kaj narediti? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

vesela veselka -> kaj narediti? (23.2.2009 16:31:36)

kratko in jedrnato vprašanje - KAJ NAREDITI - otrok mi med hranjenjem po steklenički vedno zaspi, kupčka ne podere, čeprav jo držim in v obliki lunce, včasih naslonjena na trebuh.

Je to ok, če zaspi in ne podre kupčka oziroma kaj mi svetujete??

andrejkam -> RE: kaj narediti? (23.2.2009 16:40:37)

Jaz sem ga pustila spati in ni bilo nikoli nobenega problema.

Pšemek -> RE: kaj narediti? (23.2.2009 16:42:00)

Moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je živa in zdrava, pa je zelo redko podrla kupčka. Sedaj ga pa sloh ne.

Hope2 -> RE: kaj narediti? (23.2.2009 16:57:26)

Če zaspi, ga ne mučim s podiranjem, ga samo odložim

CatJa -> RE: kaj narediti? (23.2.2009 17:30:13)

Starejši ga je bolj redko podrl, pri mlajšem smo morali vztrajat zaradi refluksa. Sta se pa oba dojila, pri stekleničkah najbrž požrejo še več zraka.

Nagajučk -> RE: kaj narediti? (23.2.2009 18:39:10)

Moja je sicer dojena, pa smo od zacetka imeli skoz probleme s podiranjem kupckov (jih sploh ni podirala- posedicno smo imeli vec kricekov v trebuscku). Scasoma ko je reasla je zacela podirati, zdaj pa jih itak riga vse povprek.
Kadar mi je med dojenjem zaspala, sem jo sprava vseeno dalal na ramo vmes ko je spala a ga nikoli ni podrla. Tako, da jo v takih primerih nisem matrala, odlozila sem jo v posteljico, da spi naprej.
Ce pa ti cisto zmeraj, pri vsakem obroku zaspi, pol pa probaj vsaj cez dan jo vseeno dati na ramo in mal pocakat, mogoce pa bo kej zraka slo ven. Za vecernim obrokom pred nocnim spanjem, pa ti predlagam da jo raje das spat, da je ne zbudis s tem.

koala -> RE: kaj narediti? (23.2.2009 19:10:10)

Moj je bil sicer dojen, mi je pa svetovalka za dojenje svetovala, da če ga po 5 minutah ne podre, otročka odložit v posteljo in pustit spat.

dejzi -> RE: kaj narediti? (23.2.2009 23:15:34)

Včasih vztrajamo in jo imamo naslonjeno na ramo, včasih ne. Sem pa opazla, da ji pomaga duda...lažje podre kupčka. Če se zbudi, jo samo dvignem, podremo kupčka in zaspimo, z dudo seveda[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], nazaj.

Stran: [1]