|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj bo?!
8.11.2004 16:34:50   
Anonimen
joj me ze tak daje firbec(tak je ze hudo da ne morem spat mirno:)- ), kaj bomo meli da sem se prisla pozanimat ce ve katera kaksne stare "metode" iz katerih bi lahko razbrala kaj bo:roza: ? :modri:(oblika trebuha, sladkarije..:zmeden:.nekaj se je govorilo da se nekoc po tem stare gospe vedele kaj bo)..tak da ce kaj veste kar povejte :angel:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj bo?!
8.11.2004 17:25:55   
Anonimen
nina nana boš morala pa na ultrazvok počakat...ali pa najdi kakšno zelo staro babico in jo povprašaj:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj bo?!
8.11.2004 17:29:07   
Anonimen
Primi verižico z obeskom tako, da ti obesek visi nad levim notranjim delom zapestja. Če bo obesek začel nihati vzporedno z lahtjo, bo fantek, če pa pravokotno, pa punčka. To smo delali včasih. Če pa drži, pa nimam pojma... ha, ha.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj bo?!
8.11.2004 17:38:32   
Taša
Meni so vsi govorili, sedaj v drugo, da bo fantek. Da se to baje vidi po obliki trebuha in po določenih sprememb ki so me spremlala.Noi pa je bila še ena lepa punca.....:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj bo?!
8.11.2004 17:39:20   
Bib
Tole z verižico pri meni že ni držalo, mi je pa enako pokazal kitajski izračun, kot pa dejansko imamo (čeprav tudi ni 100%)
Ta izračun dobiš celo na ringaraja mislim.

Lepo se imej!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj bo?!
8.11.2004 19:19:57   
eva1
No jaz sem probala tole z verižico-kaže na :modri: pa kakor koli se obrnem, niha vzporedno! No pa že dva UZ tudi pravita da bo :modri: ! Pol bo pa vrjetno že držal:)-
Lp, Eva 21t in :duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj bo?!
8.11.2004 19:47:56   
Jančika_
Al bo fantek, al bo pa punčka, druge ni:)-:)-:)-!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kaj bo?!
8.11.2004 19:52:45   
*maja
Poskusi s kitajsko karto, meni je obakrat pokazala pravilno :bravo:.

http://www.mama.si/?menu=A200

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kaj bo?!
8.11.2004 20:19:43   
Anonimen
o superca:bravo:, tega z verizico bom poskusla:kuza:.sej dosti nimam zgresit...če nebo fantek bo punčka:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   kaj bo?!
8.11.2004 20:38:05   
Pinja
Jaz sem tud zdej probala, pa mi kaže na :roza:. Tud po kitajski metodi, mi tko kaže, vsi okol mene pa pravijo, da bo :modri:. Jaz pa sploh več ne vem kaj bi rajši, enkrat :modri:, drugič :roza:.

Pustimo se presenetiti! :sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kaj bo?!
8.11.2004 20:44:44   
kimi
Ti še jaz povem par tehnik:)- no z verižico,potem če imaš bolj špičast nos kot prej bo fantek če imaš bolj debele ustnice pa punčka, če je trebuh dvignjen visoko je punčka če se nosi nizko je fantek. Kaj še...Če veliko bruhaš na začetku bo punčka če je nosečnost brez slabosti pa fantek, če si čisto nespremenjena v obraz bo fantek če si se spremenila pa punčka upam da sem ti kaj pomagala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kaj bo?!
8.11.2004 20:50:56   
beba76
Kimi, kaj pa če se ti nos poveča in te vsi zafrkavajo, da maš krompir?!:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Zdaj mam par - mogoče bo v tretje kaj novega...:)-:zmeden::)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kaj bo?!
8.11.2004 20:54:01   
Teni_
Samo ne veseli se prehitro glede UZ, ker ni nujno, da se bo videlo. Naša je držala nogice tako skupaj, da se ni videlo, vse do 32. tedna. Pa sem bila od 22. - 26. tedna vsak teden na UZ, ker ni mogla pogledat hrptenice.

Drugače pa je nam tudi pokazala prav kitajska karta zanositve.Saj dosti tako ali tako ne more zgrešit(50:50).

