kaj mislite ve??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

neža76 -> kaj mislite ve??? (18.10.2004 8:01:56)

Dobro jutro vsem skupaj!:):):)

Kako ste kaj dekleta? Dež se je na srečo umiril in upam, da ga sedaj nekaj časa ne bo!!;)

Mene pa muči zadeva ki se ji reče "rjavi izcedek"!:zmeden::zmeden::zmeden:
Cel vikend sem imela pomalo rjavega izcedka!!?? Sem čisto na začetku nosečnosti (5T) in se bojim, da je to znak da bi izgubila :duda:?
Ima mogoče katera kakšne izkušnje s tem?

Neža76:metulj:

tina.nika -> kaj mislite ve??? (18.10.2004 8:11:39)

Jaz sem imela v, mislim da 8 tednu nosecnosti krvav - rjav izcedek, pa sem sla kar direkt iz sluzbe za vsak slucaj na pregled in so me obdrzali dva dni v bolnici. Dali so mi neka zdravila in se je vse ustavilo, tako da se sedaj ze skoraj 8 mesecev cartamo z naso Niko. Imajo pa nekatere rahle krvavitve skozi celo nosecnost, ponavadi ob tistem casu ko naj bi imele redno M:hudicek:. Ce si v dvomih le obisci svojega G.
Drugace pa cimvec dobre volje in lepo nosecnost ti zelim.
lp, Tina:sloncek:

Ninica -> kaj mislite ve??? (18.10.2004 8:49:53)

Pozdravljena!

Jaz sem sedaj v 18. tednu. Rjavi izcedek se mi je pa pojavil do 14. tedna 3x. Trajalo je kakšna 2 dni, vendar ni bilo (še sreča)nič narobe:bravo:. Sem pa Jedla tablete dabroston do 14. tedna. Zdaj je na srečo vse vredu. 9nebesa

Pojdi h svojemu G. Ni nujno, da je kaj narobe.

LP, Ninica

beba76 -> kaj mislite ve??? (18.10.2004 9:25:05)

Rjav izcedek ima kar veliko nosečnic (jaz ga nikdar nisem imela), a navadno ni nič narobe, nikdar pa ne veš...
Kar pojdi do svojega G, da te pomiri in boš lažje spala.
Uživaj v nosečnosti!:bravo:

Taša -> kaj mislite ve??? (18.10.2004 9:36:17)

Tudi sama sem imela nekje v 5-6 tednu rjav izcedek, jaz sem se, ko se mi je le-ta pojavil odpravila kar v porodnišnico, ker sem imela slabe izkušnje že pri prejšnjih dveh nosečnostih. (dva spontana splava) Vendar ni bilo nič hudega. Bila sem nekaj dni na opazovanju jedla dabroston pikica se je lepo razvila, sedaj pa je stara že skoraj 4 mesece. Če se ti zdi oz. imaš slab občutek, pa se pojdi pokazat, čeprav baje rjav izcedek ni zastrašujoč.

neža76 -> kaj mislite ve??? (18.10.2004 10:27:13)

Punce hvala vam, mogoče ste me malo pomirile. Tudi sama jemlem Dabroston, ker sem imela rjev izcedek takoj ko bi morala priti M!
No potem je bilo nekaj časa vredu, sedaj pa spet!

lep dan

Abby -> kaj mislite ve??? (18.10.2004 11:16:27)

Tudi jaz sem imela rjav izcedek v 1. nos. in sicer 2x po par dni, vsakič v času, ko bi sicer dobila menstruacijo. Menda to ni nič hudega, je pa pri vsaki krvavitvi potrebno obiskati zdravnika.

bivka -> kaj mislite ve??? (18.10.2004 12:42:20)

Draga Neža!

Tudi jaz sem imela rjavi izcedek do 12 t in sem bila zelo zaskrbljena.:((
Pridno sem papala Dabroston tabletke.
Predlagam ti pregled pri ginekologu.

Zdaj je vse ok!

LP
B:nosecka: in :duda: (21t5d)

neža76 -> kaj mislite ve??? (18.10.2004 12:55:08)

Bibka in ostale, še enkrat hvala za vaše nasvete!

Jaz že skos pridno jemljem Dabroston, pregled imam čez teden dni! Mislite da bi morala iti prej?

kimi -> kaj mislite ve??? (18.10.2004 20:19:21)

Jaz sem imela 2 dni rjav izcedek potem 2 dni nič. Potem pa se je usula kri in sem imela ss. Ni pa nujno, da bo pri tebi tako. Dokler ne začneš krvaveti naj te ne bo strah

Stran: [1]