Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj naj jaz jutri kuham??? 1.3.2007 16:32:14
|
|
|
|
Maleal
|
Mi smo imeli zrezke v gobovi omaki,riž in solato,simpl in hitro.
|
|
RE: kaj naj jaz jutri kuham??? 1.3.2007 16:36:31
|
|
|
|
Anonimen
|
No ker sem na "prisilnem dopustu" od jutri naprej bom tud jaz mogla med tednom kuhat Jutri bomo imeli tortilje z mletim mesom in mehiško zelenjavo. Mnjami.... Drugače pa lahko na hitro nardiš kkšno mineštro, al pa rižoto
|
|
|
|
RE: kaj naj jaz jutri kuham??? 1.3.2007 16:45:16
|
|
|
|
soncece24
|
Kitajsko rižoto njami se mi kr sline cedijo: Nardim pa jaz puranje ali pa svinjsko meso na koščke narezano z vso možno zelenjavo (ponavadi dam malo zmrznejene kitajske in malo svežih zadev, paprika, kalčki, gobe), lepo spražim vse, potem pa zraven naredim omako (iz vrečke fix za kitajsko), pa riž in to je to.
|
|
RE: kaj naj jaz jutri kuham??? 1.3.2007 18:09:18
|
|
|
|
total
|
Jaz sm danes naredila čufte,juter pa ne vem...
|
|
RE: kaj naj jaz jutri kuham??? 1.3.2007 18:26:09
|
|
|
|
facka
|
palačinke polnjene z gobami in piščančjim mesom, to je malo bolj posebno
|
|
|
|
RE: kaj naj jaz jutri kuham??? 1.3.2007 18:59:50
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
facka - kako to narediš? Tale kitajska rižota se tut ne sliši slabo. Kje dobiš kalčke SUNCE????
|
|
|
|
RE: kaj naj jaz jutri kuham??? 1.3.2007 20:41:41
|
|
|
|
facka
|
hej, dej mi tvoj mail, pa ti bom jutri v službi poskenirala in ti poslala na mail,ker imam to zadevo na eni taki kuharski kartici, pa je malo preveč za pretipkavat Lp, Lucija
|
|
RE: kaj naj jaz jutri kuham??? 1.3.2007 20:43:22
|
|
|
|
facka
|
Ups, ni šlo na zs
|
|
RE: kaj naj jaz jutri kuham??? 1.3.2007 21:00:09
|
|
|
|
tažana
|
mi bomo ribice jedli . po ene očiščene bom šla pa jih samo v olivno olje fliknem pa česen pa petršilj. zraven pa bom blitvo in krompir skuhala. aja pa eno preprosto zelenjavno juhico. MMMMMMMMM
|
|
|
|
RE: kaj naj jaz jutri kuham??? 2.3.2007 8:10:32
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
še zdaj ne vem kaj naj kuham...hm mogoče bom res to, kar mi bo facka poslala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
Kako pogostoqloqKako pogosto spremljate odajajo Big Brother? vsaki dan ( od pon-ned) (
21%)
ne spremljam(nikoli) (
36%)
občasno ( ko se dogaja kaj pametega) (
7%)
me ne zanima ( dolgčasna odaja) (
36%)
Število vseh glasov: 152Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!