Lp,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kaj bo?!
8.11.2004 20:54:50   
Anonimen
kimi vse kaj si povedala sem pogledala in mi vse od tega kaze na fanteka...tudi filing mama da bo pubec:)- samo mi je mama glavo zmesala da bo puncka pa sem vprasala malo:) joj pa zdaj ko sem misla da bo pupika sem ze ful lepo ime za njo nasla(LANA)9nebesa :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   kaj bo?!
8.11.2004 20:55:44   
Anonimen
ja ce nebo puncka bo pa fantek:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   kaj bo?!
8.11.2004 20:59:04   
kimi
ja verjetno:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kaj bo?!
8.11.2004 21:04:07   
Pinja
Kimi, vse tvoje napovedi, men kažejo na fantka :zmeden2:! Zdej pa res ne vem, bom mogla še mal počakat, da vidim :)-! Če pa v četrtek zvem (če bom mela UZ :(), vas pa obvestim :sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kaj bo?!
8.11.2004 21:41:24   
Erdbeere
Moja hipoteza pa prav takole.....tam kjer načrtujejo :duda: je :roza:, kjer pa se "ponesreči" je pa :modri:...

no punce zdej pa povejte svoje mnenje kaj je bilo pri vas in kaj imate, da vidim kolk kaj tale moja hipoteza drži, pri mojih znancih skoraj 100%

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kaj bo?!
8.11.2004 21:56:50   
beba76
Pri meni je bilo obratno! Ko smo načrtovali je bilo :modri:, drugič, ko pa je bilo prehitro (pol leta) pa :roza:.

Se mi zdi, da nam je lepo, ko se zabavamo s temi spoli, ko pa je itak vsem kristalno jasno, da na to nimamo nobenega vpliva...:)-:)- cajt pa le hitreje mone...:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   kaj bo?!
8.11.2004 22:10:25   
Anaelisa
Ko sem svojega G v dvajsetem tednu zamorila, da mi mora povedati, kaj bo, je rekel, da skoraj 100% fantek. In jaz vsa vesela to povem vsem. In izberem ime. Tri tedne pred rojstvom mi pa ta isti G reče: "Kaj smo že rekli da bo?"
Jaz: "Ja, fantek, ane!"
G: "Ja, kdo je pa to rekel!"
Jaz: "Ja vi!"
G: "No, ne bo."
Jaz: "Aja, no, tud prov."
G: "Saj jest sploh ne bom več govoru, kaj bo!" (čisto se je razburil)
Jaz: "Ne, ne, saj je ok, saj je vseeno, a da bo punčka! Ampak zdaj pa nimam imena za punčko! Ja no, bo pa Liza. Mogoče."
G: "Moja je tudi Liza. Moja mačka."
Jaz: (kisli nasmešek)"Ha, ha!"
No, pa ni Liza, je pa luštna punčka in prav je tako!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   kaj bo?!
8.11.2004 23:06:08   
Nika G.
NIč načrtovali, dobili :modri:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   kaj bo?!
8.11.2004 23:56:48   
Iren@
Kitajska karta ni pokazala prav,
nihalo je, prav tako UV.
Dvakrat smo se pustili presenetiti, je totalno dobr občutek, ko dobiš dojenčka na trebuh in ti povedo za spol.
Sedaj, v tretje, mi je ginekolog povedal, pa mu ne verjamem popolnoma (potlej preberem še od Anelise post),
hja nič, bo treba počakati do konca.

Pozdravček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   kaj bo?!
9.11.2004 11:28:54   
Venera
Drage moje,

vse te vraže, ki ste jih napisale, so meni pokazale, da bo :modri:. Ging. pa je zadnjič na UZ rekle, da se jajčk ne vidi! Mogoče je bil res tako obrnjen. Je pa tudi res, da se meni zdi, da sem videla, da je punčka. Naš ati sicer navija za fantka, in pravi, da sem jaz sigurno videla punčko ker sem si to želela:)-:)-:)-
Se pravi, nič nam ne preostane, kot da počakamo do februarja!:)-

lp
Venera:nosecka: in :duda: 25t5d

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   kaj bo?!
10.11.2004 12:31:28   
bivka
Drage :nosecka:,

mogoče bo ta metoda pomagala.

Moj znenec si je vedno želel dva sina in ju tudi dobil. Slučajno sem ga vprašala, kako mu je to uspelo in mi je povedal, da če imaš spolne odnose v vsakih 2-3 dni-bo :modri:, ker je sperma bolj gosta, če pa imaš odnos vsak dan - bo :roza:, ker je sperma redkjša.

Meni ta metoda ni pomagala, ker se ne spomnim kako pogosto sva, sploh pa sem imela zelo neredne M in se mi niti sanja ne kdaj sem ovulirala.

Meni so skoraj vsi govorili, da bova dobila :modri:, pa sem v zadnjem mesecu imela 2 UZ in sta oba zdravnika povedala, da dobimo :roza:! Jupi!

Pozdravček,
B :nosecka: in :duda: :roza: 25/7

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   kaj bo?!
10.11.2004 14:29:18   
Majabo
vsake 7 let se človeku obnovi kromosom
zračunaj torej komu se je nazadnje prenovil, tebi:roza: ali zvojemu partnerju:modri: in vedela boš kakšnega spola bo otročiček. Mlajši kromosom je močnejši in zmaga :bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?