|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj mislite, kakšne so možnosti...
14.8.2012 10:19:52   
ta*mala
Pozdravljene!

Ne morem reči, da s partnerjem že zelo resno načrtujeva user posted image , si pa vsekakor v prihodnje tega oba želiva. On malce bolj glasno, saj meni, da je že čas, jaz majčkeno bolj potihouser posted image . No, mogoče je ravno to pripeljalo do tihega dogovora, da bova na morjuuser posted image brez zaščite - do konca.

In sicer zadnjo M sem imela 23.7., sem tista nesrečnica, ki ovulacijo še kako čuti... no, ta je bila 6.8. in od 5.8. do 11.8. sva pač user posted image brez zaščite, tudi večkrat na danuser posted image . Seveda je bil sex čisto sproščen in neobremenjujoč, saj kot sem že rekla, nekega plana kdaj naj bi imela user posted image še ni. Skupaj sva več kot 10 let, oba imava službo, sva na svojem, tako da ko bo, bouser posted image

Seveda pa me firbec babji zanima, kakšne se vam zdijo možnosti, glede na napisanouser posted image Aja, mogoče ni odveč tudi to, da se že par dni čudno počutim, sem vsa lena, vsake toliko imam čuden občutek v trebuhu in okoli jajčnikov, opazila sem tudi belkast izcedek brez vonja, ki ga ponavadi ni bilo, pa tudi malce bolj kot običajno sem napihnjena, tudi npr. dopoldne, predno kar koli pojem... kar se mi zdi čudno. Vem, da bi to lahko bil znak prihajajočeuser posted image , vendar se mi vsa leta do sedaj niso pojavljali nobeni znaki PMS - sploh pa ne en teden pred pričakovano M. Vedno sem imela bolečine na dan O, ki so trajale pol dneva ali največ en dan in pa prvi ali mogoče še drugi dan M. Ostale dneve je bilo vse ok.

Vem, da niste jasnovidne in da večina meni, da naj naredim test, vendar se mi za test zdi še kakšen teden prezgodaj... Bolj me zanima, če se je katera že srečala s podobno situacijo ali podobnimi občutki, ki so potem dejansko vodili do pozitivnega testa? Sama pri sebi nekako mislim, da takšne sreče pač že ne morem imeti, da bi zagledala user posted image že v prvem ciklusu nezaščitenih odnosov... občutki pa vendarle potihem namigujejo na touser posted image

Kaj mislite, za kaj bi šlo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj mislite, kakšne so možnosti...
14.8.2012 10:30:50   
HeLenčica
Hja, jaz sem se srečala s podobnimi občutki in sicer vsak mesec leto in pol, pa nikoli niso bili pravi user posted image . Dokler ne boš naredila testa ne boš vedela. Srečno!

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2012 10:38:17   
ta*mala
Ja, na žalost poznam kar nekaj takih... Ampak meni je čudno to, ker pač nič ne pričakujem, čeprav se v mojem primeru dnevi in seks kar precej poklopijouser posted image , pa so vseeno prisotni takšni občutki... Seveda bo test povedal svoje, čez kakšen tedn...

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2012 15:08:25   
Night

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

Sama pri sebi nekako mislim, da takšne sreče pač že ne morem imeti, da bi zagledala user posted image že v prvem ciklusu nezaščitenih odnosov... občutki pa vendarle potihem namigujejo na touser posted image

Ne vem, zakaj ne bi mogla zanositi takoj. Skoraj vse moje prijateljice so zanosile v 1. ali 2. krogu, tako da očitno je mogoče. Lahko si vesela, da tako hitro zanosiš! Samo ne bit preveč razočarana, če ne bo to to. Jaz sem v prvem krogu točno vedla, kdaj bo O, ker sem imela ravno takrat pregled in mi je G povedala, da bo zdaj ovulacija. Sem imela zelo dober občutek in ful "nosečniških znakov", ki jih prej nikoli nisem imela. No, pa je vseeno prišla M in z njo razočaranje, ker sem se skoraj prepričala, da sem že noseča. Počakaj do 1. dne M in naredi test.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
14.8.2012 16:13:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Night)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.8.2012 19:20:01   
ta*mala
Ja, tako pravim, da take sreče že ne morem imeti, ker sem veliko brala o tem, kako pač nekatere iz meseca v mesec delajo na tem in se trudijo pa kar nekaj časa zamanj...

Midva nekega načrta kdaj naj bi bilo nisva imela, sva pa oba že dovolj stara za touser posted image jaz sem bila 27, on bo 30... oba se strinjava, da je počasi že čas... tako da, bomo videli, kako se bo ta poletni maraton končaluser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.8.2012 8:58:08   
astrid1
Za test je še prehitro. Boljše je počakati na izostanek menstruacije. Drugače pa ni pravila. Nekatere res zanosijo v prvo. Zakaj pa ne? Tudi moja kolegica s hudo endometriozo je zanosila obakrat že prvi mesec. Potem pa je še druga plat, kot sem npr. jaz. Trajalo je dve leti in pol, zdravljenje nepojasnjene neplodnosti, medicinski postopki, jemanje zdravil za stanje, ki mi ga sploh niso potrdili, neuspel IVF postopek, potem pa sem zanosila spontano.

