Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj dajete piti vašim sedemmesečnikom 2.6.2005 11:25:25
|
|
|
|
Zea
|
Pri nas samo vodo in jo od kar je tako vroče kar veliko popije. Drugače pa se še vedno večinoma dojiva - tale gosta hrana ji še vedno ne diši preveč.
|
|
|
|
kaj dajete piti vašim sedemmesečnikom 2.6.2005 11:26:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst mojmu že skoz dajem čajček od Hippa al pa Bebe čaj. Včasih tudi vodo. Mogoče bi poskusila z vodo?:zmeden2:
|
|
|
|
kaj dajete piti vašim sedemmesečnikom 2.6.2005 11:34:41
|
|
|
|
dory
|
Maj pije hippov caj :)
|
|
|
|
kaj dajete piti vašim sedemmesečnikom 2.6.2005 11:50:06
|
|
|
|
mtd
|
navadna voda s pipe, pri vaših :zmeden:letih:zmeden:, hihi, pa sem mu jo prekuhavala lp
|
|
|
|
kaj dajete piti vašim sedemmesečnikom 2.6.2005 11:52:16
|
|
|
|
HuAnita
|
Sonček2, naša večinma zizla, po moje dobi dovolj. Če je imela vročino (6 bolezen), je bila plenica včasih popolnoma suha po 2 -3 urah, sem jo pa ful pristavljala, ker ni hotela vode, čaja, dodatka...
|
|
|
|
kaj dajete piti vašim sedemmesečnikom 2.6.2005 12:37:45
|
|
|
|
Pupica
|
Sok, vodo, čaj, instant čaj... Pije pa ogromno...čez dan od 600-900ml, pa še ponoči okoli 300 ml.
|
|
|
|
kaj dajete piti vašim sedemmesečnikom 2.6.2005 12:42:22
|
|
|
|
Natas@
|
Pri nas pije vodo, rad pa ima tudi razne sokove (npr. jabolčni). Ne mara pa čajev in mleka (čez dan). Lp
|
|
|
|
kaj dajete piti vašim sedemmesečnikom 2.6.2005 12:49:52
|
|
|
|
niki5
|
Kadar je res zelo žejen mu dam Hipp-ov čaj, čeprav me moti da ima saharozo, ampak je to edino da mi vsaj malo spije, drugače se pa večinoma odžeja samo z dojenjem. Upam, da bo v prihodnje kaj bolje :zmeden2:
|
|
|
|
kaj dajete piti vašim sedemmesečnikom 2.6.2005 12:51:13
|
|
|
|
niki5
|
Hotela sem napisati, da kadar je res zelo žejen mi celo pije Hipp-ov čaj, drugače pa ne.. Mu pa velikokrat ponudim pa mi zavrača.. Najraje bi se odžejal samo z dojenjem.
|
|
|
|
kaj dajete piti vašim sedemmesečnikom 2.6.2005 19:35:07
|
|
|
|
ZARA
|
Zara je tud skoz pila Hipp-ov čaj (ga še zdej),pa kompot ji kuham iz jabolk,tega ima najraje...se razume 8)...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?