Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj naredit s piščancem 2.10.2007 9:01:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Koščke piščanca popočeš, preliješ z smetano, dodaš zdenka sirček in mal prekuhaš da se zgosti. Dodaš lahko še baby korenček, brokoli.... Omako preliješ čez njoke. Piščanca narežeš na rezine ali pa majhne koščke, popečeš v voku, začiniš z sojino omako, dodaš parpriko, koruzne storžke ipd......in kitajsko omako žez. Kot prilogo daš riž. Iz piščanca lahko narediš dobro "filo" za tortilje. Daš pač pečenega piščanca na koščke in razno zelenjavo, lahko tudi sir, nadevaš tortilje, zviješ, premažeš z kislo smetano ali potreseš z sirom in daš v pečico za tolk časa da se sir stopi ali pa da smetana dobi barvo. Lahko narediš tudi zelenjavni krožnik z piščancem oz. solato z piščancem. Nabodala tud lahko narediš. Pa rižota iz piščanca. Pa še dost stvari......
|
|
|
|
RE: kaj naredit s piščancem 2.10.2007 9:01:32
|
|
|
|
moci
|
mi tudi skoraj samo piščanca jemo in to samo file. ocvrt, pečen, v omaki, ragu, z gobami, rižoto, v omaki s sirom. če hočeš kaj posebnega pa zelo hvalijo piščančji žur: tukaj
|
|
|
|
RE: kaj naredit s piščancem 2.10.2007 9:10:44
|
|
|
|
ema79
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Koščke piščanca popočeš, preliješ z smetano, dodaš zdenka sirček in mal prekuhaš da se zgosti. Dodaš lahko še baby korenček, brokoli.... Omako preliješ čez njoke. Kakšno smetano? Kislo, sladko? Mam samo kislo doma.
_____________________________
Življenje je lepo....
|
|
|
|
RE: kaj naredit s piščancem 2.10.2007 9:12:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko tud kislo. Sam men je boljš z sladko. Al pa prav smetano za kuhat. Bo pa tud kisla vredu, tud to smo že probal, sam men ni tko dobro.
|
|
|
|
RE: kaj naredit s piščancem 2.10.2007 9:25:08
|
|
|
|
ema79
|
najlepša vama hvala!
_____________________________
Življenje je lepo....
|
|
|
|
RE: kaj naredit s piščancem 2.10.2007 10:01:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem si danes naredila piščančje ruladice s svežo mlado špinačo in pokapljane z limoninim sokom. (not bi lahko tudi zavila rezino sira ali košček pršuta, pancete) Zraven v isti ponvi sem si še prepražila zmrznjeno zelenjavo (korenček, grah, koruza), bučko na male kockice narezano in večje kocke melone (melono sme dala tik pred koncem). Zadnjič je še ena napisala en recept z bedrci. Narediš maso za palačinke, malo bolj gosto in brez cukra. Namastiš pekač, not vliješ maso, meso narežeš na manjše kose, jih začiniš in jih potem v maso potopiš. Dodaš lahko tudi kockice zelenjave. Daš pečt.
< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 2.10.2007 10:03:10 >
|
|
|
|
RE: kaj naredit s piščancem 2.10.2007 10:19:51
|
|
|
|
polona2
|
Jaz popražim koščke piščanca prvo na olju, potem dodam sojino omako,, popražim jih tako da hrustajo, , dodam papriko, kalčke če jih imam, potem na koncu dodam sladko smetano, zraven jemo riž.
|
|
|
|
RE: kaj naredit s piščancem 2.10.2007 10:50:38
|
|
|
|
Saša27
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 Zadnjič je še ena napisala en recept z bedrci. Narediš maso za palačinke, malo bolj gosto in brez cukra. Namastiš pekač, not vliješ maso, meso narežeš na manjše kose, jih začiniš in jih potem v maso potopiš. Dodaš lahko tudi kockice zelenjave. Daš pečt. Preizkušeno in božansko
_____________________________
True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget! Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.
|
|
|
|
RE: kaj naredit s piščancem 2.10.2007 11:56:17
|
|
|
|
ema79
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 Zadnjič je še ena napisala en recept z bedrci. Narediš maso za palačinke, malo bolj gosto in brez cukra. Namastiš pekač, not vliješ maso, meso narežeš na manjše kose, jih začiniš in jih potem v maso potopiš. Dodaš lahko tudi kockice zelenjave. Daš pečt. Tole mora bit pa fajn! Bom drugič sprobala!