Drugače pa priporočajo spolni odnos vsak dan že kar od 10. do nekje 18. dneva ciklusa, da se le ujame ovulacija.

Jaz ti želim pozitiven test nosečnosti, če pa ne bo tokrat, bo pa naslednjič. Vmes pa čim večuser posted image .

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.8.2012 13:15:46   
ta*mala
Še eno vprašanje... Kako pa narediš test s prvim jutranjim urinom, če moraš že ponoči n-krat lulat?user posted image Meni se zdi, da hodim na 2-3 ure na wc tudi ponoči...čeprav ne pijem nekaj veliko tekočine, sploh ne zvečer...

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.8.2012 13:17:34   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

Še eno vprašanje... Kako pa narediš test s prvim jutranjim urinom, če moraš že ponoči n-krat lulat?user posted image Meni se zdi, da hodim na 2-3 ure na wc tudi ponoči...čeprav ne pijem nekaj veliko tekočine, sploh ne zvečer...

Pol si pa mogoče res nosečka! user posted image Ti kar naredi z jutranjim. Ne ubadaj se s tem, s katerim jutranjim. Pač zjutraj, ko se zbudiš (se pravi, ko veš, da ne boš šla nazaj spat user posted image ). Pa sporoči rezultat. Držim pesti!user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.8.2012 13:32:04   
ta*mala
Ja, mal bo treba še počakat... user posted image 20.8. naj bi bila user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.8.2012 17:09:40   
astrid1
Pomembno je, da ponoči ne piješ in tako ne redčiš urina preden ne narediš testa.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.8.2012 18:02:19   
ta*mala
Jaz pomoje kar v spanju lutam v wc lulat in usput spijem še kozarc vode pa nazaj spat, pa ponovi vajo čez ene dve ure...

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.8.2012 11:07:40   
wowlijetgold
Genius only means hard-working all one's life.
Mendeleyev, Russian chemist

-----------------------------
http://www.mmohome.com/ | http://www.mmolive.com/ | http://www.mmohome.com/gold/Maple-Story-US.html

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.8.2012 11:32:40   
astrid1
Potem pa nič čudnega, da celo noč hodiš lulat, če celo noč piješ....

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.8.2012 18:57:09   
ta*mala
Jaz pa še vedno ne vem kaj naj si mislim... user posted image oz krvavitev ful čudna - še nikoli do sedaj ni bila takšna... od svetlo roza, preko rjavega in enkrat malo bolj rdečkasto do sedaj spet malo rjavega izcedka... nikoli prej še nisem imela nikakršnega rjavega izcedka ne pred ne med ne po user posted image ... zdaj pa skor mavrica, matr... je v tem primeru smiselno ponoviti test ( je bil negativen kao 1. dan izostanka m, se pravi v torek zjutraj) in kdaj?

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.8.2012 20:14:21   
astrid1
Juti kupiš test, narediš ga pa v soboto zjutraj.
Vrednost nosečniškega hormona naj bi se podvojila na vsake dva dni.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.8.2012 21:25:36   
ta*mala
ja saj tak je plan...

res mi je cudno ker tega rjavega izcedka je samo se malo,obcutki se vedno kot da je m, pa prej m nikoli niso bile niti malo podobne kot tole...

Je pa tudi sestra nekaj nazaj bila noseca, m ni bilo, testi pa negativni...potrdil sele ginekolog...zal se ni izslo

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.8.2012 11:17:23   
astrid1
Ja, tudi takšni primeri so. Npr. moja sodelavka, ki je bila že v tretjem mesecu, ko so ugotovili, da je noseča. Imela je izcedek podoben menstruaciji.
Je pa res smotano, če ne veš pri čem sploh si. Nazadnje ostane še krvni test, tisti pa naj bi bil 100%.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.8.2012 15:57:50   
ta*mala
Pa kaj ves-so pri sodelavki krvavitve sovpadale z m? Meni so se pojavile en dan prej kot naj bi bila m, tko da drugac nebi niti posumila da je kaj cudno, sam je bilo kolicinsko vliko manj...pa tudi rjavih izcedkov prej nikoli ni bilo...spikanje se pa nadaljuje kljub temu da ni nic vec nic ne rjavega ne rdecega...in zacelo se je ze prej in ne na prvi dan m kot ponavadi...

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

TV
Evica22

Koliko časa na dan gledajo vaši malčki TV?

manj kot pol ure (34%)

več kot pol ure (21%)

več kot eno uro (25%)

več kot dve uri (6%)

kolikor sam hoče (14%)

Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!