Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj iz bolonjske omake? 17.1.2008 13:14:16
|
|
|
|
Spark
|
Jaz sem zadnjič skuhala široke rezancei in jih zmešala z omako, dala v pekač, čez naribala sir in malo popekla. Meni je bilo super.
|
|
|
|
RE: kaj iz bolonjske omake? 17.1.2008 13:14:58
|
|
|
|
bučkabb
|
ja al pa za musako jo tud lahka porabiš
|
|
|
|
RE: kaj iz bolonjske omake? 17.1.2008 13:15:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko na pici, lahko narediš lazanjo, lahko skuhaš njoke, zmešaš skupej potreseš s sirom in daš v pečico da se mal zapeče,......lahko jo pa zmrzneš pa jo boste mel za drugič
|
|
|
|
RE: kaj iz bolonjske omake? 17.1.2008 13:38:32
|
|
|
|
lex
|
tortilje
|
|
RE: kaj iz bolonjske omake? 17.1.2008 13:43:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Al pa za kanelone.
|
|
|
|
RE: kaj iz bolonjske omake? 17.1.2008 13:49:53
|
|
|
|
kjava
|
Kim22, glih tole sem hotela napisat- ne bom tortilje ampak palačinke nadevala. Tortilj sploh še nisem delala. A to jih kupite, al jih same naredite?
|
|
|
|
RE: kaj iz bolonjske omake? 17.1.2008 14:33:44
|
|
|
|
Majuska
|
Hja koliko omake ti je pa ostalo? Lahko narediš sheppard's pie in sicer: v jensko posodo daš plast bolognese, čez pa plast pire krompirja. Čez poliješ s stepenim jajčkom in daš za nekaj časa v pečico. Meni je to ful všeč.
|
|
|
|
RE: kaj iz bolonjske omake? 17.1.2008 15:27:41
|
|
|
|
Hope2
|
Če ni preredka lahko z njo nafilaš bučke (v omako dodaš še izdolben del bučke), posuješ s sirom in spečeš v pečici.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2008 18:27:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Rezano cvetjeF*R*UKateri cvet vas najbolj razveseli?vrtnica (
39%)
gerbera (
5%)
tulipan (
12%)
orhideja (
24%)
drugo (
10%)
bolj kakor rezano cvetje me razveseli lončnica (
11%)
Število vseh glasov: 207Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!