|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj narediti?
23.2.2009 16:31:36   
vesela veselka
kratko in jedrnato vprašanje - KAJ NAREDITI - otrok mi med hranjenjem po steklenički vedno zaspi, kupčka ne podere, čeprav jo držim in v obliki lunce, včasih naslonjena na trebuh.

Je to ok, če zaspi in ne podre kupčka oziroma kaj mi svetujete??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj narediti?
23.2.2009 16:40:37   
andrejkam
Jaz sem ga pustila spati in ni bilo nikoli nobenega problema.

(odgovor članu vesela veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2009 16:42:00   
Pšemek
Moja user posted image  je živa in zdrava, pa je zelo redko podrla kupčka. Sedaj ga pa sloh ne.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu andrejkam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2009 16:57:26   
Hope2
Če zaspi, ga ne mučim s podiranjem, ga samo odložim

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2009 17:30:13   
CatJa
Starejši ga je bolj redko podrl, pri mlajšem smo morali vztrajat zaradi refluksa. Sta se pa oba dojila, pri stekleničkah najbrž požrejo še več zraka.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2009 18:39:10   
Nagajučk
Moja je sicer dojena, pa smo od zacetka imeli skoz probleme s podiranjem kupckov (jih sploh ni podirala- posedicno smo imeli vec kricekov v trebuscku). Scasoma ko je reasla je zacela podirati, zdaj pa jih itak riga vse povprek.
Kadar mi je med dojenjem zaspala, sem jo sprava vseeno dalal na ramo vmes ko je spala a ga nikoli ni podrla. Tako, da jo v takih primerih nisem matrala, odlozila sem jo v posteljico, da spi naprej.
Ce pa ti cisto zmeraj, pri vsakem obroku zaspi, pol pa probaj vsaj cez dan jo vseeno dati na ramo in mal pocakat, mogoce pa bo kej zraka slo ven. Za vecernim obrokom pred nocnim spanjem, pa ti predlagam da jo raje das spat, da je ne zbudis s tem.

Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2009 19:10:10   
koala
Moj je bil sicer dojen, mi je pa svetovalka za dojenje svetovala, da če ga po 5 minutah ne podre, otročka odložit v posteljo in pustit spat.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Nagajučk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2009 23:15:34   
dejzi
Včasih vztrajamo in jo imamo naslonjeno na ramo, včasih ne. Sem pa opazla, da ji pomaga duda...lažje podre kupčka. Če se zbudi, jo samo dvignem, podremo kupčka in zaspimo, z dudo sevedauser posted image , nazaj.

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?