|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj je narobe-živčni zlom dobim
29.5.2005 22:03:41   
Joe
Možno je skoraj vse, ni pa vse enako verjetno. Če se ti dogaja NEPRAVILNI disko ritem na modemovih lučkah (en čas utripa tako, drugič drugače), potem je težava v povezanosti s Trierinim signalom, pojavlja pa se skoraj zagotovo zaradi slabega stika nekje na poti od njih do vašega PCja.

Midva ponoči izklapljava modem oz. vse el. kable do računalnika. Vsakič, ko se modem ponovno vklopi, naredi približno 20s proceduro, ko lučke neenakomerno utripajo. Nato morajo stalno enakomerno utripati. Izkopljite navodila za modem in preverite, kaj lučke sporočajo. Modem lahko z lučko sporoči, če ni mogel vzpostaviti povezave s strežnikom ali z domačim PCjem, in to za vsakega posebej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.5.2005 22:07:13   
Anonimen
Aha bom poiskala jutri zdaj se mi neda pa pgledam kaj piše.Hvala Joe.Kaj sploh si ženska ali moški?:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
29.5.2005 22:08:22   
Joe
V steno z njo! Ali pa naj pride kakšen električar in na kabel namesti kontakt, ki je malenkost debelejši od kabla in se nanj PRIVIJE. Tisto se zlepa ne sname. Če imate na vaši vtičnici razdelilec za TV in računalnik (ali če boste kdaj gledali TV na računalniškem zaslonu preko TV kartice), naj bo tudi ta razdelilec TRDNO na svojem mestu. Naj to uredi električar ali pa naj v kakšni trgovini dajo PRAVO robo. Tak kontakt obstaja, saj ga je možak od kabelske družbe montiral pri mojem očetu, niso pa ga npr. imeli pri celjski kabelski družbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.5.2005 22:09:51   
Joe
Alika, pozor!!! :ups: V albumu II imam slikco, ki razloži mojo ikonco ob imenu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.5.2005 22:10:43   
Jančika_
Alika, Joe je moj mož:love:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.5.2005 22:13:58   
Anonimen
sem videla na albumu.lepega srčka imate.no včasih je tako ime pa neveš kdo je moški ali ženska.se opravičujem,če sem katerega užalila:((

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
29.5.2005 22:17:17   
Anonimen
:bravo:moram pohvalit tvojega moža Jančika,ker daje dobre nasvete,veš.moj nebi pisal ni mrtev tu gori je rekel.meni se pa to lepo zdi,da dobiš kakšen nasvet in grajo tudi od moškega tu gori.je pa pogumen vsaka mu čast.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
29.5.2005 22:19:16   
Jančika_
Hvala:ups:!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
30.5.2005 16:30:01   
Anonimen
:bravo::bravo:zdaj pa dobro dela internet.so danes prišli pa menjali nevem kaj v omarici.nekaj močnejšega so dali.pa danes naj pazim,če bo spet prekinjal potem morajo še menjati beli kabel,ker je baje pretanki.do zdaj je v redu.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
30.5.2005 22:02:48   
Joe
Super! Uboga Alika, danes si cel dan dežurna! :)-8)

Torej so namestili neki svoj ojačevalec signala. Za internet (oz. za naše internete hitrosti) je potreben močnejši signal kot zgolj za zadovoljivo kakovost TV slike. Ojačevalce postavljajo na določenih razdaljah, nekaj pa je tudi odvisno od števila razcepov. Tako so mi dejali fantje s Triere, ko so bili tukaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?