|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj je narobe-živčni zlom dobim
28.5.2005 20:36:42   
Anonimen
:((nevem kaj je danes narobe z mojim internetom že cel dan mi ga zmanjkuje.saj že cel teden pomalem podnevi zdaj pa že zvečer.moram čakat,da mi sveti,da lahko sploh kaj vidim potem pa spet prekine.tak sem že živčna,da bi najraje ta modem nekam vrgla.to ni res kaj mi dela.ali ima še katera trierin internet?nevem kaj naj naredim.zdaj pišem pa čakam da se prižgejo lučke,da lahko pošljem.za **** je danes.prej so svetile tri zdaj pa dve.tak bom nekam ****nila ta internet.pa plačam 24 urnega da mi živce pije.ali ste kaj bolj pametne od ene.sem že pisala na trier pa nič kot gluhemu dobro jutro.naj me razpizdijo do konca jim sploh nebom plačala celega zneska ampak pol saj tak ne morem bit gor ko hočem.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
28.5.2005 20:46:54   
india
Alika, jaz sem na Trieri in sem zelo zadovoljna, pretok je zelo hiterin čisto nič ne prekinja. Najbolje je, da jih pokličeš na dežurno službo, da vidijo, če je kaj s tvojim internetom narobe, saj oni to kar tam pri njih vidijo.
Če pa jim ne boš plačala položnice, pa ti bodo izklopili internet in potem te pride ponovni priklop 2000 SIT.
:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
28.5.2005 20:48:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2005 20:50:05   
Anonimen
:zmeden:čudno,da tebi dela v redu jaz bom namreč res popizdila to mi še ni delal kar danes.pa se jim pisala pa nič ne mu ne bu.zdaj je pet minut v redu.ampak kako dolgo.:grrr::grrr:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2005 20:53:08   
Jančika_
Pri naju je bil na Trieri problem slabo vtaknjen kabel:). Ko sva čistila, se je rahlo iztaknil in potem je bilo tak kot pri tebi - malo ja, pa malo ne. Tako da ti vsekakor svetujem, da preveri kable.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2005 20:54:43   
Anonimen
;)jih že preverjam cel dan pa nič.:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2005 21:10:08   
Anonimen
zdaj je vredu od prej.kje te ste vse.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.5.2005 21:17:21   
Pikabu
Mi sicer nimamo tega, ampak je pri nas en vmesnik šel in je isto delalo, zdaj pa čakamo, če ne bo crknil še modem. So pa lučke isto delale kot pri tebi. Za ta vmesnik so pa oni ugotovili, ko so prišli gledat, kaj je narobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2005 21:24:44   
Anonimen
:pujs:sranje.zdaj je dobro bom videla spet jutri takrat začne najbolj ****i ampak do danes me ni zvečer nikoli.:kuza:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
28.5.2005 21:32:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.5.2005 21:48:08   
india
Če pišeš na Triero, ni takega učinka,kot če jih pokličeš...zato je bolje uporabiti telefon.
Upam,da se ti porihta!:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.5.2005 21:51:00   
Anonimen
:((že spet je...zdaj pa grem spat ne morem več gledati tega modema.lahko noč vsem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.5.2005 22:20:07   
Pikabu
Ja, Deni, na telesatu smo. Nam so rekli, da pri njih vse v redu kaže. Je pa res zamenjal vmesnik, potem je pa delalo. Ali pa take fore smo imeli, če smo odklopili TV in radio s kabelske, je potem internet dobro delal. Sem imela pa grdo navadno, da sem čez noč kar vse pustila vklopljeno, potem me je pa možek, da naj se navadim izklapljat, od takrat je pa bolje. Bomo videli, če se bo modem zmazal, ali bomo morali še to menjat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.5.2005 12:51:02   
Joe
Halo, Alika, le na hitro, nimam časa:

Pri nama ni bil problem v zunaj priključenem kablu, ampak v priključitvi vtičnice za kabel. Ker sem delal kabelski razvod v stanovanju sam, je vtičnica pač dobila napad osamljenosti in sem moral popraviti stik med vhodnim kablom in vtičnico.

Po vsaki neuspešni vzpostavitvi povezave ali njeni prekinitvi je vsaj po mojih izkušnjah najenostavnejše izklopiti modemovo napajanje (črn kabel z okroglim vtičem) in ga po 10ih sekundah ponovno priklopiti. Nato modem potrebuje kakšnih 20s za vzpostavitev zveze. Glej navodila in lučke na modemu. Trierini modemi Thompson v normalnem stanju utripajo z dvema lučkama, dve pa sta stalno prižgani. In to v zaporedju: 1. utripa, 2. gori, 3. utripa. 4. gori. Poglej, kakšna kombinacija lučk se ti vzpostavlja, ko se modem poskuša prijaviti na Triero in spremljal navodila.

