Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
kaj je narobe-živčni zlom dobim 28.5.2005 20:46:54
|
|
|
|
india
|
Alika, jaz sem na Trieri in sem zelo zadovoljna, pretok je zelo hiterin čisto nič ne prekinja. Najbolje je, da jih pokličeš na dežurno službo, da vidijo, če je kaj s tvojim internetom narobe, saj oni to kar tam pri njih vidijo. Če pa jim ne boš plačala položnice, pa ti bodo izklopili internet in potem te pride ponovni priklop 2000 SIT. :miska:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2005 20:48:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
kaj je narobe-živčni zlom dobim 28.5.2005 20:50:05
|
|
|
|
Anonimen
|
:zmeden:čudno,da tebi dela v redu jaz bom namreč res popizdila to mi še ni delal kar danes.pa se jim pisala pa nič ne mu ne bu.zdaj je pet minut v redu.ampak kako dolgo.:grrr::grrr:
|
|
|
|
kaj je narobe-živčni zlom dobim 28.5.2005 20:53:08
|
|
|
|
Jančika_
|
Pri naju je bil na Trieri problem slabo vtaknjen kabel:). Ko sva čistila, se je rahlo iztaknil in potem je bilo tak kot pri tebi - malo ja, pa malo ne. Tako da ti vsekakor svetujem, da preveri kable.
|
|
|
|
kaj je narobe-živčni zlom dobim 28.5.2005 20:54:43
|
|
|
|
Anonimen
|
;)jih že preverjam cel dan pa nič.:zmeden:
|
|
|
|
kaj je narobe-živčni zlom dobim 28.5.2005 21:10:08
|
|
|
|
Anonimen
|
zdaj je vredu od prej.kje te ste vse.
|
|
|
|
kaj je narobe-živčni zlom dobim 28.5.2005 21:17:21
|
|
|
|
Pikabu
|
Mi sicer nimamo tega, ampak je pri nas en vmesnik šel in je isto delalo, zdaj pa čakamo, če ne bo crknil še modem. So pa lučke isto delale kot pri tebi. Za ta vmesnik so pa oni ugotovili, ko so prišli gledat, kaj je narobe.
|
|
|
|
kaj je narobe-živčni zlom dobim 28.5.2005 21:24:44
|
|
|
|
Anonimen
|
:pujs:sranje.zdaj je dobro bom videla spet jutri takrat začne najbolj ****i ampak do danes me ni zvečer nikoli.:kuza:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2005 21:32:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
kaj je narobe-živčni zlom dobim 28.5.2005 21:48:08
|
|
|
|
india
|
Če pišeš na Triero, ni takega učinka,kot če jih pokličeš...zato je bolje uporabiti telefon. Upam,da se ti porihta!:rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
kaj je narobe-živčni zlom dobim 28.5.2005 21:51:00
|
|
|
|
Anonimen
|
:((že spet je...zdaj pa grem spat ne morem več gledati tega modema.lahko noč vsem.
|
|
|
|
kaj je narobe-živčni zlom dobim 28.5.2005 22:20:07
|
|
|
|
Pikabu
|
Ja, Deni, na telesatu smo. Nam so rekli, da pri njih vse v redu kaže. Je pa res zamenjal vmesnik, potem je pa delalo. Ali pa take fore smo imeli, če smo odklopili TV in radio s kabelske, je potem internet dobro delal. Sem imela pa grdo navadno, da sem čez noč kar vse pustila vklopljeno, potem me je pa možek, da naj se navadim izklapljat, od takrat je pa bolje. Bomo videli, če se bo modem zmazal, ali bomo morali še to menjat.
|
|
|
|
kaj je narobe-živčni zlom dobim 29.5.2005 12:51:02
|
|
|
|
Joe
|
Halo, Alika, le na hitro, nimam časa: Pri nama ni bil problem v zunaj priključenem kablu, ampak v priključitvi vtičnice za kabel. Ker sem delal kabelski razvod v stanovanju sam, je vtičnica pač dobila napad osamljenosti in sem moral popraviti stik med vhodnim kablom in vtičnico. Po vsaki neuspešni vzpostavitvi povezave ali njeni prekinitvi je vsaj po mojih izkušnjah najenostavnejše izklopiti modemovo napajanje (črn kabel z okroglim vtičem) in ga po 10ih sekundah ponovno priklopiti. Nato modem potrebuje kakšnih 20s za vzpostavitev zveze. Glej navodila in lučke na modemu. Trierini modemi Thompson v normalnem stanju utripajo z dvema lučkama, dve pa sta stalno prižgani. In to v zaporedju: 1. utripa, 2. gori, 3. utripa. 4. gori. Poglej, kakšna kombinacija lučk se ti vzpostavlja, ko se modem poskuša prijaviti na Triero in spremljal navodila. Do večera me ne bo nazaj. Veliko uspeha!