_____________________________
Življenje je lepo....
|
|
|
|
RE: kaj naredit s piščancem 2.10.2007 12:03:00
|
|
|
|
kofetek2010
|
Piščančja prsa napolnim s šunko in sirom (lahko tud z gobami), popečem na vsaki strani, da dobijo lepo zlato rumeno barvo. Medtem naredim normalno špinačo. Piščančja prsa zložim v pekač, prelijem s špinačo in naribam s sirom, dam pečt v pekač, da se sir stopi. Njaaaamaaa.
|
|
|
|
RE: kaj naredit s piščancem 2.10.2007 12:06:38
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz prsa doskrat 'nafilam' Popražim čebulo, jo ohladim, na star kruh vlijem mleko, da se napije, dodam 1jajce in tole čebulo. Solim in popram. Dodam še par koščkov ananasa. Potem tole zadevščno zabulam pod kožo prsi ali pa v notranjost celega piščanca Kar ostane, dam pod piščanca, da se fino kuha v soku. Zraven dam pečt še krompirček. Za vse prste polizat
|
|
|
|
RE: kaj naredit s piščancem 2.10.2007 12:08:55
|
|
|
|
mojsoncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 Zadnjič je še ena napisala en recept z bedrci. Narediš maso za palačinke, malo bolj gosto in brez cukra. Namastiš pekač, not vliješ maso, meso narežeš na manjše kose, jih začiniš in jih potem v maso potopiš. Dodaš lahko tudi kockice zelenjave. Daš pečt. Na kaksni temperaturi pa peces in koliko casa se pa pece... Slisati je res njami!
_____________________________
Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)
|
|
|
|
RE: kaj naredit s piščancem 3.10.2007 11:09:16
|
|
|
|
žiža
|
Narežeš na majhne koščke zelenjavo (korenje, por, paradižnik, peteršilj) zmešaš z stepenim jajcem in nafilaš prsa. Daš pečt in je super dobro in zelo sočno.
|
|
|
|
RE: kaj naredit s piščancem 3.10.2007 11:32:21
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 Zadnjič je še ena napisala en recept z bedrci. Narediš maso za palačinke, malo bolj gosto in brez cukra. Namastiš pekač, not vliješ maso, meso narežeš na manjše kose, jih začiniš in jih potem v maso potopiš. Dodaš lahko tudi kockice zelenjave. Daš pečt. Na kaksni temperaturi pa peces in koliko casa se pa pece... Slisati je res njami! Mene tut to zanima . Ker me skrbi, da se masa za palačinke hitro zapeče, medtem, ko meso al pa zelenjava še ne bi bili pečeni?
_____________________________
Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)
|
|
|
|
RE: kaj naredit s piščancem 3.10.2007 11:48:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse se lepo zapeče in meso ni surovo. Kosti vzami lepo iz bedrc, in meso nareži na približno cm debele trakove ali kockice. Testa vlijem nekje 2 cm debelo in se vse lepo zapeče. Kolk je v original receptu pa ne vem . Mi imamo raje tanjše, ker potem lahko ješ kot (debelo) pico in pustim, da se spodaj podplat testa fajn zapeče. Zelenjavo pa jaz dam kar na male kockice narezano zmrznjeno (samo jo prej odpustim), še najraje pa surovo na kockice narezano in še potem mal hrusta. saj za zelenjavo itak ni problem, če je surova Pečem nekje na 180 stopinj, dokler ni pečeno . če te skrbi, nareži meso še tanjše. Meni se je še vedno vse lepo zapeklo, pa če sem tanjše ali precej debelo testo naredila . Uporabi se lahko tudi ajdova moka
|
|
|
| Stran: [1] |
ime za fantka??tiamiaKatero ime bi izbrale?Kris (
28%)
Tai (
34%)
Rene (
39%)
Število vseh glasov: 166Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!