kaj mislite, kakšne so možnosti... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

ta*mala -> kaj mislite, kakšne so možnosti... (14.8.2012 10:19:52)

Pozdravljene!

Ne morem reči, da s partnerjem že zelo resno načrtujeva [sm=duda.gif], si pa vsekakor v prihodnje tega oba želiva. On malce bolj glasno, saj meni, da je že čas, jaz majčkeno bolj potiho[sm=smiley36.gif]. No, mogoče je ravno to pripeljalo do tihega dogovora, da bova na morju[sm=sloncek.gif] brez zaščite - do konca.

In sicer zadnjo M sem imela 23.7., sem tista nesrečnica, ki ovulacijo še kako čuti... no, ta je bila 6.8. in od 5.8. do 11.8. sva pač [sm=sloncek.gif] brez zaščite, tudi večkrat na dan[sm=smiley16.gif]. Seveda je bil sex čisto sproščen in neobremenjujoč, saj kot sem že rekla, nekega plana kdaj naj bi imela [sm=duda.gif] še ni. Skupaj sva več kot 10 let, oba imava službo, sva na svojem, tako da ko bo, bo[sm=smiley36.gif]

Seveda pa me firbec babji zanima, kakšne se vam zdijo možnosti, glede na napisano[sm=smiley1.gif] Aja, mogoče ni odveč tudi to, da se že par dni čudno počutim, sem vsa lena, vsake toliko imam čuden občutek v trebuhu in okoli jajčnikov, opazila sem tudi belkast izcedek brez vonja, ki ga ponavadi ni bilo, pa tudi malce bolj kot običajno sem napihnjena, tudi npr. dopoldne, predno kar koli pojem... kar se mi zdi čudno. Vem, da bi to lahko bil znak prihajajoče[sm=hudicek1.gif], vendar se mi vsa leta do sedaj niso pojavljali nobeni znaki PMS - sploh pa ne en teden pred pričakovano M. Vedno sem imela bolečine na dan O, ki so trajale pol dneva ali največ en dan in pa prvi ali mogoče še drugi dan M. Ostale dneve je bilo vse ok.

Vem, da niste jasnovidne in da večina meni, da naj naredim test, vendar se mi za test zdi še kakšen teden prezgodaj... Bolj me zanima, če se je katera že srečala s podobno situacijo ali podobnimi občutki, ki so potem dejansko vodili do pozitivnega testa? Sama pri sebi nekako mislim, da takšne sreče pač že ne morem imeti, da bi zagledala [sm=rozacrtici.gif] že v prvem ciklusu nezaščitenih odnosov... občutki pa vendarle potihem namigujejo na to[sm=jezicek.gif]

Kaj mislite, za kaj bi šlo?

HeLenčica -> RE: kaj mislite, kakšne so možnosti... (14.8.2012 10:30:50)

Hja, jaz sem se srečala s podobnimi občutki in sicer vsak mesec leto in pol, pa nikoli niso bili pravi [sm=smiley1.gif]. Dokler ne boš naredila testa ne boš vedela. Srečno!

ta*mala -> RE: kaj mislite, kakšne so možnosti... (14.8.2012 10:38:17)

Ja, na žalost poznam kar nekaj takih... Ampak meni je čudno to, ker pač nič ne pričakujem, čeprav se v mojem primeru dnevi in seks kar precej poklopijo[sm=smiley36.gif], pa so vseeno prisotni takšni občutki... Seveda bo test povedal svoje, čez kakšen tedn...

Night -> RE: kaj mislite, kakšne so možnosti... (14.8.2012 15:08:25)

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

Sama pri sebi nekako mislim, da takšne sreče pač že ne morem imeti, da bi zagledala [sm=rozacrtici.gif] že v prvem ciklusu nezaščitenih odnosov... občutki pa vendarle potihem namigujejo na to[sm=jezicek.gif]

Ne vem, zakaj ne bi mogla zanositi takoj. Skoraj vse moje prijateljice so zanosile v 1. ali 2. krogu, tako da očitno je mogoče. Lahko si vesela, da tako hitro zanosiš! Samo ne bit preveč razočarana, če ne bo to to. Jaz sem v prvem krogu točno vedla, kdaj bo O, ker sem imela ravno takrat pregled in mi je G povedala, da bo zdaj ovulacija. Sem imela zelo dober občutek in ful "nosečniških znakov", ki jih prej nikoli nisem imela. No, pa je vseeno prišla M in z njo razočaranje, ker sem se skoraj prepričala, da sem že noseča. Počakaj do 1. dne M in naredi test.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (14.8.2012 16:13:20)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ta*mala -> RE: kaj mislite, kakšne so možnosti... (14.8.2012 19:20:01)

Ja, tako pravim, da take sreče že ne morem imeti, ker sem veliko brala o tem, kako pač nekatere iz meseca v mesec delajo na tem in se trudijo pa kar nekaj časa zamanj...

Midva nekega načrta kdaj naj bi bilo nisva imela, sva pa oba že dovolj stara za to[sm=jezicek.gif] jaz sem bila 27, on bo 30... oba se strinjava, da je počasi že čas... tako da, bomo videli, kako se bo ta poletni maraton končal[sm=smiley36.gif]

astrid1 -> RE: kaj mislite, kakšne so možnosti... (15.8.2012 8:58:08)

Za test je še prehitro. Boljše je počakati na izostanek menstruacije. Drugače pa ni pravila. Nekatere res zanosijo v prvo. Zakaj pa ne? Tudi moja kolegica s hudo endometriozo je zanosila obakrat že prvi mesec. Potem pa je še druga plat, kot sem npr. jaz. Trajalo je dve leti in pol, zdravljenje nepojasnjene neplodnosti, medicinski postopki, jemanje zdravil za stanje, ki mi ga sploh niso potrdili, neuspel IVF postopek, potem pa sem zanosila spontano.