|
|
|
|
kaj je narobe-živčni zlom dobim 29.5.2005 20:15:46
|
|
|
|
Anonimen
|
:hudicek:me je...že celo popoldne.to ni res.Veš kako mi dela Joe ko si že vprašal.ko ga zmanjka malo do prej ga ni bilo cca.2-3 ure ali pa samo kakšno sekundo,potem utripata samo prvi dve lučki,nato vse ugasne se prižge ene druga in t.d. še peta sveti.potem peta ugasne pa delajo ostale normalno kot si že napisal.boga molim,da spet ne zmanjka kajti že petkrat sem mela to danes napisano pa mi je vedno svalilo.mater sem jezna,če tega ne mislijo jutri popravit nevem kaj bom.:zmeden2:
|
|
|
|
kaj je narobe-živčni zlom dobim 29.5.2005 20:37:48
|
|
|
|
Joe
|
Zdravo spet, Alika! Tako na daljavo, po zvezdnostezovsko lahko pomagam le tako, da povem svoje mnenje: menim, da vaš modem izgublja zvezo s Trierinim strežnikom zaradi ali preslabega/prekinjajočega signala v napeljavi kabelskega omrežja do vas ali pri vas ali pa zaradi prekinitev, ki se pojavljajo pri stikih med kabli in vtičnico, v stenski vtičnici ali med kabli in PCjem. Možnosti, ki vam ostajajo: - Najprej po lastnih močeh preveriti domačo kabelsko napeljavo, skupaj z odprtjem vtičnice. (Jaz sem npr. flegma dodal štanjol od čokolade okrog stika zunanjega omota z zunanjim krogcem vtičnice, ker je pač bilo prevajanje slabo, štanjol pa je aluminij, torej zadosti dober prevodnik). - Poklicati Trierine fante, če zgoraj niste ničesar našli. Ti fantje ne pridejo iz dobrote in ne gredo brez plačila, če je napaka vaša. Teoretično je možno še kaj drugega, v praksi pa so to tako pogosti pojavi, da jih je potrebno NAJPREJ odkljukati. V redu?
|
|
|
|
kaj je narobe-živčni zlom dobim 29.5.2005 20:43:35
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo:vse kable sem premrdala z vtičnico vred pa ni bilo nobenega učinka,veš.zdaj kot za čudo dela od prej ko sem napisala.pa nebi mi bilo čudno,da je že vse skup staro ampak rač.je star tri mesece pa internet mamo drugi mesec zdaj.zdaj zadnje dni je...pa nišče ni nič vlačil kablov ali kaj diral modem.nevem no.:ups:
|
|
|
|
kaj je narobe-živčni zlom dobim 29.5.2005 21:40:22
|
|
|
|
Joe
|
Krasota digitalnih naprav je, da točno veš, kdaj crknejo: ko sploh ne delajo. Ko bo modem res crnil, ne boš sploh nikoli prišla na splet. Starost opreme kot njeno odpovedovanje torej ni velik faktor - starejši računalniki postanejo preslabi, premalo "močni" za nove programe. V zgodovini moje domače računalniške opreme mi je začel pešati le katodni monitor (naključno temnenje slike). Vse ostalo ni začelo razpadati, gniti ali se kaditi. Pri simptomih, ki si jih opisala zgoraj, bodi vedno najprej pozorna na fizično povezanost računalnika in spleta. Najina vtičnica ni neposredno na zidu, ampak na kanaleti (plastičnem elektroinštalacijskem kanalu), zato se je premaknila pri sesanju stanovanja.
|
|
|
|
kaj je narobe-živčni zlom dobim 29.5.2005 21:43:04
|
|
|
|
Joe
|
Aja, še to: premrdati ni dovolj. Naj gre dedec na kolena, pregleda kable, še posebej naj odpre stensko vtičnico in pregleda njeno prevajanje. Al pa kdo drug, ki je dovolj športno-tehnično nadarjen.
|
|
|
|
kaj je narobe-živčni zlom dobim 29.5.2005 21:43:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Joe moja vtičnica je kar na tleh za tv omaro.tak so naredili nevem,če je to dobro ampak na tleh je.in zdaj je v redu pa je nisem nič dirala.:zmeden2:
|
|
|
|
kaj je narobe-živčni zlom dobim 29.5.2005 21:50:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Joe nekaj sem se spomnila se mi zdi,da mi šteka od takrat ko sem menjala miško.ali ima to kako vezo:)-:)-
|
|
|
|
kaj je narobe-živčni zlom dobim 29.5.2005 21:51:18
|
|
|
|
Joe
|
Evo, pa jo imamo, beštijo!!! Če je okrogla in debela toliko kot kabel, IMA PA NAVOJ (je privita skupaj kot matica in "vijak" ), je malo verjetnosti, da nagaja TA SPOJ. Če pa je kot opisana in brez navoja (kar "na klik" ) ali če je stenska, pa brez stene), je zelo kriva.
|
|
|
|
kaj je narobe-živčni zlom dobim 29.5.2005 21:54:07
|
|
|
|
Anonimen
|
kdo miška?
|
|
|
|
kaj je narobe-živčni zlom dobim 29.5.2005 21:56:05
|
|
|
|
Joe
|
:)-:)-:)- Ne, vtičnica!!! :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
kaj je narobe-živčni zlom dobim 29.5.2005 21:57:58
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-sem že odgovorila pa je spet prekinilo.je stenska le da je na tleh.in kaj naj naredim z njo zdaj?:)-:)-
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?