Do večera me ne bo nazaj. Veliko uspeha!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.5.2005 20:15:46   
Anonimen
:hudicek:me je...že celo popoldne.to ni res.Veš kako mi dela Joe ko si že vprašal.ko ga zmanjka malo do prej ga ni bilo cca.2-3 ure ali pa samo kakšno sekundo,potem utripata samo prvi dve lučki,nato vse ugasne se prižge ene druga in t.d. še peta sveti.potem peta ugasne pa delajo ostale normalno kot si že napisal.boga molim,da spet ne zmanjka kajti že petkrat sem mela to danes napisano pa mi je vedno svalilo.mater sem jezna,če tega ne mislijo jutri popravit nevem kaj bom.:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
29.5.2005 20:37:48   
Joe
Zdravo spet, Alika!

Tako na daljavo, po zvezdnostezovsko lahko pomagam le tako, da povem svoje mnenje: menim, da vaš modem izgublja zvezo s Trierinim strežnikom zaradi

ali preslabega/prekinjajočega signala v napeljavi kabelskega omrežja do vas ali pri vas

ali pa zaradi prekinitev, ki se pojavljajo pri stikih med kabli in vtičnico, v stenski vtičnici ali med kabli in PCjem.

Možnosti, ki vam ostajajo:

- Najprej po lastnih močeh preveriti domačo kabelsko napeljavo, skupaj z odprtjem vtičnice.

(Jaz sem npr. flegma dodal štanjol od čokolade okrog stika zunanjega omota z zunanjim krogcem vtičnice, ker je pač bilo prevajanje slabo, štanjol pa je aluminij, torej zadosti dober prevodnik).

- Poklicati Trierine fante, če zgoraj niste ničesar našli. Ti fantje ne pridejo iz dobrote in ne gredo brez plačila, če je napaka vaša.

Teoretično je možno še kaj drugega, v praksi pa so to tako pogosti pojavi, da jih je potrebno NAJPREJ odkljukati.

V redu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.5.2005 20:43:35   
Anonimen
:bravo:vse kable sem premrdala z vtičnico vred pa ni bilo nobenega učinka,veš.zdaj kot za čudo dela od prej ko sem napisala.pa nebi mi bilo čudno,da je že vse skup staro ampak rač.je star tri mesece pa internet mamo drugi mesec zdaj.zdaj zadnje dni je...pa nišče ni nič vlačil kablov ali kaj diral modem.nevem no.:ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
29.5.2005 21:40:22   
Joe
Krasota digitalnih naprav je, da točno veš, kdaj crknejo: ko sploh ne delajo. Ko bo modem res crnil, ne boš sploh nikoli prišla na splet. Starost opreme kot njeno odpovedovanje torej ni velik faktor - starejši računalniki postanejo preslabi, premalo "močni" za nove programe. V zgodovini moje domače računalniške opreme mi je začel pešati le katodni monitor (naključno temnenje slike). Vse ostalo ni začelo razpadati, gniti ali se kaditi.

Pri simptomih, ki si jih opisala zgoraj, bodi vedno najprej pozorna na fizično povezanost računalnika in spleta. Najina vtičnica ni neposredno na zidu, ampak na kanaleti (plastičnem elektroinštalacijskem kanalu), zato se je premaknila pri sesanju stanovanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.5.2005 21:43:04   
Joe
Aja, še to: premrdati ni dovolj. Naj gre dedec na kolena, pregleda kable, še posebej naj odpre stensko vtičnico in pregleda njeno prevajanje. Al pa kdo drug, ki je dovolj športno-tehnično nadarjen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.5.2005 21:43:10   
Anonimen
Joe moja vtičnica je kar na tleh za tv omaro.tak so naredili nevem,če je to dobro ampak na tleh je.in zdaj je v redu pa je nisem nič dirala.:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
29.5.2005 21:50:30   
Anonimen
Joe nekaj sem se spomnila se mi zdi,da mi šteka od takrat ko sem menjala miško.ali ima to kako vezo:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
29.5.2005 21:51:18   
Joe
Evo, pa jo imamo, beštijo!!! Če je okrogla in debela toliko kot kabel, IMA PA NAVOJ (je privita skupaj kot matica in "vijak" ), je malo verjetnosti, da nagaja TA SPOJ. Če pa je kot opisana in brez navoja (kar "na klik" ) ali če je stenska, pa brez stene), je zelo kriva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.5.2005 21:54:07   
Anonimen
kdo miška?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
29.5.2005 21:56:05   
Joe
:)-:)-:)- Ne, vtičnica!!! :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.5.2005 21:57:58   
Anonimen
:)-sem že odgovorila pa je spet prekinilo.je stenska le da je na tleh.in kaj naj naredim z njo zdaj?:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?