|
kaj mislite, kakšne so možnosti... 14.8.2012 10:19:52
|
|
|
|
ta*mala
|
Pozdravljene! Ne morem reči, da s partnerjem že zelo resno načrtujeva , si pa vsekakor v prihodnje tega oba želiva. On malce bolj glasno, saj meni, da je že čas, jaz majčkeno bolj potiho . No, mogoče je ravno to pripeljalo do tihega dogovora, da bova na morju brez zaščite - do konca. In sicer zadnjo M sem imela 23.7., sem tista nesrečnica, ki ovulacijo še kako čuti... no, ta je bila 6.8. in od 5.8. do 11.8. sva pač brez zaščite, tudi večkrat na dan . Seveda je bil sex čisto sproščen in neobremenjujoč, saj kot sem že rekla, nekega plana kdaj naj bi imela še ni. Skupaj sva več kot 10 let, oba imava službo, sva na svojem, tako da ko bo, bo Seveda pa me firbec babji zanima, kakšne se vam zdijo možnosti, glede na napisano Aja, mogoče ni odveč tudi to, da se že par dni čudno počutim, sem vsa lena, vsake toliko imam čuden občutek v trebuhu in okoli jajčnikov, opazila sem tudi belkast izcedek brez vonja, ki ga ponavadi ni bilo, pa tudi malce bolj kot običajno sem napihnjena, tudi npr. dopoldne, predno kar koli pojem... kar se mi zdi čudno. Vem, da bi to lahko bil znak prihajajoče , vendar se mi vsa leta do sedaj niso pojavljali nobeni znaki PMS - sploh pa ne en teden pred pričakovano M. Vedno sem imela bolečine na dan O, ki so trajale pol dneva ali največ en dan in pa prvi ali mogoče še drugi dan M. Ostale dneve je bilo vse ok. Vem, da niste jasnovidne in da večina meni, da naj naredim test, vendar se mi za test zdi še kakšen teden prezgodaj... Bolj me zanima, če se je katera že srečala s podobno situacijo ali podobnimi občutki, ki so potem dejansko vodili do pozitivnega testa? Sama pri sebi nekako mislim, da takšne sreče pač že ne morem imeti, da bi zagledala že v prvem ciklusu nezaščitenih odnosov... občutki pa vendarle potihem namigujejo na to Kaj mislite, za kaj bi šlo?
|
|
|