bilo in se laktacija od samega pristavljanja ni hotela kar vzpostaviti, sem si po vsakem podoju še črpala, po nasvetu sestre.

sicer pa ti jo v takem primeru lahko tudi naknadno prinese mož. tako jo je meni.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.8.2007 22:45:58)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]