Drugače pa priporočajo spolni odnos vsak dan že kar od 10. do nekje 18. dneva ciklusa, da se le ujame ovulacija.

Jaz ti želim pozitiven test nosečnosti, če pa ne bo tokrat, bo pa naslednjič. Vmes pa čim več[sm=sloncek.gif].

ta*mala -> RE: kaj mislite, kakšne so možnosti... (16.8.2012 13:15:46)

Še eno vprašanje... Kako pa narediš test s prvim jutranjim urinom, če moraš že ponoči n-krat lulat?[sm=zmeden.gif] Meni se zdi, da hodim na 2-3 ure na wc tudi ponoči...čeprav ne pijem nekaj veliko tekočine, sploh ne zvečer...

Tippi -> RE: kaj mislite, kakšne so možnosti... (16.8.2012 13:17:34)

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

Še eno vprašanje... Kako pa narediš test s prvim jutranjim urinom, če moraš že ponoči n-krat lulat?[sm=zmeden.gif] Meni se zdi, da hodim na 2-3 ure na wc tudi ponoči...čeprav ne pijem nekaj veliko tekočine, sploh ne zvečer...

Pol si pa mogoče res nosečka! [sm=smiley1.gif] Ti kar naredi z jutranjim. Ne ubadaj se s tem, s katerim jutranjim. Pač zjutraj, ko se zbudiš (se pravi, ko veš, da ne boš šla nazaj spat [sm=smiley36.gif]). Pa sporoči rezultat. Držim pesti![sm=bravo.gif]

ta*mala -> RE: kaj mislite, kakšne so možnosti... (16.8.2012 13:32:04)

Ja, mal bo treba še počakat... [sm=jezicek.gif] 20.8. naj bi bila [sm=hudicek1.gif]

astrid1 -> RE: kaj mislite, kakšne so možnosti... (16.8.2012 17:09:40)

Pomembno je, da ponoči ne piješ in tako ne redčiš urina preden ne narediš testa.

ta*mala -> RE: kaj mislite, kakšne so možnosti... (16.8.2012 18:02:19)

Jaz pomoje kar v spanju lutam v wc lulat in usput spijem še kozarc vode pa nazaj spat, pa ponovi vajo čez ene dve ure...

wowlijetgold -> RE: kaj mislite, kakšne so možnosti... (18.8.2012 11:07:40)

Genius only means hard-working all one's life.
Mendeleyev, Russian chemist

-----------------------------
http://www.mmohome.com/ | http://www.mmolive.com/ | http://www.mmohome.com/gold/Maple-Story-US.html

astrid1 -> RE: kaj mislite, kakšne so možnosti... (18.8.2012 11:32:40)

Potem pa nič čudnega, da celo noč hodiš lulat, če celo noč piješ....

ta*mala -> RE: kaj mislite, kakšne so možnosti... (23.8.2012 18:57:09)

Jaz pa še vedno ne vem kaj naj si mislim... user posted image oz krvavitev ful čudna - še nikoli do sedaj ni bila takšna... od svetlo roza, preko rjavega in enkrat malo bolj rdečkasto do sedaj spet malo rjavega izcedka... nikoli prej še nisem imela nikakršnega rjavega izcedka ne pred ne med ne po user posted image ... zdaj pa skor mavrica, matr... je v tem primeru smiselno ponoviti test ( je bil negativen kao 1. dan izostanka m, se pravi v torek zjutraj) in kdaj?

astrid1 -> RE: kaj mislite, kakšne so možnosti... (23.8.2012 20:14:21)

Juti kupiš test, narediš ga pa v soboto zjutraj.
Vrednost nosečniškega hormona naj bi se podvojila na vsake dva dni.

ta*mala -> RE: kaj mislite, kakšne so možnosti... (23.8.2012 21:25:36)

ja saj tak je plan...

res mi je cudno ker tega rjavega izcedka je samo se malo,obcutki se vedno kot da je m, pa prej m nikoli niso bile niti malo podobne kot tole...

Je pa tudi sestra nekaj nazaj bila noseca, m ni bilo, testi pa negativni...potrdil sele ginekolog...zal se ni izslo

astrid1 -> RE: kaj mislite, kakšne so možnosti... (24.8.2012 11:17:23)

Ja, tudi takšni primeri so. Npr. moja sodelavka, ki je bila že v tretjem mesecu, ko so ugotovili, da je noseča. Imela je izcedek podoben menstruaciji.
Je pa res smotano, če ne veš pri čem sploh si. Nazadnje ostane še krvni test, tisti pa naj bi bil 100%.

ta*mala -> RE: kaj mislite, kakšne so možnosti... (24.8.2012 15:57:50)

Pa kaj ves-so pri sodelavki krvavitve sovpadale z m? Meni so se pojavile en dan prej kot naj bi bila m, tko da drugac nebi niti posumila da je kaj cudno, sam je bilo kolicinsko vliko manj...pa tudi rjavih izcedkov prej nikoli ni bilo...spikanje se pa nadaljuje kljub temu da ni nic vec nic ne rjavega ne rdecega...in zacelo se je ze prej in ne na prvi dan m kot ponavadi...

Stran: [1]