|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj mislite ve???
18.10.2004 8:01:56   
neža76
Dobro jutro vsem skupaj!:):):)

Kako ste kaj dekleta? Dež se je na srečo umiril in upam, da ga sedaj nekaj časa ne bo!!;)

Mene pa muči zadeva ki se ji reče "rjavi izcedek"!:zmeden::zmeden::zmeden:
Cel vikend sem imela pomalo rjavega izcedka!!?? Sem čisto na začetku nosečnosti (5T) in se bojim, da je to znak da bi izgubila :duda:?
Ima mogoče katera kakšne izkušnje s tem?

Neža76:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj mislite ve???
18.10.2004 8:11:39   
tina.nika
Jaz sem imela v, mislim da 8 tednu nosecnosti krvav - rjav izcedek, pa sem sla kar direkt iz sluzbe za vsak slucaj na pregled in so me obdrzali dva dni v bolnici. Dali so mi neka zdravila in se je vse ustavilo, tako da se sedaj ze skoraj 8 mesecev cartamo z naso Niko. Imajo pa nekatere rahle krvavitve skozi celo nosecnost, ponavadi ob tistem casu ko naj bi imele redno M:hudicek:. Ce si v dvomih le obisci svojega G.
Drugace pa cimvec dobre volje in lepo nosecnost ti zelim.
lp, Tina:sloncek:

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj mislite ve???
18.10.2004 8:49:53   
Ninica
Pozdravljena!

Jaz sem sedaj v 18. tednu. Rjavi izcedek se mi je pa pojavil do 14. tedna 3x. Trajalo je kakšna 2 dni, vendar ni bilo (še sreča)nič narobe:bravo:. Sem pa Jedla tablete dabroston do 14. tedna. Zdaj je na srečo vse vredu. 9nebesa

Pojdi h svojemu G. Ni nujno, da je kaj narobe.

LP, Ninica

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj mislite ve???
18.10.2004 9:25:05   
beba76
Rjav izcedek ima kar veliko nosečnic (jaz ga nikdar nisem imela), a navadno ni nič narobe, nikdar pa ne veš...
Kar pojdi do svojega G, da te pomiri in boš lažje spala.
Uživaj v nosečnosti!:bravo:

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj mislite ve???
18.10.2004 9:36:17   
Taša
Tudi sama sem imela nekje v 5-6 tednu rjav izcedek, jaz sem se, ko se mi je le-ta pojavil odpravila kar v porodnišnico, ker sem imela slabe izkušnje že pri prejšnjih dveh nosečnostih. (dva spontana splava) Vendar ni bilo nič hudega. Bila sem nekaj dni na opazovanju jedla dabroston pikica se je lepo razvila, sedaj pa je stara že skoraj 4 mesece. Če se ti zdi oz. imaš slab občutek, pa se pojdi pokazat, čeprav baje rjav izcedek ni zastrašujoč.

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj mislite ve???
18.10.2004 10:27:13   
neža76

Punce hvala vam, mogoče ste me malo pomirile. Tudi sama jemlem Dabroston, ker sem imela rjev izcedek takoj ko bi morala priti M!
No potem je bilo nekaj časa vredu, sedaj pa spet!

lep dan

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj mislite ve???
18.10.2004 11:16:27   
Abby
Tudi jaz sem imela rjav izcedek v 1. nos. in sicer 2x po par dni, vsakič v času, ko bi sicer dobila menstruacijo. Menda to ni nič hudega, je pa pri vsaki krvavitvi potrebno obiskati zdravnika.

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kaj mislite ve???
18.10.2004 12:42:20   
bivka
Draga Neža!

Tudi jaz sem imela rjavi izcedek do 12 t in sem bila zelo zaskrbljena.:((
Pridno sem papala Dabroston tabletke.
Predlagam ti pregled pri ginekologu.

Zdaj je vse ok!

LP
B:nosecka: in :duda: (21t5d)

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kaj mislite ve???
18.10.2004 12:55:08   
neža76

Bibka in ostale, še enkrat hvala za vaše nasvete!

Jaz že skos pridno jemljem Dabroston, pregled imam čez teden dni! Mislite da bi morala iti prej?

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kaj mislite ve???
18.10.2004 20:19:21   
kimi
Jaz sem imela 2 dni rjav izcedek potem 2 dni nič. Potem pa se je usula kri in sem imela ss. Ni pa nujno, da bo pri tebi tako. Dokler ne začneš krvaveti naj te ne bo strah

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?