Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj pa špikanje v 12. tednu? 7.11.2005 11:36:34
|
|
|
|
XXYY
|
Živjo! Tako špikanje sem imela tudi jaz skoraj do 7 meseca. To je zaradi tega, ker se maternica in kosti širijo, pa plod je čedalje bolj velik. Probaj si kupita nosečniški pas LaVie (4000 sit) in ga nosi. Samo upam, da ga boš pravilno nosila. Ker če ga ne nosiš pravilno te še vseeno boli. Tako je mene še vedno, dokler nisem šla na šolo za starše in so mi tam pokazali, kako bi ga morala nositi. (Če boš ta pas kupila v Sanolaborju, jih tam nikar ne poslušaj in ne se ravnati po njihovih navodilah, ker imajo narobe narisano). Za pravilno nošenje vprašaj svojo/ega g. Kje pa ga bolj nosiš? A ga nosiš bolj nizko? Če ga nosiš nizko, je to to. Ker ti vse dol tišči. To je normalno.
|
|
|
|
RE: kaj pa špikanje v 12. tednu? 7.11.2005 12:09:55
|
|
|
|
marmeladni krofek
|
prav g. da mam obrnjeno maternico nimam pojma kaj to pomen hvala za nasvet, bom res probala tole s pasom, mal zarad radovednosti pa tud zato, ker je tole špikanje dost nelagodno. če sm na nogah me kr zategne
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?