kaj delate.... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

KATY&TIMMY -> kaj delate.... (27.11.2004 15:27:16)

danes?pri nas je oblačno in megleno:grrr:.no vsake toliko posije sonček.9nebesama je prov "škifo" bi rekli pri nas.gnusno.pa nič se mi ne da.:muca::zaspan::( moj škratek je pa poln energije:kuza::kuza: po samo 15 min spanja,in dan je še dolg.:)-:)-:)-moram napolniti baterije se bom vštekala,pa upam da ne bo šlo preveč elektrike.:)-:)-:)-:)-
kaj pa ve?

lp,Katja:sloncek::kuza::muca:
:racka::racka::racka::racka:

* -> kaj delate.... (27.11.2004 15:33:09)

Jaz sem kronično utrujena...kosilo je napravljeno, vendar sem zdaj tako utrujena, da ne morem jesti.

Princ in jaz greva sedaj pankati...zvečer pa moram še adventni venec napraviti:(:(:(.

Vglavnem...jaz rabim elektro šok in ne baterije, ker mi nič ne pomagajo...

Pa lep dan še naprej!:rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> kaj delate.... (27.11.2004 15:48:47)

Jaz pečem piškote zdajle...moram iz pečice vzet zdele, pol kej več napišem!

Primoza -> kaj delate.... (27.11.2004 15:53:49)

Mi smo ravnokar primarširali s Sv. Primoža, kamor pridemo brez večjih težav z vozičkom.

Kosilo; danes bom uporabil bližnjico imenovano mizica pogrni se.

Anonimen -> kaj delate.... (27.11.2004 15:54:07)

Vzela ven, dala drugo rundo noter in imam 15 minutk časa:)

Jaz se vstala ob 11h, mal Rr pregledala, mal okrasila sobo (napol šele) pomila posodo, napol nardila adventni venček zdajle pečem piškote potem gremo pa v BTC in v Grosuplje k teti bratrancu in sestrični in stricu:)

V Lj je bilo napolonlačno, zdaj pa itak ni več sončka:)

lp,:fis;

Jančika_ -> kaj delate.... (27.11.2004 16:12:54)

Jaz sem pa nadaljevala z včerajšnjim pucanjem oken in pranjem zaves. Še zmeraj je celo stanovanje tako, kot da bi bomba vrezala :)-. No sam da je čisto. Joe kuha:bravo:, jaz pa malo počivam, potem pa sledi likanje in obešanje zaves (so bombažne, pa jih je treba malo polikati, kaj češ).

KATY&TIMMY -> kaj delate.... (27.11.2004 16:40:22)

ahoj!no pa sva le ven pokukala.pa malo pomarširala po naši vasi:bravo:pa malo sva kokoške pri sosedih podila,pa z sosedovim kužkom igrala:bravo:
pol pa je Timi še naše tri pesiče na sprehod peljal:)-:)- he,he ne vem kdo je koga he,he:)-:)-:)-
tako sva se malo po meglici sprehodila da je vsaj malo na zraku bil,moj Timi9nebesa:bravo:zdaj pa sva se kar na toplo domov skrila9nebesa
no,pa še naprej se imejte lepo:bravo::)-
lp,Katja:kuza::muca::sloncek::pujs:
:racka::racka::racka::racka::racka::racka:

Stran: [1]