|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj delate....
27.11.2004 15:27:16   
KATY&TIMMY
danes?pri nas je oblačno in megleno:grrr:.no vsake toliko posije sonček.9nebesama je prov "škifo" bi rekli pri nas.gnusno.pa nič se mi ne da.:muca::zaspan::( moj škratek je pa poln energije:kuza::kuza: po samo 15 min spanja,in dan je še dolg.:)-:)-:)-moram napolniti baterije se bom vštekala,pa upam da ne bo šlo preveč elektrike.:)-:)-:)-:)-
kaj pa ve?

lp,Katja:sloncek::kuza::muca:
:racka::racka::racka::racka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj delate....
27.11.2004 15:33:09   
*
Jaz sem kronično utrujena...kosilo je napravljeno, vendar sem zdaj tako utrujena, da ne morem jesti.

Princ in jaz greva sedaj pankati...zvečer pa moram še adventni venec napraviti:(:(:(.

Vglavnem...jaz rabim elektro šok in ne baterije, ker mi nič ne pomagajo...

Pa lep dan še naprej!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu KATY&TIMMY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj delate....
27.11.2004 15:48:47   
Anonimen
Jaz pečem piškote zdajle...moram iz pečice vzet zdele, pol kej več napišem!

Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj delate....
27.11.2004 15:53:49   
Primoza
Mi smo ravnokar primarširali s Sv. Primoža, kamor pridemo brez večjih težav z vozičkom.

Kosilo; danes bom uporabil bližnjico imenovano mizica pogrni se.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj delate....
27.11.2004 15:54:07   
Anonimen
Vzela ven, dala drugo rundo noter in imam 15 minutk časa:)

Jaz se vstala ob 11h, mal Rr pregledala, mal okrasila sobo (napol šele) pomila posodo, napol nardila adventni venček zdajle pečem piškote potem gremo pa v BTC in v Grosuplje k teti bratrancu in sestrični in stricu:)

V Lj je bilo napolonlačno, zdaj pa itak ni več sončka:)

lp,:fis;

Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj delate....
27.11.2004 16:12:54   
Jančika_
Jaz sem pa nadaljevala z včerajšnjim pucanjem oken in pranjem zaves. Še zmeraj je celo stanovanje tako, kot da bi bomba vrezala :)-. No sam da je čisto. Joe kuha:bravo:, jaz pa malo počivam, potem pa sledi likanje in obešanje zaves (so bombažne, pa jih je treba malo polikati, kaj češ).

Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj delate....
27.11.2004 16:40:22   
KATY&TIMMY
ahoj!no pa sva le ven pokukala.pa malo pomarširala po naši vasi:bravo:pa malo sva kokoške pri sosedih podila,pa z sosedovim kužkom igrala:bravo:
pol pa je Timi še naše tri pesiče na sprehod peljal:)-:)- he,he ne vem kdo je koga he,he:)-:)-:)-
tako sva se malo po meglici sprehodila da je vsaj malo na zraku bil,moj Timi9nebesa:bravo:zdaj pa sva se kar na toplo domov skrila9nebesa
no,pa še naprej se imejte lepo:bravo::)-
lp,Katja:kuza::muca::sloncek::pujs:
:racka::racka::racka::racka::racka::racka:

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?